Vältä ruuhkia – teetä kattoremontti talvella

Kattoremontti mielletään usein kesäajan työksi. Menetelmät ja työtavat ovat muuttuneet niin, että kattoremontti voidaan suorittaa talvella ilman asennusruuhkia edullisemmalla hinnalla ja nopeammalla materiaalin toimitusajalla.

Kesäaikana kattoremontti voi käytännössä olla vuotavan katon hoitotoimenpide. Talvella kattoremonttinsa teettävä toimii viisaasti etukäteen välttäen ruuhkat – sekä vuotavan katon.

Tilaa Ruukin kattoremontti -esite veloituksetta

Vanhaan rintamamiestaloon vaihdettiin uusi katto talvella 2012.Vanhaan rintamamiestaloon vaihdettiin uusi katto talvella 2012.

Viisi syytä tilata kattoremontti talveksi:

1. Tammi - maaliskuu
Tammikuun ja maaliskuun välinen aika on yleensä huomattavan vähäsateista aikaa. Kuiva ja kirpakka pakkaskeli on mitä mainioin kattoremonttia ajatellen. Tällöin kattoremonttiin tarvittavat materiaalit säilyvät kuivina ja suojauksen tarve on vähäinen.

Talvella tehtävän remontin aikataulu tehdään sääennusteita seuraamalla - sääennusteet ovat nykyään tarkkoja. Katon purku- ja asennusaika on keskimäärin 3-4 päivää ja tälle aikavälille saadaan hyvinkin luotettavasti ennustettu säätila. Työmaa ei käynnisty esim. ennen ennustetun kovan pakkas- tai sadejakson alkua.

Vanhan katteen alta löytyi paanut.Vanhan katteen alta löytyi paanut.
2. Taloudellinen hyöty
Talvitilaajalla on edut puolellaan. Ruukki tarjoaa talviedun joustavan asennusajan hyväksyvälle talvitilaajalle. Kun tilaa kattoremontin ruuhkaisimman kattoremonttisesonkiajan ulkopuolella, Ruukin saneerauskaton saa edullisempaan talviehtohintaan.
3. Routa helpottaa
Pihan ollessa roudassa ja jäässä, se ei vaurioidu toimituksen tai rakentamisen rasituksista kuten sulan maan aikana. Pihalle kuitenkin toimitetaan mm. jätelava purettavaa kattoa varten sekä uuden katon materiaalit.
4. Mökkikohteet
Ruukki on vuosikymmenien ajan tehnyt useimpien kesämökkikohteiden katot talvella. Kesälomalla halutaan rentoutua ja nauttia joutenolosta linnunlaulua kuunnellen ilman häiriötekijöitä. Tee-se-itse-miehet taas nauttivat kesälomapuuhailusta ja se heille suotakoon.

5. Vesikatto ei ole lämmöneriste
Vesikatteen pintamateriaali (teräs, tiili, bitumi, kiviteräs) ja ruoteet eivät toimi vesikaton rakenteessa lämmöneristeinä. On siis turha pelätä, että pakkanen tulee pirttiin avonaisen katon kautta. Ruukin kattoremontissa eristekerros jätetään rauhaan.

Tilaa Ruukin kattoremontti -esite veloituksetta

Rintamamiestalon katto pari vuotta talvella tehdyn remontin jälkeen. Kuva otettu 19.12.2014, lumet sulivat yöllä pois. Ns. elintasosiiven katto on vielä uusimatta. Myös julkisivun väri on muuttunut kuvien ottoaikojen välissä.Rintamamiestalon katto pari vuotta talvella tehdyn remontin jälkeen. Kuva otettu 19.12.2014, lumet sulivat yöllä pois. Ns. elintasosiiven katto on vielä uusimatta. Myös julkisivun väri on muuttunut kuvien ottoaikojen välissä.

Jätä yhteydenottopyyntö - teetä kattosi talvella


 
Julkaistu
22.12.2014