On radon-mittauksen aika:
Pikamittaus 50 euroa

Radonia ei näe eikä haista.Radonia ei näe eikä haista.

Uponor toteutti loppuvuodesta 2017 rakentaja.fi:n kanssa tutkimuksen radonista. Radontietämys näyttää kyselyn perusteella olevan hyvällä tasolla, mutta toimet radonin ehkäisemiseksi ovat vielä vähäisiä. Radonmittauksen on tehnyt vain noin neljäsosa vastaajista.

Radonmittaus on tehtävä talvella, kun maa on roudassa ja huoneilman radonpitoisuus on korkeimmillaan (marras-huhtikuun aikana). Pikamittauksen kestoaika on 2-5 vuorokautta. Usein kaksi päivää riittää.

Voit nyt tilata omakotitaloon radonin pikamittauksen kampanjahintaan 50 €.  Pikamittaus on suuntaa antava. Jos radonarvo on korkea on tulos hyvä tarkistaa pitkäaikaisella mittauksella ennen remonttipäätöksen tekemistä. Pikamittausta on tarjolla seuraaville alueille: Etelä-Karjala, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Uusimaa ja Kanta-Häme.

Radon –pitoisuuden voi mitata nopeasti elektronisella pikamittarilla. Pikamittauspalvelua tarjoavat Uponorin yhteistyökumppanit. Mittaus tapahtuu alan ammattilaisen toimesta ja häneltä saat tarvittaessa tarjouksen myös Uponor KOTI -radonremontista.  Mikäli arvo ei ylitä raja-arvoa, saat pikkurahalla mielenrauhan.
 

Radon, Rn on rakennusten sisäilmassa esiintyvä näkymätön ja hajuton radioaktiivinen jalokaasu, joka aiheuttaa syöpäsairauksia.Radon, Rn on rakennusten sisäilmassa esiintyvä näkymätön ja hajuton radioaktiivinen jalokaasu, joka aiheuttaa syöpäsairauksia.

Uponor KOTI-radonremontti poistaa radonin huoneilmasta

Vanhojen talojen raja-arvo 400 bq/m3. Jos tämä arvo ylittyy, on syytä tehdä jotain. Uponorilla on tähän ratkaisu. Uponor KOTI -radonremontissa radonpitoisuus mitataan sekä ennen remonttia että remontin jälkeen. Ennen remonttia tarkistetaan, onko remontille tarvetta ja kun remontti on tehty, varmistetaan, että on päästy toivottuun tulokseen. Radonremontti on yksinkertainen toteuttaa ja rakenteita ei tarvitse rikkoa.  Radon-remontin kesto on vain 1-3 päivää.

Uponor KOTI -radonremonttiratkaisun periaate. Radonkaivon avulla huoneilman radonpitoisuus saadaan laskemaan jopa 95 %.Uponor KOTI -radonremonttiratkaisun periaate. Radonkaivon avulla huoneilman radonpitoisuus saadaan laskemaan jopa 95 %.

Tilaa radonin pikamittaus

Täytä alla oleva yhteydenottopyyntölomake ja mittauksen suorittaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii ajankohdan. (Lomake ei näy vanhoilla IE-selaimilla. Avaa yhteydenotto tästä).

Tarjous on voimassa tammikuun 2018 loppuun asti, ennen vuotta 2000 rakennettuihin omakoti- ja rivitaloihin, joissa ei vielä ole tehty radonmittausta.
Pikamittausta on tarjolla seuraaville alueille:
Kaakkois-Suomi: Hamina, Kotka, Karhula, Kouvola. 
Etelä-Karjala: Lappeenranta, Taavetti, Imatra, Luumäki, Savitaipale, Lemi, Miehikkälä.
Päijät-häme
Kantahäme
Uusimaa

Huom! Hämeessä ja Uudellamaalla tarkistetaan tapauskohtaisesti onnistuuko mittaus asiakkaan paikkakunnalla.

 


Haluan lisätietoa

Tällä lomakkeella voit tilata radonmittauksen.

 
Julkaistu
7.2.2017