Voimaa luonnosta ja ilmasta

Ilma/vesilämpöpumppu on korjausrakentajan tehopakkaus

Lämmityskuluista pihistettäessä kaikki keinot ovat sallittuja. Ilmakin on valjastettu säästötalkoisiin. Toisin kuin maalämpö, ilmavesilämpöpumpun asennus ei vaadi isoja maankaivuja. Lämpöpumpun voi myös sijoittaa minne tahansa ilman erityisvaatimuksia.
Ilmalämpöpumppu toimii niin, että se puristaa lämmön kasaan ja siirtää sen sisälle lämmittämään tiloja. Ilma/vesilämpöpumput tuottavat lämmön talon vesikiertoiseen järjestelmään; lattialämmityksen tai pattereiden lämmitysveden ja käyttöveden lämmittämiseen. Suihkun lämpö tulee luonnosta, samoin lattiasta tai pattereista säteilevä pehmeä, miellyttävä lämpö.
Ilma/vesilämmitys voi olla talon päälämmitysjärjestelmä, toisin kuin ilma/ilmalämpöpumput, joissa lämpö siirretään vain puhaltimen kautta sisätilaan.

750

Ilma-vesilämpöpumppu öljylämmityksen rinnalle

Lämmityskulujen, kuten öljylämmityskulujen, alentamiseen tarvitaan apukeinoja. Ilma/vesilämpöpumppu öljylämmityksen rinnalla säästää jopa 60 % lämmityskuluista riippuen tietenkin talon koosta, sijainnista ja nykyisestä energiankulutuksesta. Asennuksen yhteydessä on hyvä käyttää myös kotitalousvähennys ja mahdollinen energia-avustus.

Kattava valikoima ilmavesilämpöpumppuja eri kohteisiin

NIBEltä löytyy kattava valikoima tehokkaita ilmavesilämpöpumppuratkaisuja niin uusiin kuin saneerattaviin taloihin. Valikoimasta löytyy suuri määrä sisä- ja ulkoyksiköitä, joista löytyy oikea vaihtoehto sinunkin kohteeseesi. Pientalokohteisiin suositellaan seuraavia paketteja:
1. NIBE F2040 & VVM320 - Tehokas, helppo ja edullinen järjestelmä
2. NIBE F2030 & VVM310 - Monipuolinen järjestelmä kylmimpiin olosuhteisiin
3. NIBE F2040 & SM040 - Öljylämmityksen energiansäästäjäksi
4. NIBE SPLIT - Kustannustehokas selkeä järjestelmä

Uusi invertteriteknologia maalämpöön

NIBE maalämmön uusi invertteriteknologia tarjoaa kodin lämmitykseen parhaan mahdollisen tehokkuuden.
NIBE F1255 on NIBEN maalämpöpumppumalliston lippulaiva, jonka avulla voidaan saavuttaa markkinoiden korkein vuosihyötysuhde (EN 14825/cold) sekä selvää säästöä lämmityskuluihin. NIBEn monipuolisesta maalämpövalikoimasta löytyy sinun lompakkoosi sopiva laadukas, tehokas ja helppokäyttöinen lämmitysratkaisu.

750
NIBE 1255 on tehokas lämpöpumppu, joka on varustettu taajuusohjatulla kompressorilla ja kierroslukuohjatuilla kiertovesipumpuilla. NIBE F1255 soveltuu sekä pienten että suurten asuinrakennusten lämmönlähteeksi.
NIBEn lämmitysratkaisut ovat esillä Rakenna & Remontoi -messuilla Vantaan Myyrmäessä 30.1.-1.2.2015 osastolla 23B.
 
Julkaistu
26.1.2015