Aitoa puuta - Upofloor-parketti kaunistaa kotisi

Upofloor-parketti luo kotiisi yksilöllisen ja tyylikkään tunnelman. Aidosta puusta tehty parkettilattia on eloisa ja kestävä lattiamateriaali, jota aika patinoi kauniisti. Parketin luonnollinen ja ajaton tyylikkyys antaa erinomaisen lähtökohdan sisustamiselle.

Tilaa maksuton Upofloorin parkettiesite!

Pähkinä Grand 138 Festive -parketti.Pähkinä Grand 138 Festive -parketti.

Sisustus alkaa parketista

Upofloor-parketti on eloisa sisustuselementti. Se on kauniin kodin luonnonmukainen lattianpäällyste, jossa aidon puun lämpö ja luonnollinen kauneus henkivät luonnon ainutlaatuista arvokkuutta. Upofloor-mallistossa on niin perinteisiä kuin trendikkäitä eri tavoin pintakäsiteltyjä parketteja, jotka on suunniteltu kestämään arkielämää.

Upofloor-parkettien materiaaleiksi on valittu laaja valikoima erilaisia, mutta kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia puulajeja. Voit valita kotisi tunnelmanluojaksi aina vaalean raikkaasta tummanpuhuvaan ja edustavaan parkettivaihtoehtoon. Upofloor-parketteja on saatavilla erilaisilla puun- ja pintakäsittelyillä. Puun- ja pintakäsittelyn tarkoituksena on saada puu näyttämään yksilölliseltä sekä kestämään käyttöä. Pintakäsittelyjä ovat muun muassa lakkaus ja öljykäsittely sekä muun muassa harjaus, petsaus ja linjakkuutta tuovat lattialautojen reunaviisteet.

Tammi Frost 3-sauva -parketti.Tammi Frost 3-sauva -parketti.

Parkettivalikoimasta voit valita parketin yksi-, kaksi- tai kolmesauvaisena

Upofloorin parkettivalikoimasta voit valita parketin yksi-, kaksi- tai kolmesauvaisena. Sauva-design kertoo sen, kuinka monesta rinnakkaisesta palasta parketin pintakerros on valmistettu. Yksisauvainen parketti on sahattu yhdestä ainoasta laudasta. Kolmisauvainen parkettielementti koostuu useista paloista, jotka on ladottu kolmeen riviin. Sauva-design vaikuttaa erityisesti lattiapinnan ilmeen elävyyteen ja rytmikkyyteen. Kolmisauvainen parkettien klassikko on parhaimmillaan tiloissa, joihin sopii ilmeikäs lattiapinta. Laajoille lattiapinnoille soveltuu hyvin ylellisemmän ja yhtenäisemmän näköinen kaksisauvainen tai yksisauvainen kartanoparketti.

Helppo asentaa ja hoitaa

Upofloor-parketit ovat ilman liimausta asennettavia lukkoponttiparketteja, joiden asennus on vaivatonta ja nopeaa. Upofloorin RealLOC-lukkopontti liittää ja lukitsee rinnakkaiset parkettilaudat tarkasti ja tiiviisti toinen toisiinsa ja saumat ovat lähes näkymättömät.

Tutustu asennusohjeisiin ja huolehdi, että perusasiat, kuten asennusolosuhteet, pohjan tasaisuus jne. ovat kunnossa. Käytä parketin alusmateriaalina Upofloor Tuplexia, joka antaa parketille ihanteellisen asennusalustan ja takaa lattiasi toimivuuden.

Upofloor-parkettilattia on heti asentamisen jälkeen käyttövalmis. Aito parkettilattia on tyylikäs ja iso osa kotisi ilmettä. Oikeanlaisella hoidolla takaat parkettilattiasi kestävyyden ja näyttävyyden vuosiksi eteenpäin.

Parkettilattian hoito on helppoa ja vaivatonta. Jotta parkettilattialle joutuisi mahdollisimman vähän hiekkaa tai muuta karkeaa likaa, käytä kynnysmattoa. Poista irtohiekka ja pöly lattialta imurilla tai harjalla. Kun haluat puhdistaa parkettilattiaa perusteellisemmin, pyyhi se ”kuivaksi” väännetyllä liinalla.

Tilaa maksuton Upofloorin parkettiesite!
Tammi Grand 188 Basalt -parketti.Tammi Grand 188 Basalt -parketti.
 
Julkaistu
1.12.2014