Kestävyyttä ja helppohoitoisuutta saunaan kääntyvillä lauderungoilla

Saunalta vaaditaan kestävyyttä, mukavuutta ja helppohoitoisuutta. Nostettavat lauderungot täyttävät kaikki nämä vaatimukset. Kun saunassa on tyylikkäät kääntyvät lauderungot, saunan peseminen käy käden käänteessä. Kääntyvät KIKKA-lauderungot on ehdoton valinta hygieeniseen saunaan.
 

Lauteet väliritilöillä.Lauteet väliritilöillä.

KIKKA-lauderungot saa kevyesti nostettua ylös

KIKKA-lauderungot nousevat kevyesti tarvittaessa esimerkiksi siivouksen ajaksi. Tämän keksinnön ansiosta vapautuu lattiatilaa muuhunkin käyttöön. Runkomateriaali on kestävää, kevyttä, ruostumatonta ja helposti puhtaana pidettävää eloksoitua alumiinia. Nivelet tehdään ruostumattomasta teräksestä, joten lauderungot ovat lähes ikuisia. Perusrunko painaa vain seitsemän kiloa, joten se kulkee asennuspaikalle vaikka kainalossa.

Lauderungot helppo asentaa

Syvyyskokoja löytyy neljää erilaista. Lauteiden lopullinen ja tarkka pituus tehdään laudepuilla. Kosken Metalli toimittaa myös mittojen mukaan tehdyt puiset laudetasot ja verhoilut. Lauteiden etureuna on aina pyöristetty ja valittavana on useita puumateriaaleja.
 

KIKKA-lauderunkojen noston keventäjä

KIKKA-lauderunkoihin on saatavana runkojen noston keventäjä. Sen ansiosta rungot nousevat pois tieltä lähes itsestään! Keventäjä toimii kaasujousi. Samaa tekniikkaa käytetään esim. autojen takakontin nostossa. Yksi keventäjä riittää maksimissaan 2,5 m pitkiin lauteisiin. Jos lauteesi ovat pidemmät, kannattaa tilata kaksi keventäjää.

Lauteet on kevyt nostaa seinälle.Lauteet on kevyt nostaa seinälle.
1920IMG_6041

​​​​​​​Runkoja voidaan tarvittaessa korottaa tai madaltaa


Saunan lauteiden runkoja voi tarvittaessa madaltaa jalkoja alapäästä lyhentämällä. Vakiokorkeus on rungoilla tasaisella lattialla puuosien kanssa noin 110 cm. Runkoa korotetaan jalkojen alapäästä. Tällöin ala-askelma nousee ylemmäksi.

Saatavana on myös lisäaskelma, jolloin nousu lauteille helpottuu, koska nousussa on kaksi askelmaa. Ikäihmiset sekä muut, joilla liikuntakyky on rajoittunut jostain syystä, suosivat tätä hyvinkin paljon.


Osta lauderunkoja verkkokaupasta!

Monipuoliset lauderungot

  • KIKKA-lauderungot nousevat kevyesti ja vapauttavat tilaa vaikkapa pyykin kuivaamiseen tai harrastuksille.
  • Lauteiden puumateriaaleiksi on tarjolla useita vaihtoehtoja.
  • Lauteet voidaan sijoittaa myös kulmiin tai u-muotoon.
  • Laudepaketeilla toimitusaika 1- 2 viikkoa.
  • Kääntyvillä KIKKA-lauderungoilla on ruostumattomuustakuu.
  • KIKKA-lauderungot ovat täysin kotimaisia ja niillä on avainlipputunnus.
Lue lisää kääntyvistä lauderungoista
Lauteiden matala askelma.Lauteiden matala askelma.
1920uusiHaapa pitkittäin
kosken_metalli_2021_1024x300

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
6.4.2021