NIBE™ F1226 NEW maalämpöpumppu -
Hintaluokassaan kilpailukykyisin tehokkuus!

NIBEn uusi maalämpöpumppu NIBE™ F1226 NEW on täynnä uusia ja parempia ominaisuuksia kuin saman hintaluokan maalämpöpumput. Kun halutaan toteuttaa edullinen peruslämmitysjärjestelmäpientaloon, NIBE™ F1226 NEW on hintaluokassaan erittäin energia- ja kustannustehokas suorituskyvystä ja laadusta tinkimättä. Uuden maalämpöpumpun teholuokat ovat 6 kW, 8 kW sekä 12 kW .

Uuden sukupolven lämpöpumppu on suunniteltu lämmittämään talosi edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Integroidun lämminvesivaraajan, lämmitysvastuksen, kiertovesipumppujen ja älykkään ohjausjärjestelmän ansiosta lämmöntuotanto on sekä turvallista että taloudellista.

Uutuusmaalämpöpumpussakin on kuuden vuoden NIBETURVA.

1920

Uudistettu ja helppokäyttöinen

Uutuusmaalämpöpumpun kompressoriyksikkö on uudistettu. Kylmäyksikön lämmönvaihtajat on mitoitettu siten, että maalämpöpumpun hyötysuhde saadaan hintaluokassaan huipputasolle. Ohjauspaneelin kautta säädettävät, kierroslukuohjatut kiertovesipumput nostavat hyötysuhdetta, helpottavat käyttöönottoa sekä varmistavat häiriöttömän käynnin. Portaattomasti säädettävät kiertopumput säästävät energiaa ja takaavat häiriöttömän käytön.

Edullisesta hinnastaan huolimatta NIBE™ F1226 NEW on korkealuokkaista NIBE laatua: kompressorimoduuli on helposti irrotettavissa, mikä helpottaa asennusta ja huoltoa. Komponentit on valittu samalla huolella kuin muissakin NIBEn maalämpöpumpuissa. Laitteen COP on selvästi parempi uudistettujen komponenttien ansiosta (mm. energiaa säästävät kiertopumput).

Ominaisuudet vaativaankin käyttöön

NIBE™ F1226 NEW on äärimmäisen käyttäjäystävällinen sekä helppo asentaa. Helppokäyttöinen ohjausyksikkö ohjaa graafisen näytön avulla käyttäjää. Se kertoo lämpöpumpun tilan, käyntiajat ja lämpötilat suuressa, selkeässä näytössä. Ohjelmisto voidaan päivittää ja käyttötietoja ladata nopeasti ja helposti USB-portin kautta.

Laitteeseen voidaan yhdistää miellyttävän, kuivan sisäilman myös kesän lämmössä takaava Cool-IN-maaviilennys. Laitteet pystyvät kommunikoimaan keskenään, mikä varmistaa viilennyksen tehokkuuden.

NIBE™ F1226 NEW :ssa lämmin käyttövesi tuotetaan tehokkaasti integroidussa ruostumattomassa varaajassa, kuten muissakin NIBEn maalämpöpumppuperheen malleissa. Tarvittaessa lisälämpö niin käyttöveteen kuin lämmitykseen tuotetaan sähkövastuksella. Paras hyötysuhde lämmitykselle saadaan liittämällä lämpöpumppu matalalämpöiseen lattialämmitykseen.

Uuden sukupolven lämpöpumppu NIBE™ F1226 NEW on suunniteltu lämmittämään talo edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Se yhdistää maalämmön perustoiminnot, edullisen asennuksen ja NIBEn korkean laadun tuottamaan kotiin ympäristöystävällistä lämpöä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Julkaistu
15.12.2014