Koti Rock-asenteella?
Löydä omasi Rock-kivitalon mallistosta

Rock-kivitalot syntyi vuonna 2012 ammattitaitoisen ja energisen edustajakentän miettiessä millaisella konseptilla voisi palvella pientalorakentajia paremmin. Kevytbetoni haluttiin säilyttää runkorakenteena ja luoda samalla jotain uutta. Mitä asiakkaat ja markkinat kaipasivat? Teetetty markkinatutkimus paljasti, että uudenlaiselle kivitalojen palvelukonseptille oli selkeä tilaus.

Rem soveltuu suuremmallekin perheelle.Rem soveltuu suuremmallekin perheelle.
Kivestä kotinsa rakentavat pientalorakentajat ovat usein vahvasti mieltyneet omaksi kokemaansa rakennusmateriaaliin. Toiset pitävät kevytbetonirakenteesta ja toiset luottavat valettavaan muottiharkkoon. Näiden kahden materiaalin pohjalta syntyi Rock-kivitalot.
Dylan on oiva ratkaisu loivaan rinteeseen tai tasamaalle.Dylan on oiva ratkaisu loivaan rinteeseen tai tasamaalle.

Ainoa laatuaan

Rock-kivitalot tarjoaa Suomen markkinoilla ensimmäisenä molempia tuotteita useammalla toimitussisällöllä. Rock-kivitalot käyttävät runkomateriaalina suuren saksalaisen kevytbetonivalmistajan tuotteita. Valettava muottiharkko tulee kotimaiselta toimittajalta.

Rock-kivitaloilta saat talosi haluamallasi valmiusasteella. Valmiita kokonaisuuksia ovat runkokivitoimitus sekä vesikattovalmis materiaalitoimitus, jotka Rock myös asennettuna. Näiden lisäksi Rock toimittaa pääkaupunkiseudulla muuttovalmis ja avaimet käteen –toimitukset. Toimitukset voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivalla sisällöllä.

Tutustu talomalleihin ja löydä omasi!

Kaikki alkaa suunnittelusta. Suunnittelun lähtökohtana voit käyttää pussillisen omia ideoita sekä hahmotelmia, valmiiksi suunniteltua mallitaloa tai alusta alkaen arkkitehdin suunnittelemaa, juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä yksilöllistä kotia.

Rock-kivitaloilla on omia ja yhteistyökumppaneina ammattitaitoisia arkkitehtejä, joilla on kokemusta kivitalosuunnittelusta. Yhteystietoja saat oman alueesi Rock-kivitaloedustajalta.

Paritalo Kiss on Straitsin isoveli. Kississä on huoneistoalaa yhteensä 225 m2.Paritalo Kiss on Straitsin isoveli. Kississä on huoneistoalaa yhteensä 225 m2.
Nirvanan keittiö ja olohuone muodostavat ison oleskelutilan.Nirvanan keittiö ja olohuone muodostavat ison oleskelutilan.
 
Päivitetty
20.10.2014