Energiatehokkaat takuuratkaisut laadukkaaseen ilmanvaihtoon

VILPE®-ilmanvaihtojärjestelmän huippuimurit, poistoputket, viemärintuuletusputket ja keskuspölynimurin poistoilmaputket asennetaan rakennuksen katolle.VILPE®-ilmanvaihtojärjestelmän huippuimurit, poistoputket, viemärintuuletusputket ja keskuspölynimurin poistoilmaputket asennetaan rakennuksen katolle. 
VILPE®-ilmanvaihtojärjestelmän huippuimurit, poistoputket, viemärintuuletusputket ja keskuspölynimurin poistoilmaputket asennetaan rakennuksen katolle.
VILPE® -ilmanvaihdon päätelaitteet suunnitellaan ja valmistetaan vastuullisesti Suomessa. Ne parantavat asumismukavuutta ja vastaavat yhä uudistuvien rakennusmääräysten tarpeisiin. Innovatiiviset ja laadukkaat, kierrätettävästä polypropeenista valmistetut tuotteet soveltuvat niin asuintalojen eri muotoihin kuin teolliseenkin rakentamiseen. Luotettavat tuotteet sopivat uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, ne pitävät rakennusten sisäilman puhtaana ja rakenteet terveinä pidentäen näin rakennusten ikää.

VILPE®-tuoteperheen uusimpia tulokkaita ovat energiatehokkaat ECo-huippuimurit, uuden ajan Uniroof-kattoluukku sekä tyylikäs alapohjan Ross-tuuletuspaalu.

VILPE® ECo-huippuimuri

VILPE® Eco-huippuimurissa on 0-10 voltin jännitteellä ohjattava tasavirtamoottori, jonka energiantarve on vain 40 – 60 % perinteisen vaihtovirtamoottorillisen imurin kulutuksesta.

ECo-huippuimuri voidaan liittää talotekniikan automaattiseen ohjausjärjestelmään ja pienen energiakulutuksensa ansiosta se sopii hyvin matalaenergiataloihin. ECo-huippuimureita käytetään keittiön tai kylpyhuoneiden kohdepoistoon, asuintilojen ja muitten yleisten tilojen ilmanvaihtoon, radonin poistoon, autotallien tai varastojen ilmanvaihtoon.

Tutustu ECo-huippuimuriesitteeseen!

Osta VILPE®n huippuimureita Verkkokaupasta!
VILPE® ECo-huippuimuri.VILPE® ECo-huippuimuri.
  • VILPE®-tuotteet on muotoiltu siten, että niitten ilmanvirtausvastus on mahdollisimman pieni, jolloin ilman ulospuhallukseen kuluu huippuimurilta ja ilmanvaihtokoneelta vähemmän energiaa.
  • Ilman mukana ulos poistuvat pienhiukkaset eivät pääse likaamaan rakennuksen seiniä ja epämiellyttävät tuoksut häviävät esteettömästi taivaan tuuliin.
  • Tuotteet asennetaan katolle täysin vesitiiviiden, testattujen ja sertifioitujen VILPE®-kattoläpivientien avulla.
  • Asennus onnistuu helposti yhdeltä henkilöltä ilman erikoistyökaluja paketin mukana tulevien ohjeiden ja tarvikkeiden ansiosta.
  • VILPE®-tuotteet ovat yhteensopivia kaikkien kotimaisten ilmanvaihtokoneiden kanssa. Ne sopivat erinomaisesti myös painovoimaisesti ilmastoituihin tiloihin.
  • Sisätiloissa keittiön liesikuvussa ei tarvita moottoria kun liesikupu yhdistetään katolla olevaan huippuimuriin. Näin liesituulettimen käyntiääni ei häiritse asumista.
  • Rakennuksen katolla VILPE®-tuotteet muodostavat katon väriin sopivan yhtenäisen, tyylikkään ilmeen.
  • VILPE®-tuotteilla on 20 vuoden tekninen takuu, 10 vuoden väritakuu ja sähköosilla 2 vuoden takuu.

VILPE® -tuotteita katolla.VILPE® -tuotteita katolla.

VILPE® Ross-tuuletuspaalut

Ross-tuuletuspaalu toimii tuloilmakanavana kun tehdään koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä tai koneellinen radonpoistojärjestelmä ryömintätilaan. Sitä voidaan käyttää myös tuloilman ottamiseen esim. kellarisaunaan tai takkaan. Ross-tuuletuspaalua käytetään myös talon ryömintätilan tuuletukseen, ehkäisemään alapohjan kosteusvaurioita ja terveydelle vaarallisen radonkaasun kertymistä rakennukseen.

Tuuletuspaalu on suunniteltu niin, että ilma pääsee lähes esteettömästi virtaamaan putken läpi, eikä haitallista ilmalukkoa pääse syntymään. Rakenne estää myös lumen, roskien ja pieneläinten pääsyn alapohjan ryömintätilaan.

Ross-tuuletuspaalun mukana toimitetaan Ross-asennusputki. Asennusputki asennetaan seinäelementtiin tai valusokkeliin jo valuvaiheessa ja se soveltuu myös harkkosokkeliin. Rakenteensa ansiosta se tarttuu hyvin kiinni betoniin. Asennusputken kautta varsinainen Ross-paalu tai muu putki voidaan johtaa seinän läpi helposti rakentamisen myöhäisessäkin vaiheessa.

Uniroof-kattoluukku.Uniroof-kattoluukku.
Ross-tuuletuspaalut.Ross-tuuletuspaalut.

VILPE® Uniroof -kattoluukku

VILPE® Uniroof -kattoluukun yksi ja sama malli sopii kaikille yleisille pelti- ja tiilikatteille, profiileille ja kaltevuuksille. Uusi aluskatteen tiivistys takaa sen, että nykypäivän tekniset ja hengittävät aluskatteet toimivat toivotulla tavalla. Valmistusmenetelmänä käytetyn ruiskupuristuksen ansiosta tuote on tasalaatuinen ja -vahvuinen läpi koko rakenteen. Teollisten muotoilijoiden kanssa yhteistyössä suunniteltu kattoluukku on paitsi teknisesti optimaalinen ratkaisu, se myös sulautuu visuaalisesti hyvin kattoon kuin kattoon.

Osta VILPE® huippuimureita Verkkokaupasta!

Osta läpivientituotteita Verkkokaupasta
 
Julkaistu
7.3.2016