Valitse Kurasyöpön paikka ajoissa

Kurasyöppö haluamallesi paikalle

Kurasyöpön sijoittamiseen paras tila on eteinen tai erillinen kuraeteinen lähellä ulko-ovea. Suosittu sijoituspaikka on myös kodinhoitohuone, johon on kulku suoraan pihalta. Näin saat kuraiset saappaat tai karvaiset tassut puhtaaksi jo ovella. Kurasyöppöjä voi olla useampikin!

Kurasyöppö voi olla myös lämpimässä varastossa tai autotallissa. Likaiset puutarhavälineet ja saappaat saat pestyä puhtaiksi ennen varastoimista eikä likaisilla saappailla tarvitse kävellä sisälle.

Suunnittele ajoissa Kurasyöpön paikka ja huolehdi, että tarve on huomioitu viimeistään LVI-suunnittelun yhteydessä, sillä asennus tehdään lattiavalun yhteydessä.

Kurasyöpön suosituimmat sijoitusvaihtoehdot: joko ulko-oven eteen tai omaan nurkkaukseensa.Kurasyöpön suosituimmat sijoitusvaihtoehdot: joko ulko-oven eteen tai omaan nurkkaukseensa.

Kurasyöppö on käytännöllinen ja turvallinen

Kavikan Kurasyöppö on ajattoman näköinen, kestävä ja helppo pitää puhtaana, sillä se valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Tuotteen muotoilussa on monia turvallisuutta lisääviä yksityiskohtia.

Lattia-allas ruostumatonta terästä
Hygieeninen ja helppo puhdistaa. Altaassa ei ole saumoja ja sen nurkat on pyöristetty. Allas jää siististi piiloon säleritilän alle.

Säleritilä ruostumatonta terästä
Säleritilän ruudutus estää liukastumisen ja kulmien pyöristykset tekevät ritilän pinnasta paljaallekin jalalle miellyttävän.

Hanki Kavikan kurasyöppö Rakentaja.fi verkkokaupasta
 

Tässä kohteessa rakentaja toisen halusi kurasyöpön kodinhoitohuoneen nurkkaan. Toinen kurasyöppö on teknisessä tilassa.Tässä kohteessa rakentaja toisen halusi kurasyöpön kodinhoitohuoneen nurkkaan. Toinen kurasyöppö on teknisessä tilassa.
750

Muista Kurasyöppö!

Päätä Kurasyöpölle paikka, kun kotisi LVI-kuvia piirretään. Asennus tehdään lattiavalun yhteydessä. Tila vaatii kosteuseristyksen, suihkun ja viemäriliitännän.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
27.4.2015