Haluatko ohjata kotiasi helposti? Vastaus on ABB-free@home.

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmän avulla ohjaat joustavasti ja helposti kodin valaistusta, lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ovipuhelinta.

Miksi?

Mukavampaa asumista.
Yhdellä painalluksella voit ohjata koko kotisi sopivaan tilaan esimerkiksi aamulla herättyäsi, elokuvailtaa tai illallisjuhlia varten. Sammuta koko talon valaistus sängystä nukkumaan mennessä. Auton lämmitys menee automaattisesti päälle aamulla riippuen ulkolämpötilasta. Kaihtimet ohjautuvat auringon liikkeiden mukaan. Jos lapsi on unohtanut avaimensa kotiin, voit avata hänelle oven mobiililaitteellasi vaikket ole itse kotona.

Energiansäästöä.
Valot eivät enää pala turhaan sisällä eikä ulkona. Liiketunnistimet kytkevät ulkovalaistuksen päälle vain tarvittaessa. Kotia ei myöskään lämmitetä turhaan asukkaiden poissa ollessa, vaan huonelämpötilaa pudotetaan pitkän poissaolon ajaksi. Sisälämpötilan nousua aurinkoisella säällä voidaan ehkäistä kaihtimilla jotka ohjautuvat auringon liikkeiden mukaan..

Turvallisempi koti.
Kosteusvahti hälyttää ja katkaisee vedentulon, jos esimerkiksi tiskikone tai lämminvesivaraaja vuotaa. Ovipuhelimen avulla näet kuvan tulijasta esimerkiksi mobiililaitteellasi. Voit myös tarkistaa kuka ovella on käynyt poissa ollessasi. Läsnäolon simulointi pitää kutsumattomat vieraat loitolla, koska kotisi näyttää asutulta silloinkin kun talo on tyhjillään.
Muista mainita kodinohjausjärjestelmästäsi ja erityisesti sen turvatoiminnoista myös vakuutusyhtiöllesi – saatat olla oikeutettu saamaan alennusta kotivakuutuksen maksuista.
 

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä ohjaa kotia joustavasti ja helposti.ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä ohjaa kotia joustavasti ja helposti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmästä

 
Julkaistu
1.1.2019