ASTA RAKENTAJA 2015

Tervetuloa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 13.–15.2.2015

Asta Rakentaja 2015 kokoaa jälleen yhteen rakentamisesta sekä asumisesta kiinnostuneet messuvieraat sekä alan ammattilaiset Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.
Nouda tuoreimmat ideat sekä ratkaisut omaan rakennusprojektiisi suositusta rakentamisen ja asumisen messutapahtumasta ja käytä hyödyksesi alan keskeisten toimijoiden paikallaolo.


Hae lisäpotkua rakennus- ja remonttihankkeeseesi Asta Rakentaja -messuilta!

720-3826

Tule hakemaan päivitetty tieto itsellesi

Asta Rakentaja –messut on suunnattu kaikille rakentamisesta kiinnostuneille sekä rakentamisen ammattilaisille. Messut tarjoavat laajan määrän tietoa, työkaluja ja tutkimustuloksia niin rakentamisen laadun kuin tuottavuudenkin parantamiseksi. Messuilta saat viimeisimmän tiedon, työskentelet sitten rakennusliikkeessä, suunnittelutoimistossa, viranomaisena tai olet työn tilaajana.

Messuilla on luvassa erilaisia työnäytöksiä sekä muuta monipuolista ohjelmaa. Hae parhaat remonttiniksit sekä käytännön neuvot alan ammattilaisilta.

Lisätietoja messuista

Vapaalippu 5000 ensimmäiselle!

Nyt kannattaa olla nopea. Viisituhatta ensimmäistä saa ilmaisen lipun ASTA Rakentaja -messuille.

Lataa lippu

Messukävijälle Rakenna & Remontoi -kirja veloituksetta

Hae rakentajalle ja remontoijalle hyödyllistä tietoa sisältävä, 450-sivuinen Rakenna & Remontoi –kirja.
Kirjasta löydät monenlaista rakentamiseen sekä remontoimiseen liittyvää tietoa aina kotisi perustuksista piipunhattuun asti.

Tuote Talossa mukana myös piha-alue sekä terassi

720-3801
Messukeskuksen E-halliin rakentuva Tuote Talo esittelee erilaiset rakenteet sekä ratkaisut aidossa ympäristössä.

Tuote Talo valmistuu Puusuutarit ry:n eli TAMKin rakennustekniikan opiskelijoiden voimin. Nyt Tuote Talo jakaa tietoa ja ideoita pinta- ja julkisivumateriaalien lisäksi myös piha-alueista sekä terasseista.

Katso lisätietoja messuista.
 
Julkaistu
11.2.2015