Kastelli-koti rakennetaan haluamaasi vaiheeseen

Valitse sopivin toimitusvaihtoehto

Kastellin rakentamistavan ansiosta on helppoa huomioida rakentajan omat toiveet ja mahdollisuudet rakentamiseen. Kastellin Peruspaketti on erinomainen vaihtoehto silloin, kun rakentaja haluaa hyödyntää omaa työtä ja säästää kustannuksia. Suurin osa Kastellin talomalleista on saatavana Peruspakettia laajempana ja pitemmälle rakennettuna toimituksena.

Tilaa veloitukseton Kastelli-talokirja
Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Peruspaketti - säästöä  omalla työllä

Markkinajohtaja Kastellin koko mahtava mallisto taloista huviloihin on saatavana Peruspakettina edulliseen hintaan. Mallistoissa on kymmeniä erilaisia koteja erilaisille perheille sekä huviloita ympärivuotiseen asumiseen. Peruspaketin sisältöä on helppo täydentää Kastelli-rakentajan Tukun tuotteilla todella kilpailukykyiseen hintaan.

Peruspaketti-toimitus antaa joustavat mahdollisuudet toteuttaa rakentajaperheiden yksilöllisimmätkin toiveet. Kaikkiin talomalliston pohjaratkaisuihin voi tehdä yksilöllisiä muunnoksia, joilla suurennetaan tai pienennetään pohjaratkaisua, siirretään väliseiniä, muutetaan ikkunoiden kokoa ja paikkaa tai muunnellaan talon ulkonäköä ympäristöön parhaiten sopivaksi.

Kastellin Peruspaketti sopii erityisen hyvin niille rakentajille, jotka haluavat rakentaa omatoimisesti tai joilla on mahdollista hyödyntää talkooapua tai tuttua kirvesmiesporukkaa. Selkeät ohjeet ja laadukkaat materiaalit tekevät rakentamisesta helppoa ja nopeaa.
Voit sopia Kastellin kanssa joustavasti eri työvaiheista, jolloin esimerkiksi Kastellin koulutetut asentajat tekevät rakentamisen vaativimman vaiheen eli pystyttävät talosi rungon sekä kaikki kantavat rakenteet säältä suojaan. Kastelli-asennuksen jälkeen pääset jatkamaan omaa työosuuttasi.

Peruspakettia on saatavana eri valmiusasteissa.Peruspakettia on saatavana eri valmiusasteissa.

Viittä Vaille Valmis – koti valmis sisutettavaksi

Viittä Vaille Valmis -toimitussisältö sopii rakentajalle, joka haluaa sisustaa kotinsa tai huvilansa itse, oman makunsa mukaan. Kastelli tekee puolestasi kaikki vaativat vaiheet: rakentaa talon ulkoapäin valmiiksi, tekee sähkö- ja LVI-asennukset ja rakentaa talon sisäpuolelta siisteille lattia-, katto- ja seinäpinnoille odottamaan sisustamista. Kuvassa esitetyt LVIS-laitteet ja -kalusteet Kastelli asentaa sisustuksen valmistuttua.

Viittä Vaille Valmiiksi rakennetussa talossa tai huvilassa on Muuttovalmiin tapaan kaikki vaativat rakenteet valmiiksi tehtyinä ja koko talotekniikka (lämmitysjärjestelmä, vesijohdot ja viemärit hanoineen ja wc-pyttyineen, ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenottoineen ja sähköjärjestelmä kiintovalaisimineen) asennettuna. Ulkoapäin talo on yhtä valmis kuin Muuttovalmis.

Viittä Vaille Valmiiksi rakennetussa talossa on Muuttovalmiin tapaan kaikki vaativat rakenteet valmiiksi tehtyinä ja koko talotekniikka (lämmitysjärjestelmä, vesijohdot ja viemärit hanoineen ja wc-pyttyineen, ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenottoineen ja sähköjärjestelmä kiintovalaisimineen) asennettuna. Ulkoapäin talo on yhtä valmis kuin Muuttovalmis.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Viittä Vaille Valmis on ulkopuolelta Muuttovalmiiksi rakennettu.Viittä Vaille Valmis on ulkopuolelta Muuttovalmiiksi rakennettu.

Muuttovalmis - asumisvalmis koti sisältä ja ulkoa

1. Suomen laajin kokoelma talomalleja Muuttovalmiina
Lähes jokaisesta Kastellin talomallistosta löytyy talomalleja Muuttovalmiiksi rakennettuna, olipa unelmiesi koti perinnetalo tai moderni, 1-tasoinen, L-talo tai halusitpa perheesi tilat kahteen kerrokseen. Myös neliömäärissä löytyy jokaiselle perheelle sopiva. Kastelli-talomallien lähtökohtana on Kastellin arkkitehtien tuhansien talojen suunnittelukokemus.

2. Runsaasti muuntelumahdollisuuksiatilaratkaisuihin ja varusteluun
Haluatko lisätilaa oleskelutilaan, erillisen kirjaston, autokatoksen tai -tallin, korotetun sisäkaton… Muuttovalmis-kodeissa on lukemattomia valmiiksi suunniteltuja muuntelumahdollisuuksia, joilla saat omasta kodistasi juuri sellaisen kuin itse haluat!

3. Luotettavaa Kastelli-laatua vaivattomasti
Laadustaan kiitetty Kastelli rakennetaan teollisesti esivalmistetuista osista paikan päällä. Alan asiantuntijoiden mukaan näin saadaan lämpimät, energiatiiviit ja oikeaoppiset rakenteet ilman kompromisseja. Kastellin huippulaatu takaa korkean jälleenmyyntiarvon vielä vuosikymmenienkin jälkeen.

4. Myös edullisesti!
Muuttovalmiin Kastelli-kodin saa edullisestikin. Verso-, Economy- ja CityEconomy -talomallistot tarjoavat pienen budjetin muuttovalmiskoteja jokaisen laadukkaasta omakotiasumisesta haaveilevan perheen ulottuville. Uskomattoman edullisesta hinnastaan huolimatta varustelu ja laatu on huipputasoa: energiatiiviit ja turvalliset Kastelli-rakenteet, arkkitehtien suunnittelema toimivuus, Puustelli-kalusteet koko kotiin ja laadukkaat Collection-sisustuskokonaisuudet. Valitse mieluinen koti valmiista talomalleista tai muuntele yksilölliseksi!

5. Ammattilaisen suunnittelemilla sisustuskokonaisuuksilla onnistut varmasti
Muuttovalmiin Kastelli-kodin sisustus rakentuu  Collection-sisustuskokonaisuuden vaihtoehdoista. Keittiöt, laatoitukset ja lattiapinnat ovat harmonisia kokonaisuuksia, joista voit helposti suunnitella omaan makuusi sopivan kokonaisuuden. Voit valita mieleisesi laatat, laminaatit ja parketit. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti myös saunoihin, takkoihin, välioviin ja kodinkoneisiin.

6. Talosi arvoa nostavat Puustelli-kalusteet
Muuttovalmiiden Kastelli-talojen laadukkuus näkyy myös keittiöissä, joissa on Suomen ostetuimman keittiömerkki Puustellin kalusteet. Myös makuuhuoneissa, kodinhoitohuoneessa, eteisessä ja wc:ssä on kiintokalusteet taattua Puustellin laatua. Toimivuus ja laadukkuus syntyvät erinomaisista materiaaleista sekä monista pienistä yksityiskohdista, jotka Puustelli on hionut huippuunsa. Muuttovalmis-kodin Puustelli-keittiövaihtoehdot löytyvät Collection-sisustuskokoelmasta. Näiden lisäksi käytettävissäsi on koko laaja Puustellin ovi- ja värivalikoima!

Muuttovalmiiseen on mukava muuttaa saman tien.Muuttovalmiiseen on mukava muuttaa saman tien.
 
Julkaistu
20.10.2014