Sano kyllä kylvylle!

Jos unelmoit ammeesta ja rentouttavista kylvyistä, nyt on oikea hetki tehdä haaveista totta. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva amme miltei jokaiseen kylpyhuoneeseen. Pienin mallimme vaatii tilaa alle neliömetrin (1400 x 700 mm), ja suurimmat sopivat kahden hengen yhteiskylpyihin. Rakenteisiin upotettava amme antaa kylpyhuoneelle elegantin ilmeen, mutta ne vaativat enemmän tilaa ympärilleen.

Tutustu kylpyammeisiin hintoineen

Nauti kylvystä täysin siemauksin!Nauti kylvystä täysin siemauksin!

Valitse sopiva malli

Koon lisäksi ammeen valinnassa on syytä miettiä sen käyttöä. Jos ammetta käyttää koko perhe, kan nattaa kiinnittää huomiota myös materiaalin kestävyyteen ja puhdistuksen helppouteen. Teräsemali on turvallinen valinta, joka kestää kovaakin kulutusta.

Jos kaipaat pitkiä, rauhallisia kylpytuokioita ja haluat elämääsi enemmän ylellisyyttä, valitse amme, joka on valmistettu saniteettiakryylistä. Sen pinta on pehmeä ja lämmin, ja vuosien saatossa mahdollisesti syntyvät pintanaarmut voi hioa ja kiillottaa näkymättömiin. Jos valitset rakenteeseen upotettavan mallin, muista että ammeesi vaatii huoltoluukun huoltoa ja puhdistusta varten.

Rentoudu poreammeessa

Helli itseäsi poreammeen hellästi hierovassa sylissä. Voit valita veren kiertoa elvyttävän ilmahieronnan, voimakkaamman vesihieronnan tai molemmat. Lapsiperheen poreammetta valittaessa on hyvä varmistaa, että hieronnan voimakkuus on säädettävissä lapsille sopivan pehmeäksi.

Sijoita ammeesi oikein

Ammeeseen laskettu lämmin kylpyvesi kosteuttaa myös kylpyhuoneen ilman. Varmista siis, että kylpyhuoneessasi on riittävä ilmanvaihto. Ammetta ympäröivät seinät ja lattia on kosteuseristettävä huolellisesti.

Tilaa IDOn maksuton kylpyhuone-esite

IDOn mallistosta löytyy sopiva kylpyamme vaativaankin makuun.IDOn mallistosta löytyy sopiva kylpyamme vaativaankin makuun.
 
Julkaistu
20.10.2014