Oletko kiinnostunut rakennusalan töistä Etelä-Suomen alueella?

StaffPoint tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia esimerkiksi maan- ja talonrakennusaloilla sekä rakennustuoteteollisuudessa. Työtehtäviä on tarjolla avustavista apumiestöistä vaativiin ammattitehtäviin.

StaffPoint_asennuskuva
StaffPointin asiakkaat tarvitsevat säännöllisesti osaavia rakennusapumiehiä, telineasentajia, rakennusmiehiä ja kirvesmiehiä. Ammattitaitoisille maalareille, laattamiehille ja muurareille on myös kysyntää ympäri vuoden. StaffPointilla tarjolla olevia rakennusalan töitä on mahdollisuus tehdä myös urakkaluonteisesti.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tästä

Lue lisää rakennusalan avoimista työpaikoista!

Haasteellisia töitä rakennusalalta

Tällä hetkellä StaffPointilla on tarvetta osaavista rakennusmiehistä Etelä-Suomen alueella. StaffPointilla on tarjolla haasteellisia, kunnollisen mittaisia hommia tuntipalkalla tai urakalla. Työsuhteet saattavat kestää jopa vuosia.

Tällä hetkellä on tarjolla töitä Etelä-Suomen alueella esimerkiksi:

  • asbestinpurkajille
  • työnjohtajille
  • kirvesmiehille
  • sähköasentajille
  • laatoittajille
  • telineasentajille

Tarvittaessa StaffPoint voi järjestää myös asunnon pääkaupunkiseudulta, jos työntekijä on kauempaa tulossa töihin.

Monella työntekijällä on ollut mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille, mutta ovat kuitenkin jääneet StaffPointiin, koska ovat olleen niin tyytyväisiä yhteistyöhön, kertoo resurssipäällikkö Otto-Ville Pyykkö StaffPointilta.

Lue lisää rakennusalan avoimista työpaikoista!

Miksi valita StaffPoint?

StaffPoint auttaa työelämäänsä vasta aloittelevia nuoria saamaan arvokasta työkokemusta, ammattilaisia verkostoitumaan ja löytämään uusia urapolkuja ja senioreille mahdollisuutta työskennellä oman jaksamisen mukaan. StaffPointin kautta voit myös kouluttautua. 90 % työntekijöistä on StaffPointiin tyytyväisiä!

Lue tarkemmin miksi!
 
Julkaistu
17.11.2014