Vedenpaineen vaihtelu ei vaikuta suihkunautintoon

Oramix-pressostaattihana on supisuomalainen keksintö, jonka ensimmäinen tuotemalli tuotiin markkinoille jo 1970-luvun loppupuolella. Oramixin nerokas konstruktio pitää sisällään säätömännän, joka tasaa tulovesien paineenvaihtelut niin, että sekoitettu vesi pysyy valitun lämpöisenä.

optimix-mies

Pressostaatti ratkaisee ongelman

Edellytyksenä pressostaatin moitteettomalle toiminnalle on se, että tasalämpöistä vettä on riittävästi saatavilla. Siksi pressostaattihana pääsee parhaiten oikeuksiinsa paikoissa, joissa toisten vesipisteiden samanaikainen käyttö aiheuttaa jatkuvia paineenvaihteluita vesijohtoverkostossa. Tämän toimintaperiaatteensa ansiosta pressostaattihana on useimmiten hyvä ratkaisu kerros- ja rivitaloihin, koska monen huoneistojen taloissa toisten vesipisteiden samanaikainen käyttö aiheuttaa jatkuvia paineenvaihteluita vesijohtoverkostossa.

Myös monet uimahallit, koulujen ja vapaa-ajan liikunta-, ja kuntoilutilat ovat paikkoja, missä Oramix pääsee oikeuksiinsa.
Nyt Oramix on saanut uuden upean muodonannon, joka on tunnetun designeri Harri Koskisen käsialaa. Koskinen on monipuolinen suunnittelija, joka on tunnettu myös maamme rajojen ulkopuolella. Muotoiluprosessissa Koskinen pyrkii aina löytämään sekä käyttäjän että valmistajan kannalta innovatiivisia ratkaisuja.

Koskinen on suunnitellut sekä koti että ulkomaisille toimeksiantajille kuluttajatuotteita kaiuttimista huonekaluihin. Hänen teoksiaan löytää myös usean museon, kuten New Yorkin Museum of Modern Artin, kokoelmista.

Katso tästä lisätietoa: Oras Oramix

Uusi design – erilaisia vaihtoehtoja

Uudesta Oramixista on saatavissa erilaisia vaihtoehtoja; valikoimasta löytyy myös apukahvallinen malli. Uudet Oramixit tulevat myyntiin vuoden vaihteessa.

Oramixin on muotoillut Harri KoskinenOramixin on muotoillut Harri Koskinen
 
Julkaistu
20.4.2015