• Etusivu
  • Rakentaminen

Weber mukana messuilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / Weber
Julkaistu 21.01.2015
20151_42126.jpg

Weber Kivitalot ja Wepro verkosto, Vetonit-laastit ja pinnoitteet, Leca®- ja Kahi-rakenteet, CASA Designlattia ovat mukana Rakenna & Remontoi -messuilla Vantaan Myyrmäessä 30.1.-1.2.2015 osastolla 5A.

Weber Kivitalo on pitkäikäinen, paloturvallinen ja lämpöä tasaava. Kivitalo säilyttää arvonsa, on huoltovapaa, energiataloudellinen ja hiljainen.

WePro verkostoon kuuluvan suunnittelijan kanssa ajatukset jalostuvat arkkitehti-, rakenne- jne. kuviksi. Kokonaispalvelua tarjoavat yhteistyökumppanit toteuttavat hankkeesi haluamallasi tavalla. Hyvien suunnitelmien pohjalta projektia on helppo lähteä viemään eteenpäin.

Weberiltä löytyy kattava valikoima kuivabetoneja ja -laasteja, betonin korjauslaasteja, juotos- ja saumausbetoneja sekä parvekelattiapinnoitteita.

Leca®- ja Kahi-rakenteet: Leca-harkot on tarkoitettu rakennuksen rungon tekemiseen perustuksista yläpohjaan. Perinteisellä muuraustekniikalla muurattavat Kahi-kalkkihiekkatiilet on tarkoitettu tasoitettaviin tai puhtaaksimuurattaviin runkoihin ja väliseiniin.

weber.floor CASA Designlattia on suunniteltu asuintilojen, esim. olohuoneiden, keittiöiden, makuuhuoneiden ym. lopulliseksi lattiapinnaksi. Lattia käsitellään erillisellä pintakäsittelyaineella.

Käy messuilla työnäytöksissä

Saint-Gobain Finland Oy / Weber
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20155_43381.jpg
Mitä tehdä, kun perustukset ovat rikkoutuneet?
Perustusten vaurioitumien johtuu suurimmaksi osaksi maaperään liittyvistä asioista. Maa on liian märkää ja kantavuus on kärsinyt, routaeristys on puutteellinen tai sitä ei ole – routa on päässyt liikuttelemaan kivijalkaa, lähiviemäri on rikkoutunut ja maaperään päässeet bakteerit lahottavat, pohjavesi on laskenut ja paalut altistuvat hapelle alkaen lahoamaan. Myös rakennukseen tulevat lisäosat saattavat aiheuttaa painumista.
201212_33254.jpg
Weber Floor -kokonaisratkaisu lattioille
Weberistä on tullut lattia-alan ykkösnimi siksi, että toimitamme kokonaisratkaisuja, emme pelkkiä tuotteita. Haluamme, että saat kattavan lattiaratkaisun, jolla on haluamasi ominaisuudet.
weber-muuratut-tulisijat-laastit
Tulisijan muuraukseen ei käy mikä tahansa laasti
Tulisijan muuraukseen käytettävät laastit on suunniteltu kestämään tulisijan eri osiin kohdistuvat lämpörasitukset ja lämpötilojen vaihteluista johtuvat liikkeet. Rappauslaastit ja pinnoitteet antavat paljon mahdollisuuksia tulisijan ulkonäön viimeistelyyn. Tulisijalaastit ovat valmiita kuivatuotteita, joihin työmaalla lisätään vaan vesi.Tulisijan muurauslaastitTulisijan runko muurataan joustavalla saviuunilaastilla weber ML Savi Saviuunilaasti. Kuorettoman tulisijan näkyviin jäävät muuraussaumat saumataan weber JSL 5 Jälkisaumalaastilla. Ennen jälkisaumausta tulisijan pitää olla kuivunut ja lämmitetty kerran kunnolla. Saumaus tehdään jäähtyneeseen tulisijaan. Tulipesä ja tulta vasten olevat osat muurataan tulitiilistä weber fire mortar Tulenkestävällä muurauslaastilla. Tulen kanssa kosketuksissa olevat pinnat voidaan myös valaa tulenkestävällä valumassalla weber VM Tuli Valumassa. Valumassan käyttökohteita ovat muun muassa lieden laki, kuristusosa, leivinuunin laki ja ylityspalkit. Tulisijan erillisen kuoren muuraukseen käytetään harmaata tai värillistä weber ML5 Värillinen Muurauslaastia.
201911_61001.jpg
Automaattinen poistoilmanvaihto helpottaa arkea
Hoidetaanko kodin poistoilmanvaihto huippuimurin avulla? Se on mahdollista päivittää automaattiseksi ja energiatehokkaaksi, mikä pienentää sähkölaskua ja helpottaa arkea.
20222_76824.jpg
Pue koti uusiin sävyihin - tunnetko muovittomat maalit?
Vuoden alku on aina uudistumisen aikaa, karistetaan edellisen vuoden pölyt nurkista ja katsellaan kotia uusin silmin – miten kodin yleisilmettä voisi raikastaa? Yksi nopeasti tuloksia antava tapa on maalata kodin seiniä tai halutessaan vaikka huonekaluja uusin sävyin.
20083_9275.jpg
Kysy, vastaamme -palsta avautunut
"Miten luoda makuuhuoneesta täydellinen unimaailma?" "Ovatko paneeliverhot toimivia?" "Miten pimentää kotiteatterihuone?" "Mitkä ovat kevään trendivärit?" "Millä löytää kodin tiloihin oma, selkeä tyyli?"Tässä muutamia esimerkkikysymyksiä, joihin olisi mahdollista saada vastaus Sisustaja.comin kysy, vastaamme -palstalta. Palstalla käyttäjämme voivat esittää sisustamiseen liittyviä kysymyksiä, joihin alan ammattilaiset vastaavat. Kysymykseensä voi liittää myös kuvan, jolla havainnollistaa esimerkiksi johonkin tilaan liittyvää kysymystä. Uusiin kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti yhden arkivuorokauden kuluessa. Palstalla aikaisemmin esitetyt kysymykset arkistoituvat aihepiireittäin, jolloin myös muiden esittämiin kysymyksiin pääsee tutustumaan.Sisustaja.comista löytyy myös keskustelupalsta, jossa käyttäjämme voivat esittää kysymyksiä muille jäsenille ja vastaavasti tuoda omia näkemyksiä esiin. Jos mielessä on siis jokin sisustamiseen liittyvä asia, johon kaipaa kommentteja ja mielipiteitä, ei kun aloittamaan uutta keskustelua tai kommentoimaan.Kysy, vastaamme -palstalle...Keskustelupalstalle...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton