Usein seuraava soitto tulee asiakkaan naapurista; homma on hoitunut hyvin

Kattohuolet eivät katso säätä eivätkä vuodenaikaa. Ruukilla on palveluksessaan koko maan kattava verkosto paikallisia, ammattitaitoisia kattomestareita. Paikallisuudesta on silkkaa hyötyä kattomestarin hommissa. Hän tuntee alueen olot, asuinalueet ja pääsee nopeasti paikalle.

Kattomestareille asiakas on tärkein. Katon kunto tutkitaan yhteydenoton jälkeen kunnolla ja uudesta katteesta tehdään tarjous. Pelkän katon kunnon tarkistuksen vuoksi kattomestari ei paikan päälle lähde kattoa katsomaan, käynnin päätteeksi tehdään aina tarjous koko kattopaketista tai materiaaleista.

Tilaa veloitukseton esite Täyden palvelun kattopaketeista

Kattomestari Harri Nurminen toteaa, että asiakas kyllä tietää vian jo silloin, kun soittaa kattomestarille. Soiton jälkeen lähdetään yhdessä kartoittamaan tilannetta. Kattomestari pystyy pihalta silmäillen onko katossa lahovaurioita tai mätänevätkö räystäät. Myös katon rakentamisen vuosikymmenen pystyy ensi näkemällä toteamaan ja vuosikymmenen mukaisen kunnon. Käynnillä todetaan myös katon loivuus - eri profiilit sopivat eri loivuuksiin.

Harri Nurminen toteaa, että kattojen myyntityössä Ruukilla on hyvä asema asiakkaiden mielessä, sillä Ruukki on luotettava ja tunnettu merkki sekä Ruukilla on antaa suuren firman takuut työlle ja materiaalille.

Kattomestari Petri MäkeläKattomestari Petri Mäkelä
Ruukin kattoratkaisut esillä Rakenna & Remontoi -messuilla Vantaan Myyrmäessä 30.1.-1.2.2015 osastolla 8E.

Jäteä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
26.1.2015