Talviasuttava huvila - mökkeilyä kuin kotona

Jokaisella meillä on oma mansikkapaikkamme - toisilla keskellä kaupunkia, toisilla rauhallisemmassa paikassa, kenties kotikonnuilla.

Lomia ripotellaan usein pitkin vuotta, jotta päästään talvella nauttimaan hankien hohdosta. Talviasuttavassa mökissä nautit sekä kesän kauneudesta että talven pakkasista.

Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön. Kastellin Täyslämpimiä huviloita on eri kokoisia ja mallisia jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan sekä myös tunturiin. Huvilan rakentaminen käy haluttaessa hyvinkin ripeästi - toimitus- ja asennussisällön saat räätälöidä itse.

Tilaa ilmainen esite Kastelli-huviloista ja -taloista

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huviloista

Talviasuttava huvila on tunnelmallinen.Talviasuttava huvila on tunnelmallinen.
Täyslämmin Kastelli-huvila on kuin luotu myös vaativien tunturikohteiden rakentamiseen. Tunturioloihin suunnitelluissa huviloissa on huomioitu erityisesti hiihtoharrastajien tilavaatimukset; katetut terassit, välinevarasto, eteisessä tilaa monoillekin, kuivaustila heti sisäänkäynnin yhteydessä jne. Toimivassa ja tasokkaasti varustellussa huvilassa on mukava viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa. Rauhoittavan luonnon keskellä myös mahdollinen etätyö maistuu. Kastellissa huvilaelämä on parhaimmillaan!

Täyslämmintä huvilaelämää

Kastellin suositut Täyslämpimät huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Kaikkien Kastelli-huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat omakotitalon tasoa. Täyslämmin rakenne pitää lämmön sisällä, säästää energiaa eikä kovakaan tuuli tai pakkanen pääse sisälle pilaamaan lomatunnelmia.

Kastelli-Huvilan painumaton seinärakenne on saumattomuutensa ja liikkumattomuutensa vuoksi ihanteellinen alusta erilaisille pinnoitteille. Kosteiden tilojen liikkumaton ja tasainen seinäpinta tehdään kipsilevyillä tai tiilestä muuraamalla. Se on paras ja turvallinen alusta myös kaakelilaatoille. Jos sisustajan haaveissa on perinteistä hirsitunnelmaa, sekin onnistuu Kastellin laadukkailla hirsipaneeleilla.

TiiraTiira
Merihenkisen Tiiran persoonalliset ikkunat kohoavat korkealle ja päästävät luonnon maisemat ja vuodenaikojen värileikit jännittävästi oleskelutiloihin. Sisätilat ovat paitsi valoisat myös yllättävän muhkeat; suuri tupakeittiö/olohuone, makuuhuone, sauna ja pukuhuone sekä monikäyttöinen parvi, josta käynti parvekkeelle. Terassilta pääsee tilavaan varastoon, jossa voi säilyttää ulkoiluvälineitä.

Tupatunnelmaa Siimes-huvilalla

Jos haluat huvilaltasi tupatunnelmaa, saunatunnelmaa ja rauhallisia lepohetkiä, niin Kastellin Siimes on silloin oikea valinta. Kastellin uutuushuvila täyttää nämä huvilahaaveet täydellisesti ja ympäri vuoden.

Siimes-huvilan selkeä arkkitehtuuri sopii suomalaiseen luontoon. Reilujen, eri suuntiin avautuvien ikkunoiden kautta huvilaan tulvii valoa kaikkina vuodenaikoina.

Reilun kokoinen tupakeittiö laajenee kesäaikaan joustavasti terassille, jonne on toinen suora yhteys myös saunatiloista. Makuuhuoneet erottaa toisistaan avara eteinen, joka yhdistyy mukavasti osaksi oleskelutiloja. Laadukkaaseen huvilaelämään kuuluu tietysti kodinhoitohuone, jossa on reilut tilat pyykinkäsittelylle ja myös pukeutumiselle.

Kastellin Siimes-huvila (Siimes 70: 2 mh, tupak, khh, sauna, kh ja wc) peruspakettina maksaa 33 628 €. Viittä vaille valmiina paketin saa 93 851 €:n hintaan.

Uudet Luonto-huvilat

Uuden huvilamalliston suunnittelussa täyslämpimän huvilan mukavuus ja luontoystävällisyys on yhdistetty huvila-asumiseen uudella tavalla.

– Tiivistin asumistilat tehokkaisiin neliöihin, jolloin lämmitettävää alaa jäisi mahdollisimman vähän ja energiaa säästyy, kertoo Luonto-huvilan suunnitellut arkkitehti Erkki Eskelinen. – Huvila on kuitenkin nelioitään suurempi, sillä se laajenee katetulle terassille, josta lasitettuna tulee uudenlaista, mukavaa ja luontoa lähellä olevaa oleskelutilaa. Ideana on, että osa huvilasta voidaan myös jättää pienemmälle lämmölle tilantarpeen mukaan. Laajojen ikkunoiden ja oleskeluterassien ansiosta huvila-asukkailla on ympäri vuoden kiinteä yhteys luontoon. – Luonto-huvila elää kuin luonto itse – käyttäjiensä tarpeiden ja vuodenaikojen mukaan, kuvailee arkkitehti Erkki Eskelinen Luonto-huviloita.

Luonto 55 (oh, k, mh, vh, saunatupa) on peruspaketti hinnaltaan 42 771 € ja Viittä vaille valmiina 103 426 €.

Hintaesimerkkejä Kastelli-huviloista

- Tiainen (mh, tupakeittiö, parvi, sauna 44 m²) peruspakettina 31 572 €
- Savotta 50/59 (2 mh, tupakeittiö s, 59 m²) peruspakettina 31 253 €, viittä vaille valmiina 92 843 €
- Saarelma (2 mh, tupak, kirjastoh, parvi, khh, s, 101 m²) peruspakettina 62 300 €
- Valokaari I (2 mh, oh, k, aula, s, saunatupa ja kuisti, 116 m²) peruspakettina 55 513 €, viittä vaille valmis 147 430 €

Tutustu Kastellin huvilamallistoon ja -hinnastoon
 
Julkaistu
27.10.2014