Julkisivusaneeraus tiilellä kannattaa

Wienerberger esittelee Rakenna & Remontoi -messuilla laajan valikoiman tiilituotteita ja -ratkaisuja. Osastolla 17A on nähtävillä muun muassa monivärinen ja -ilmeinen Terca-julkisivutiilien valikoima. Myös Koramic-kattotiili- ja Penter-pihatiilituotteet ovat esillä.

Tervetuloa Rakenna & Remontoi messuilla tutustumaan Wienerbergerin tiilituotteisiin ja ratkaisuihin.Tervetuloa Rakenna & Remontoi messuilla tutustumaan Wienerbergerin tiilituotteisiin ja ratkaisuihin.

Tiili vaihtoehdoksi julkisivukorjauksiin

Julkisivukorjausratkaisuna tiili on hyvä vaihtoehto. Tiiltä käyttämällä saavutetaan mm. pitkä elinkaari, huoltovapaus, tuulettuva ulkoseinärakenne sekä hyvä ääneneristävyys. Näitä ei useinkaan saavuteta tiiltä kevyemmillä ratkaisuilla. Tiilen avulla voidaan myös tehdä säästöjä, sillä tutkimuksien mukaan tiilijulkisivu säästää energiakustannuksia lämmityskaudella jopa 6-8 %.

Ääneneristävyys on yksi laatutekijöistä. Kuitenkin, huolimatta siitä, että ääneneristävyydellä on suuri merkitys asumisviihtyvyydelle, unohdetaan se turhan usein. Tiilellä korjatun elementtitalon ääneneristävyys liikennemelua vastaan on >53 dB, mikä useimmilla kevyemmillä ratkaisuilla jää yli 10 dB heikommaksi. Tiilijulkisivun avulla on näin mahdollista parantaa myös asumisviihtyvyyttä.

Laaja keraamisten korjausratkaisujen valikoima

Wienerberger tarjoaa laajan valikoiman keraamisia korjausratkaisuja. Mallistosta löytyvät kestävät, huoltovapaat ja ääntä eristävät julkisivuratkaisut kaikkiin rakennuksiin, olipa kyseessä julkisivun osa- tai kokonaiskorjaus.

Muurattavien tiilien rinnalle on noussut myös kevyempiä keraamisia korjausvaihtoehtoja. Kevyempiä korjausvaihtoehtoja edustavat avosaumoin asennettava, mekaanisesti kiinnitettävä Argeton- ja Argelite-julkisivuverhoukset.

Tervetuloa kuulemaan lisää Wienerbergerin osastolle.
Wienerbergerin löydät Rakenna & Remontoi -messuilta 30.1.-1.2.2015 osastolta 17A.

Tervetuloa tutustumaan mm. Terca-julkisivutiilien valikoimaan, Koramic-kattotiiliin ja Penter-pihatiilituotteisiin.

 
Julkaistu
19.1.2015