Kontiolta uusi moderni huvilamallisto Glass House

Kontio Glass House-mallisto syntyi intohimosta modernia arkkitehtuuria ja hirsirakentamista kohtaan. Kontio yhdisti pelkistetyt materiaalit; jykevän hirren ja keveän lasin tavoitteenaan tehdä vapaa-ajan pieniä tilaihmeitä.

Tilaa uusi Glass House -esite!

house

Ajatonta tyyliä

Mittasuhteiltaan ihmislähtöinen ja neliöiltään kompakti Glass House -mallisto tarjoaa harkittujen pohjaratkaisujen ja suurien lasipintojen ansiosta runsaasti avaruutta. Myös sisä- ja ulkotilojen rajat hämärtyvät. Glass House mallisto sisältää paljon muuntelumahdollisuuksia.

Glass Housen ajaton tyyli tulee kestämään hyvin aikaa. Sen sijaan että Glass House veisi kaiken huomion, eleettömän arkkitehtuurin ansiosta se sulautuu osaksi suomalaista luontoa.

Sama malli, kaksi kattovaihtoehtoa

Kaikki Glass House -mallit on saatavina harjakattoisena tai pulpettikatolla. Harjakattoiseen voit yhdistää erillisen pergolan ja pulpettikattoiseen katetun terassin.

Tilaa uusi Glass House -esite!

house_sisa

Kontio Glass House toimii myös piharakennuksena tai saunamökkinä

Glass House 70B ja 15B.Glass House 70B ja 15B.

Suuren suosion heti julkaisun jälkeen saavuttaneessa Glass House mallistossa on myös pieniä rakennuksia, jotka soveltuvat pihasaunaksi, saunamökiksi tai vaikkapa aitaksi omakotitalon pihaan. Pelkistetyn moderni, mutta silti lämpöisen kodikas tyyli antaa rentouttavat puitteet vapaa-ajasta nauttimiselle. Pieni sauna tai piharakennuskin tuntuu monta kertaa todellista kokoaan suuremmalta isojen lasipintojen ansiosta. Tarvittaessa suojaa katseilta saa harkitulla rakennuksen sijoittelulla ja erilaisilla istutuksilla sekä verhoilla.

Tilaa uusi Glass House -esite!

Glass House 30A

Glass House 30A.Glass House 30A.

Uudesta Glass House 30 –mallista on kaksi versiota. Tilavassa saunarakennuksessa viettää iltaa isommallakin porukalla mukavasti ja minimökistä saa tehokkaan mökin tai aitan.

Glass House 25D harjakatto

GlassHouse 25D harjakatto.GlassHouse 25D harjakatto.

Kontio Glass House 25-mallit ovat todellisia tilaihmeitä, joissa malliston hengen nimissä toistuu hyvä tilasuunnittelu ja isot lasipinnat.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
25.4.2016