Gyptone-alakatoilla optimaalinen äänimaisema

Onko kodissasi tila, jossa akustiikka ja hyvä äänimaailma näyttelevät suurta osaa? Silloin tarvitsee kiinnittää huomiota myös kotisi alakattoon. Alakatto on yksi, mikä vaikuttaa tilan tunnelmaan ja siihen kuinka viihtyisää tilassa on. Kyse ei ole vain estetiikasta, vaan alakatolla on myös toiminnallinen tarkoitus. Esimerkiksi huoneessa, jossa soitetaan tai nautitaan elokuvista, tulisi akustiikan olla kunnossa. Kestävät sekä ajattomat Gyptone-alakatot omalta osaltaan vaikuttavat siihen miten arki tilassa toimii.

naapurissa-soittaja-720

Esteettinen sekä toiminnallinen tarkoitus

Gyptone-alakattolevysarja tarjoaa useita erilaisia malleja sekä muotoja ja ratkaisuja. Erilaisten levyjen avulla on mahdollisuus luoda tilaan aivan omanlaisensa visuaalinen vaikutelma. Vaihtoehtojen ansiosta tiloihin voidaan luoda juuri huonetilan käyttötarkoituksen mukainen alakatto, joka toimii samalla vaikka sisustuselementtinä. Levyjen moduulikokoja löytyy esimerkiksi 600 x 600 mm tai vaihtoehtoisesti mallista riippuen esimerkiksi 600 x 1200 mm. Kun katon lopullinen ulkonäkö on mietitty ja suunniteltu, valitaan sekä asennustapa että järjestelmä, joka sopii ratkaisuun. Gyptone BIG-levyjen avulla on mahdollista rakentaa suuria saumattomia pintoja. BIG-levyjä löytyy kokoja 1200 x 2400 mm ja 900 x 2700 mm.

Gyptone akustiikkalevyistä löytyy useita vaihtoehtoja.Gyptone akustiikkalevyistä löytyy useita vaihtoehtoja.

Teknisiä ominaisuuksia:

  • Akustiikka: Tehokasta äänen vaimennusta varten on kaikkiin rei’itettyihin Gyptone-tuotteiden taustapinnalle kiinnitetty akustinen huopa.
  • Palo-ominaisuudet: Kaikki standardituotteet sekä rakenteet ovat testattuja ja luokiteltuja A2, S1, d0.
  • Kosteus: Gyptone-tuotteet soveltuvat tiloihin, joissa suhteellinen kosteus ei nouse pysyvästi yli 70 %.
  • Sisäilma: Gyptone akustiikkalevyt on Rakennustietosäätiön hyväksymänä sijoitettu pintamateriaalien päästöluokkaan M1.
  • Kuormitus: Gyptone-levyihin voidaan haluttaessa kiinnittää esimerkiksi valaisimia, kaiuttimia sekä ilmanvaihtoventtiilejä. Verrattuna moniin muihin alakattomateriaaleihin, kestää kipsilevy suurempaa kuormitusta.

Valitse ympäristöystävällinen Gyptone-levy

Gyptone-alakattotuotteet, kuten muutkin Gyprocin tuoteet, on valmistettu turvallisista sekä testatuista materiaaleista kuten kipsistä, kartongista, vedestä ja pienestä määrästä lisäaineita. Materiaalit ovat myös uudelleen käytettävissä sekä kierrätettävissä. Kipsi, jota tuotantoprosessissa käytetään, on joko kipsikiveä, teollisuuskipsiä tai vaihtoehtoisesti kierrätyskipsiä. Kierrätyskipsi voidaankin käyttää tuotannossa uudelleen maksimaalisesti. Levyjen kartonki on vastaavasti kierrätyspaperista valmistettua.
 
Julkaistu
3.11.2014