Weber mukana messuilla

Weber Kivitalot ja Wepro verkosto, Vetonit-laastit ja pinnoitteet, Leca®- ja Kahi-rakenteet, CASA Designlattia ovat mukana Rakenna & Remontoi -messuilla Vantaan Myyrmäessä 30.1.-1.2.2015 osastolla 5A.
Weber Kivitalo on pitkäikäinen, paloturvallinen ja lämpöä tasaava. Kivitalo säilyttää arvonsa, on huoltovapaa, energiataloudellinen ja hiljainen.

WePro verkostoon kuuluvan suunnittelijan kanssa ajatukset jalostuvat arkkitehti-, rakenne- jne. kuviksi. Kokonaispalvelua tarjoavat yhteistyökumppanit toteuttavat hankkeesi haluamallasi tavalla. Hyvien suunnitelmien pohjalta projektia on helppo lähteä viemään eteenpäin.

Weberiltä löytyy kattava valikoima kuivabetoneja ja -laasteja, betonin korjauslaasteja, juotos- ja saumausbetoneja sekä parvekelattiapinnoitteita.

Leca®- ja Kahi-rakenteet: Leca-harkot on tarkoitettu rakennuksen rungon tekemiseen perustuksista yläpohjaan. Perinteisellä muuraustekniikalla muurattavat Kahi-kalkkihiekkatiilet on tarkoitettu tasoitettaviin tai puhtaaksimuurattaviin runkoihin ja väliseiniin.

weber.floor CASA Designlattia on suunniteltu asuintilojen, esim. olohuoneiden, keittiöiden, makuuhuoneiden ym. lopulliseksi lattiapinnaksi. Lattia käsitellään erillisellä pintakäsittelyaineella.

Käy messuilla työnäytöksissä

750
 
Julkaistu
26.1.2015