Tee kodin siivouksesta helppoa ja tehokasta
- Nopeasti asennettava keskuspölynimuri nyt vain 580 €

Nykyaikaisen asunnon asumismukavuus perustuu arkea helpottaviin kodinkoneisiin. Kun käytössä on toimivat ja helppokäyttöiset laitteet hoituvat arjen askareet nopeasti ja vähällä vaivalla. Keskuspölynimurilla teet siivouksesta entistä tehokkaampaa.

Soveltuu omakotitaloista kerrostaloasuntoihin

Kerrostaloihin ja jälkiasennukseen soveltuva HEPA- allergiasuodattimella varustettu Puzer Easy- malli on moderni ratkaisu. Pienen kokonsa ansiosta sen voi asentaa siivouskomeroon, siivouskomeron yläkaappiin tai suoraan seinälle.
Easy_inkku250

Ei vaadi poistoputkiston asennusta

Imurin poistoilma ohjautuu HEPA-suodattimen läpi takaisin asennustilaan eikä erillistä poistoputkea ulkoilmaan tarvita. Pestävä HEPA 12 –allergiasuodatin kerää n.99 % kaikista haitallisista hiukkasista 0,15 mikrometrin kokoon saakka, kuten siitepölyn ja eläinallergeenit.
Kiinteästi asennettu imuri rajaa imurin poistoilman paikalliseksi, joten imuri ei nosta pölyä ilmaan muualla huoneistossa kuten tavanomaisessa imuroinnissa, siivoustulos on siten erinomainen. Parhaassa tapauksessa imuri on asennettavissa poistoilmaventtiilin läheisyyteen. Imurin moottori saa jäähdytysilmansa imuilmasta, joten komeroasennuksessa ei tarvita erillistä ilmanvaihtoa komeroon.

Nyt kannattaa hyödyntää Jäsentukun kampanjaetu!

Tehokas Puzer Easy tarjous hintaan Jäsentukusta

Heti käyttövalmis keskuspölynimuripaketti sisältää siivousvälinesarjan kahvakäynnisteisellä 8m letkulla.
easy-250_250

Suunniteltu helppoon jälkiasennukseen

Puzer Easy on uudentyyppinen keskuspölynimuri. Imurin poistoilma ohjautuu vesipestävän HEPA 12 –allergiasuodattimen läpi asennustilaan eikä erillistä poistoilmanputkea tarvita. Laite asennetaan seinälle neljällä ruuvilla. Pienikokoinen Easy on helppo asentaa kerros- ja rivitaloasuntoon, mökille tai toimistoon.

Imurin letku kiinnitetään keskusyksikön imurasiaan. Keskusyksikkö voidaan liittää myös imuputkistoon, jolloin huoneistoon saadaan tarvittaessa lisää imupisteitä. Pölypussin riittävyys on 6 –12 kuukautta ja sen vaihto on sekä vaivatonta että siistiä.

Tarkemmat tekniset tiedot löydät täältä

Kotimainen, kestävä Puzer on turvallinen valinta

Puzer on yksi keskuspölynimuriteknologian johtavia kehittelijöitä. Monet tänä päivänä käytössä olevat innovaatiot, kuten ympäristöystävällisemmästä muovista varustetut liimavapaat pölyputkistot tai hiljaiset ja tehokkaat läpipuhaltavat moottorit ovat ensimmäisinä otettu käyttöön Puzerissa.

Puzer-keskuspölynimureita on valmistettu yli kaksikymmentä vuotta. Ne valmistetaan Suomessa ja Puzer-tuotteet ovat oikeutettuja käyttämään kotimaisuudesta kertovaa Avainlippu-tunnusta.

Puzer myöntää kaikille malleillensa, Ainolle, Oivalle, Eevalle ja Easylle viiden vuoden täyden takuun.

Miksi keskuspölynimuri?

  • Parempi siivoustulos perinteisiin imureihin verrattuna
  • Puhdistaa myös kaikkein pienimmätkin pölypatrikkelit
  • Hiljainen käyntiääni takaa käyttömukavuuden
  • Erittäin vähäinen huoltotarve
  • Helppo asennettavuus ja nopea käyttöönotto
  • Edullinen hinta-laatu suhde

 
Päivitetty
15.10.2014