Oletko jo tutustunut Hongan vapaa-ajan uutuuksiin?

Hongan lomakotimallisto tarjoaa valmiita vaihtoehtoja sekä modernin että perinteisemmän ystävälle. Valmiista mallista on kuitenkin mahdollista muokata yksilöllinen kokonaisuus yhdistelemällä useita malleja keskenään. Vaihtoehtona on myös luoda jotain ihan täysin uutta ja uniikkia.

ValoValo

Makupaloja uusista upeista
saunamökeistä ja huviloista

Dyyni-sauna sopii kumppaniksi modernille huvilalle. Ensi-esittelynsä Dyyni-sauna sai yhdessä Dyyni-huvilan kanssa Loma-asuntomessuilla Kalajoella.
Isojen ikkunapintojen ystävälle soveltuu Puolikuu-saunamökki. Valon ystävälle löytyy myös huvilamallistosta Sirius, jonka suuri lasiseinä tuo valoa koko mökkiin. Hongan Fusion –hirsi mahdollistaa suuret lasipinnat sekä erilaiset materiaalit saunamökkiin.
Monen huvilan pariksi soveltuva Rantakalliomallisto antaa vaihtoehtoja useaan erikokoiseen saunamökkiin. Voit yhdistää Rantakallio-saunan esimerkiksi Merituuli-huvilaan.

Tutustu myös Hongan muihin malleihin:
Täältä pääset tutustumaan muihin saunamökkeihin.
Täältä pääset tutustumaan muihin huviloihin.
Dyyni-saunaDyyni-sauna
Dyyni-huvilaDyyni-huvila
PuolikuuPuolikuu
SiriusSirius
RantakallioRantakallio
MerituuliMerituuli

Muutaman helpon askeleen avulla
kohti haaveiden lomakotia

  • Vietä aikaa tontilla. Tutustu ympäristöön ja mieti mitä kannattaa säilyttää ja mitä raivata pois. Samalla näet myös miten huoneet kannattaisi sijoittaa, jotta luonnonvalon saisi hyödynnettyä parhaiten.
  • Muista, että lomakoti rakennetaan juuri sinua ja perhettäsi varten. On tärkeää, että se on ratkaisuiltaan toimiva juuri teidän näkökulmastanne. Ajatukset tulisi suunnitteluvaiheessa tuoda rohkeasti esille, ei ole olemassa vain yhtä ratkaisua.
  • Kerää kuvia ja ideoita lehdistä ja internetistä. Yksi kuva voi kertoa jopa enemmän kuin tuhat sanaa.
  • Älä mieti vain tätä hetkeä, mieti myös tulevaa. Riittääkö nyt suunniteltu tila myös tulevaisuudessa? Hyvin suunniteltu lomakoti mukautuu moniin tarpeisiin.
  • Pidä mielessäsi todellinen tilantarve. Pienen perheen lomakodissa ei tarvitse löytyä makuusijaa kaikille sukulaisille. Mikäli perheesi rakastaa järjestää erilaisia illanviettoja, panosta keittiöön sekä ruokailu- ja oleskelutiloihin.
  • Tarvitsetko kaiken kerralla? Aloitatko esimerkiksi saunamökistä ja laajennat myöhemmin rakennuskantaa myös erilliseen päärakennukseen.
  • Ota rennosti. Asiantunteva suunnittelija on apunasi pulmatilanteissa.

Täytä lomake ja jätä yhteydenottopyyntö
Hongan edustajalle


 
Julkaistu
27.10.2014