Säästä lämmityksessä

Lämmitys on keskeinen osa asumista. Lämmitysjärjestelmällä on vaikutusta paitsi asumisviihtyvyyteen myös talon energiatehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen, käytön vaivattomuuteen sekä ylläpitokustannuksiin.

Kustannus- ja energiatehokas lämmitys

Energianhinnan noustessa on entistä tärkeämpää valita lämmitysjärjestelmä, jonka kulutus- ja käyttökustannukset pysyvät maltillisina rakennuksen elinkaaren ajan. Tähän voidaan vaikuttaa muun muassa valitsemalla lämmönlähteeksi uusiutuvaa energiaa. Mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittava lämmitysjärjestelmä on tulevaisuuden kannalta turvallinen valinta.

Lämpöpumppu on yksi aikamme tärkeimmistä keksinnöistä. Kun hyödynnetään maahan, veteen tai ilmaan varastoitunutta aurinkoenergiaa, talosi lämpiää ilman muiden polttoaineiden käyttöä. Tarvitaan vain sähköä. Lämpöpumpppu tuottaa lämpöenergiaa noin viisi kilowattituntia yhtä kulutettua kilowattituntia kohti. Se on kannattava investointi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Maalämmöllä lasket lämmityskuluja selvästi

Maalämpöpumppu on kaikkein energiataloudellisin vaihtoehto: nykyisestä lämmitysjärjestelmäsi riippuen se voi pienentää lämmityskustannuksiasi jopa 80 prosentilla. Maalämpöpumpulla katat koko lämmöntarpeesi ja lämpimän käyttöveden tarpeesi myös kaikkein kylmimpinä vuodenaikoina. Kesällä voit käyttää järjestelmää myös jäähdytykseen.

Maalämpöpumppu on sijoitus, josta hyödyt paitsi asuessasi talossa myös myydessäsi talon eteenpäin. Auringon säteet lataavat porausreikää jatkuvasti. Siksi lämmön loppumisesta ei tarvitse huolehtia niin kauan, kun aurinko vain jaksaa paistaa.

Maalämpöpumppu omaa luokkaansa

IVT Geo 412C kuuluu parhaaseen A+++- energialuokkaan. Se on huippulaadukas maalämpöpumppu sekä tekniikan että käytön helppouden osalta. Invertteriohjauksen ansiosta pumppu mukauttaa toimintansa automaattisesti käyttöveden kulutuksen ja ulkolämpötilan mukaan ja lisää näin säästöjä. Energiaa säästävä toiminta vähentää myös lämpöpumpun osien kulumista.

IVT Geo 412C on oiva valinta myös perheisiin, joissa käydään suihkussa tai kylvyssä usein. Sen käyttövesikapasiteetti on jopa 285 litraa säästötilassa.

Smartgrid-yhteensopivan ohjausjärjestelmän ansiosta lämpöpumppu voi kytkeytyä suoraan pohjoismaiseen sähköpörssiin ja mukauttaa tehonsa sähkönhinnan mukaan. Sähkön kysyntä, ja siten myös sähkön hinta, vaihtelee eri vuorokaudenaikoina. Pelkästään tämän tekniikan ansiosta voit säästää kymmeniä euroja vuodessa. Järjestelmään kuuluvan sovellusohjauksen avulla lämpöpumppua on helppo ohjata suoraan älypuhelimella.

Katso laitteen tekniset tiedot

Tutustu
myös muihin IVT maalämpöpumppuihin

Näin maalämpö toimii - Katso video

Lämpöpumpun asennus vie tavallisesti 1-2 päivää, esivalmistelut ja esimerkiksi poraus mukaan luettuna, mutta sinun tarvitsee olla ilman lämmitystä vain noin muutman tunnin ajan. Kun työ on valmis, jälleenmyyjä käy lämpöpumpun toiminnan huolellisesti läpi kanssasi.

Tiesitkö nämä takuusta?

IVT haluaa tarjota sinulle miellyttävää ja huoletonta asumista omassa kodissasi. Ensiluokkaiset lämpöpumput sekä lämmitysratkaisut on tehty vastaamaan haastavimpiinkin tarpeisiin. 

IVT tarjoaa 6 vuoden takuun maa- ja ilmavesilämpöpumpuilleen sekä 10 vuotta niiden kompressoreille. Ilmalämpöpumpuilla takuu on 6 vuotta.

Lisää tietoa takuu-asioista löydät täältä.


Kotiisi sopiva maalämpöjärjestelmä

Lämpöpumpun avulla saat maahan varastoituneen aurinkoenergian hyötykäyttöön. Energian talteenottoon on monia tapoja. Se, mikä kulloinkin on paras ratkaisu, riippuu talon lämmöntarpeesta, olemassaolevasta lämmitysjärjestelmästä ja tontin edellytyksistä.

Tilaa ilmainen lämpökartoitus!
Lämpökartoituksessa käydään läpi paikan päällä lämmitysratkaisua koskevat toiveenne sekä talon ominaisuudet ja ympäristön olosuhteet. Tavoitteena on tehdä teille räätälöity tarjous optimaalisesta tavasta lämmittää.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö niin ammattilainen auttaa sinua sopivan maalämpöjärjestelmän valinnassa.

 
Julkaistu
8.12.2017