• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli-koti rakennetaan haluamaasi vaiheeseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 15.10.2014
201410_41309.jpg

Peruspakettia on saatavana eri valmiusasteissa.

Valitse sopivin toimitusvaihtoehto

Kastellin rakentamistavan ansiosta on helppoa huomioida rakentajan omat toiveet ja mahdollisuudet rakentamiseen. Kastellin Peruspaketti on erinomainen vaihtoehto silloin, kun rakentaja haluaa hyödyntää omaa työtä ja säästää kustannuksia. Suurin osa Kastellin talomalleista on saatavana Peruspakettia laajempana ja pitemmälle rakennettuna toimituksena.

Tilaa veloitukseton Kastelli-talokirja
Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Peruspaketti - säästöä omalla työllä

Markkinajohtaja Kastellin koko mahtava mallisto taloista huviloihin on saatavana Peruspakettina edulliseen hintaan. Mallistoissa on kymmeniä erilaisia koteja erilaisille perheille sekä huviloita ympärivuotiseen asumiseen. Peruspaketin sisältöä on helppo täydentää Kastelli-rakentajan Tukun tuotteilla todella kilpailukykyiseen hintaan.

Peruspaketti-toimitus antaa joustavat mahdollisuudet toteuttaa rakentajaperheiden yksilöllisimmätkin toiveet. Kaikkiin talomalliston pohjaratkaisuihin voi tehdä yksilöllisiä muunnoksia, joilla suurennetaan tai pienennetään pohjaratkaisua, siirretään väliseiniä, muutetaan ikkunoiden kokoa ja paikkaa tai muunnellaan talon ulkonäköä ympäristöön parhaiten sopivaksi.

Kastellin Peruspaketti sopii erityisen hyvin niille rakentajille, jotka haluavat rakentaa omatoimisesti tai joilla on mahdollista hyödyntää talkooapua tai tuttua kirvesmiesporukkaa. Selkeät ohjeet ja laadukkaat materiaalit tekevät rakentamisesta helppoa ja nopeaa.
Voit sopia Kastellin kanssa joustavasti eri työvaiheista, jolloin esimerkiksi Kastellin koulutetut asentajat tekevät rakentamisen vaativimman vaiheen eli pystyttävät talosi rungon sekä kaikki kantavat rakenteet säältä suojaan. Kastelli-asennuksen jälkeen pääset jatkamaan omaa työosuuttasi.

Viittä Vaille Valmis – koti valmis sisutettavaksi

Viittä Vaille Valmis -toimitussisältö sopii rakentajalle, joka haluaa sisustaa kotinsa tai huvilansa itse, oman makunsa mukaan. Kastelli tekee puolestasi kaikki vaativat vaiheet: rakentaa talon ulkoapäin valmiiksi, tekee sähkö- ja LVI-asennukset ja rakentaa talon sisäpuolelta siisteille lattia-, katto- ja seinäpinnoille odottamaan sisustamista. Kuvassa esitetyt LVIS-laitteet ja -kalusteet Kastelli asentaa sisustuksen valmistuttua.

Viittä Vaille Valmiiksi rakennetussa talossa tai huvilassa on Muuttovalmiin tapaan kaikki vaativat rakenteet valmiiksi tehtyinä ja koko talotekniikka (lämmitysjärjestelmä, vesijohdot ja viemärit hanoineen ja wc-pyttyineen, ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenottoineen ja sähköjärjestelmä kiintovalaisimineen) asennettuna. Ulkoapäin talo on yhtä valmis kuin Muuttovalmis.

Viittä Vaille Valmiiksi rakennetussa talossa on Muuttovalmiin tapaan kaikki vaativat rakenteet valmiiksi tehtyinä ja koko talotekniikka (lämmitysjärjestelmä, vesijohdot ja viemärit hanoineen ja wc-pyttyineen, ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenottoineen ja sähköjärjestelmä kiintovalaisimineen) asennettuna. Ulkoapäin talo on yhtä valmis kuin Muuttovalmis.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Viittä Vaille Valmis on ulkopuolelta Muuttovalmiiksi rakennettu.
Viittä Vaille Valmis on ulkopuolelta Muuttovalmiiksi rakennettu.

Muuttovalmis - asumisvalmis koti sisältä ja ulkoa

1. Suomen laajin kokoelma talomalleja Muuttovalmiina
Lähes jokaisesta Kastellin talomallistosta löytyy talomalleja Muuttovalmiiksi rakennettuna, olipa unelmiesi koti perinnetalo tai moderni, 1-tasoinen, L-talo tai halusitpa perheesi tilat kahteen kerrokseen. Myös neliömäärissä löytyy jokaiselle perheelle sopiva. Kastelli-talomallien lähtökohtana on Kastellin arkkitehtien tuhansien talojen suunnittelukokemus.

2. Runsaasti muuntelumahdollisuuksiatilaratkaisuihin ja varusteluun
Haluatko lisätilaa oleskelutilaan, erillisen kirjaston, autokatoksen tai -tallin, korotetun sisäkaton… Muuttovalmis-kodeissa on lukemattomia valmiiksi suunniteltuja muuntelumahdollisuuksia, joilla saat omasta kodistasi juuri sellaisen kuin itse haluat!

3. Luotettavaa Kastelli-laatua vaivattomasti
Laadustaan kiitetty Kastelli rakennetaan teollisesti esivalmistetuista osista paikan päällä. Alan asiantuntijoiden mukaan näin saadaan lämpimät, energiatiiviit ja oikeaoppiset rakenteet ilman kompromisseja. Kastellin huippulaatu takaa korkean jälleenmyyntiarvon vielä vuosikymmenienkin jälkeen.

4. Myös edullisesti!
Muuttovalmiin Kastelli-kodin saa edullisestikin. Verso-, Economy- ja CityEconomy -talomallistot tarjoavat pienen budjetin muuttovalmiskoteja jokaisen laadukkaasta omakotiasumisesta haaveilevan perheen ulottuville. Uskomattoman edullisesta hinnastaan huolimatta varustelu ja laatu on huipputasoa: energiatiiviit ja turvalliset Kastelli-rakenteet, arkkitehtien suunnittelema toimivuus, Puustelli-kalusteet koko kotiin ja laadukkaat Collection-sisustuskokonaisuudet. Valitse mieluinen koti valmiista talomalleista tai muuntele yksilölliseksi!

5. Ammattilaisen suunnittelemilla sisustuskokonaisuuksilla onnistut varmasti
Muuttovalmiin Kastelli-kodin sisustus rakentuu Collection-sisustuskokonaisuuden vaihtoehdoista. Keittiöt, laatoitukset ja lattiapinnat ovat harmonisia kokonaisuuksia, joista voit helposti suunnitella omaan makuusi sopivan kokonaisuuden. Voit valita mieleisesi laatat, laminaatit ja parketit. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti myös saunoihin, takkoihin, välioviin ja kodinkoneisiin.

6. Talosi arvoa nostavat Puustelli-kalusteet
Muuttovalmiiden Kastelli-talojen laadukkuus näkyy myös keittiöissä, joissa on Suomen ostetuimman keittiömerkki Puustellin kalusteet. Myös makuuhuoneissa, kodinhoitohuoneessa, eteisessä ja wc:ssä on kiintokalusteet taattua Puustellin laatua. Toimivuus ja laadukkuus syntyvät erinomaisista materiaaleista sekä monista pienistä yksityiskohdista, jotka Puustelli on hionut huippuunsa. Muuttovalmis-kodin Puustelli-keittiövaihtoehdot löytyvät Collection-sisustuskokoelmasta. Näiden lisäksi käytettävissäsi on koko laaja Puustellin ovi- ja värivalikoima!

Muuttovalmiiseen on mukava muuttaa saman tien.
Muuttovalmiiseen on mukava muuttaa saman tien.
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201812_55695.jpg
Verkosta ostettu talo säästää euroja
Osta talo verkosta -palvelutarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkat ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.Kastelli päätti toteuttaa asiakkaiden toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten Kastellin verkkopalvelussa laajennettiin saatavilla olevaa mallistoa nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu. Tilaa Kastelli-taloesiteSuunnittele oma Play-kotisi
20151_42013.jpg
Tuunaa talosi ja tutustu Kaarnaan
Uusi Kaarna-mallistoUutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.että JÄRJELLÄ:- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.
20222_76980.jpg
Paraisille rakentuu ainutlaatuinen ekokylä
Nina ja Tero Ingeliuksella on takataskussaan useampi kokemus kosteus- tai homevaurioisista asunnoista. Kun heille tuli tarve etsiä uusi koti, he havaitsivat, että terveellistä rakennustapaa ja -materiaaleja ei yhdestä paikasta tunnu löytyvän. Lopputuloksena piti kääriä hihat itse. Nyt omasta kodista tulee konseptitalo Paraisten Kirkkosalmenrantaan, ja Ingeliusten yritys Godai Oy rakentaa lähistölle seitsemän talon ekokylän.
Erilaisia yrttejä
Yrtit ja juurekset omasta hyötypuutarhasta - kuuntele Kivijalka-podcast
Olisi hienoa loppukesällä syödä omalta maalta punaisia viinimarjoja suoraan pensaasta tai napata maasta porkkana pikkupurtavaksi. Siinä tietäisi ainakin tasan tarkkaan mitä suuhunsa laittaa, kun on koko kesän seurannut niiden kasvua.Tässä Kivijalka-podcastissa puhutaan hyötypuutarhasta. Mitä muuta se voisi olla kuin marjapuska pihan perällä ja miten sellaista pitäisi hoitaa. Aiheesta keskustelemassa on Satakunnan puutarhaseuran sihteeri Tina Halin.Kivijalka-podcastissa puhutaan asumiseen, teknologiaan sekä tietenkin rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvistä aiheista.(Podcast on tallennettu 2022 vko 23.)
201411_41688.jpg
Tulikiven varaavilla tulisijoilla voi tuottaa puolet pientalon lämpöenergiasta
Teknologian tutkimuskeskus VTT:n, tulisija-­alan toimijoiden ja ympäristöministeriön toteuttamassa Tulisija & lämpö ­‐tutkimusprojektissa on tutkittu erilaisten tulisijojen lämmöntuottokykyä energiatehokkuudeltaan erilaisissa pientaloissa. Tutkimustulosten mukaan hitaasti ja erittäin hitaasti lämpöä luovuttavilla tulisijoilla eli varaavilla tulisijoilla voidaan tuottaa noin puolet pientalon tarvitsemasta lämmöstä ilman, että sisäilman lämpötila nousee liikaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton