Työmaallesi vaatimusten mukainen WC
- Pidä työmaa ja sen lähiympäristö siistinä

Pientalon rakentamisprosessi kestää runsaasta puolesta vuodesta jopa kahteen vuoteen. Rakentaminen edellyttää tietysti omaa, usein perheenjäsenten, talkooväen ja palkattujen urakoitsijoiden satojen työpäivien läsnäoloa. Kokopäiväinen osallistuminen tuo tiettyjä elämänrytmiin kuuluvia tarpeita, joiden hoitamiseen on kaksi vaihtoehtoa; suoraan luontoon tai asiallisesti käymälää käyttäen.


Työmaa-WC tontille rakennusajaksi

Onko rakennusprojekti alkamassa?

Nyt saat tilattua vuokra-WC:n tontille edullisesti!

Ilmoita tilauksen yhteydessä koodi: RA17


Työmaalla tulee olla vessan käyttömahdollisuus koko rakennusajan siellä työskenteleville henkilöille.
Työmaalla tulee olla vessan käyttömahdollisuus koko rakennusajan siellä työskenteleville henkilöille.

Rakentamisen piilokulut kuriin

Usein rakennustyömaa sijaitsee paikassa, jossa ei ole huoltoaseman saniteettitiloja kadun toisella puolella. Rakentamisaika tontin raivauksesta ensimmäisen vesiklosetin käyttöön on useita kuukausia, joten luonnollista tarpeista kertyneet kustannukset voivat nousta suuriksi. Nämä piilokulut on hyvä huomioida ja karsia pois.


Säästä kuukausittain yli 390 euroa jokaista työntekijää kohden!

  • Vessakäynnin työmaan ulkopuolelle viedessä 15 minuuttia kaksi kertaa päivässä, kuluu tähän kuukaudessa 11 tehokasta työtuntia.
  • Vessakäynteihin käytetty aika 11 t
  • Tuntihinta (35 € + alv) 43,40 €
  • Työmaa-WC:n hinta per työntekijä (arvio 2 työntekijän mukaan) 81,64 €
  • Kuukausittainen säästö 395,76 €

Huomioi ympäristölaki

Jätelain roskaamiskiellon (19§) mukaan ympäristöön ei saa jättää roskaa eikä likaa niin, että siitä voi aiheutua haittaa terveydelle, epäsiisteyttä, maiseman rumentumista, viihtyisyyden vähentymistä tai niihin rinnastettavaa muuta vaaraa tai haittaa. Samaa asiaa toistaa laajemmin ympäristölaki, johon jätelaki pohjautuu. Maahan ei saa päästää jätettä eikä muutakaan ainetta siten, että seurauksena on sellainen maaperän laadun huononeminen, josta voi aiheutua vaaraa tai haittaa terveydelle tai ympäristölle.

Varmista rakentamisen sujuvuus

Työmaa-WC:n myötä kaikilla niin perheellä, talkoolaisilla kuin rakennusmiehillä on käytettävissään asianmukaiset tilat. Ratkaise asia vaivattomasti vuokraamalla työmaa-WC tarvitsemaksesi ajaksi. Jo muutaman kuukauden vuokrauksella säästät satoja euroja!

Remonttikohteisiin Pikkula WC-palvelu

Ykkösvessat tarjoaa lisäksi pikkula WC-palvelun remonttikohteisiin huoltoineen tai asiakkaan omahuoltona. Pikkulat ovat korkeahygieenisiä vessoja, jotka ovat valmistettu korkealaatuisesta muovista ja varustettu erittäin sileällä ja antibakteerisella WC-istuimella. Hajuton Pikkula on helppo sijoittaa asuin- tai työtiloihin asukkaan tai työmiesten käyttöön.

Pikkulaa voidaan käyttää kuin tavallistakin WC-istuinta. Pikkula vain ei tarvitse sähköä, juoksevaa vettä tai viemäriä. Käymälässä on manuaalinen vesipumppu altaan huuhtelemiseksi sekä ilmatiivispoistoaukko jätteelle. Pikkulassa tulee käyttää siihen tarkoitettua pehmeää WC -paperia, joka toimitetaan mukana.

Pikkulassa käytettävät kemikaalit ovat ekologisesti puhtaita ja ympäristöturvallisia. Ne eivät myöskään aiheuta ihmisterveydelle haittoja. Pikkulan jätteitä voidaan kaataa kaupunginviemäriin tai sakokaivoon.

Ykkösvessat suosittelee huoltoa tehtäväksi kerran viikossa. Huoltomme tyhjentää jätesäiliön, pesee pinnat sekä täydentää kemikaalit, WC-paperin ja huuhteluvesisäiliön. Huollon jälkeen WC on heti käyttövalmis.

Pikkula WC Verkkokaupasta


Tarvitsetko väliaikaisen WC-ratkaisun?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää toteutusmahdollisuuksista!

 
Julkaistu
2.3.2017