Valokatkaisija kertoo kaapin paikan? Ei enää!

Langattomat painikkeet eivät vaadi johdotusta, joten ne voidaan täysin vapaasti sijoittaa haluttuihin paikkoihin ruuvaamalla tai tarralla. Saat sijoitettua katkaisijan tai säätimen vaikkapa koristelasiseinään, sängyn päätyyn tai kirjahyllyn kylkeen.

Langattomat painikkeet soveltuvat sekä uusiin taloihin että remonttikohteisiin, ja niillä saadaan helposti lisättyä ohjauksia tarpeen mukaan. Niiden toiminta perustuu radiotaajuustekniikkaan ja käyttöön tarvittava virta tulee painikkeen sisällä olevasta paristosta. Paristo on tavallinen nappiparisto, jota on yleisesti saatavilla. Se kestää normaalikäytössä noin 5 vuotta.

Langattomat tuotteet ovat saatavissa sekä IMPRESSIVO®- että Jussi-sarjassa.

Tilaa ilmainen ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta

Tilaa Ratkaisut sähkösaneeraukseen -esite Esitepalvelusta

Langattomalla järjestelmällä voidaan luoda myös tilanneohjauksia, kuten esimerkiksi lukemiseen tai televisionkatseluun sopiva tilanne.Langattomalla järjestelmällä voidaan luoda myös tilanneohjauksia, kuten esimerkiksi lukemiseen tai televisionkatseluun sopiva tilanne.

Ei ihan tavallinen katkaisija – kytke kerralla enemmän tilanneohjauksilla

Langattomia ohjaustuotteita voidaan käyttää muun muassa valaistuksen kytkemiseen ja säätämiseen ja kaihdinten ohjaukseen. Langaton ohjaus mahdollistaa myös niin sanotut tilanneohjaukset eli esimerkiksi kotona/poissa-toiminnon tai erilaiset valaistustilanteet.

Kotona/poissa-kytkin on hyödyllinen toiminto esimerkiksi eteisessä tai makuuhuoneessa: yhdellä painikkeella saadaan sammutettua koko talon valot kotoa lähdettäessä tai nukkumaan mentäessä. Valaistustilanteita voi olla myös tarpeen tehdä esimerkiksi television katseluun, lukemiseen tai siivoukseen.

Tilanneohjauksiin voidaan myös yhdistää muita toimintoja: säädä kaihdinten asentoa tai tai kytke tietyt pistorasiat päälle tai pois.

Pue langattomat painikkeet kotisi sisustusta täydentäviin väreihin

750

Impressivo-sarjan langattomat painikkeet tarjoavat raameineen lukemattomia värejä ja niiden yhdistelmiä. Voit vapaasti yhdistellä ja valikoida vaikka joka huoneeseen eri väriset tuotteet.

Langattomien tuotteiden perusvärit ovat valkoinen, alumiini ja teräs.

Värikkäitä ja eri materiaaleista tehtyjä peitelevyjä löytyy axcent- ja carat®-sarjoista. Peitelevyt ovat tavallista hieman leveämpiä ja näyttävämpiä. Axcent-peitelevyjä löytyy kymmenkunta eriväristä, sekä kirkkaissa että murretuissa sävyissä. Carat®-sarjan design-peitelevyt on valmistettu aidoista materiaaleista, kuten pronssista, harjatusta teräksestä ja kromista. Katso värivalikoima täältä.

Kaikki Impressivo-sarjan kytkimet ja säätimet ovat yhteensopivia design-peitelevyjen kanssa, joten saat kotisi sähköistyksestä aina yhtenäisen.

Tilaa ilmainen ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta

Tilaa Ratkaisut sähkösaneeraukseen -esite Esitepalvelusta

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö asennuskalusteista

 
Julkaistu
13.4.2015