• Etusivu
  • Varusteet

Tee kodin siivouksesta helppoa ja tehokasta

Nopeasti asennettava keskuspölynimuri nyt vain 580 €

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 15.10.2014
201410_41255.jpg

Nykyaikaisen asunnon asumismukavuus perustuu arkea helpottaviin kodinkoneisiin. Kun käytössä on toimivat ja helppokäyttöiset laitteet hoituvat arjen askareet nopeasti ja vähällä vaivalla. Keskuspölynimurilla teet siivouksesta entistä tehokkaampaa.

Soveltuu omakotitaloista kerrostaloasuntoihin

Kerrostaloihin ja jälkiasennukseen soveltuva HEPA- allergiasuodattimella varustettu Puzer Easy- malli on moderni ratkaisu. Pienen kokonsa ansiosta sen voi asentaa siivouskomeroon, siivouskomeron yläkaappiin tai suoraan seinälle.

Ei vaadi poistoputkiston asennusta

Imurin poistoilma ohjautuu HEPA-suodattimen läpi takaisin asennustilaan eikä erillistä poistoputkea ulkoilmaan tarvita. Pestävä HEPA 12 –allergiasuodatin kerää n.99 % kaikista haitallisista hiukkasista 0,15 mikrometrin kokoon saakka, kuten siitepölyn ja eläinallergeenit.

Kiinteästi asennettu imuri rajaa imurin poistoilman paikalliseksi, joten imuri ei nosta pölyä ilmaan muualla huoneistossa kuten tavanomaisessa imuroinnissa, siivoustulos on siten erinomainen. Parhaassa tapauksessa imuri on asennettavissa poistoilmaventtiilin läheisyyteen. Imurin moottori saa jäähdytysilmansa imuilmasta, joten komeroasennuksessa ei tarvita erillistä ilmanvaihtoa komeroon.

Info

Info

Nyt kannattaa hyödyntää Jäsentukun kampanjaetu!

Tehokas Puzer Easy tarjous hintaan Jäsentukusta

Heti käyttövalmis keskuspölynimuripaketti sisältää siivousvälinesarjan kahvakäynnisteisellä 8m letkulla.

Suunniteltu helppoon jälkiasennukseen

201410_41276.jpg

Puzer Easy on uudentyyppinen keskuspölynimuri. Imurin poistoilma ohjautuu vesipestävän HEPA 12 –allergiasuodattimen läpi asennustilaan eikä erillistä poistoilmanputkea tarvita. Laite asennetaan seinälle neljällä ruuvilla. Pienikokoinen Easy on helppo asentaa kerros- ja rivitaloasuntoon, mökille tai toimistoon.

Imurin letku kiinnitetään keskusyksikön imurasiaan. Keskusyksikkö voidaan liittää myös imuputkistoon, jolloin huoneistoon saadaan tarvittaessa lisää imupisteitä. Pölypussin riittävyys on 6 –12 kuukautta ja sen vaihto on sekä vaivatonta että siistiä.

Tarkemmat tekniset tiedot löydät täältä

Kotimainen, kestävä Puzer on turvallinen valinta

Puzer on yksi keskuspölynimuriteknologian johtavia kehittelijöitä. Monet tänä päivänä käytössä olevat innovaatiot, kuten ympäristöystävällisemmästä muovista varustetut liimavapaat pölyputkistot tai hiljaiset ja tehokkaat läpipuhaltavat moottorit ovat ensimmäisinä otettu käyttöön Puzerissa.

Puzer-keskuspölynimureita on valmistettu yli kaksikymmentä vuotta. Ne valmistetaan Suomessa ja Puzer-tuotteet ovat oikeutettuja käyttämään kotimaisuudesta kertovaa Avainlippu-tunnusta.

Puzer myöntää kaikille malleillensa, Ainolle, Oivalle, Eevalle ja Easylle viiden vuoden täyden takuun.

Info

Info

Miksi keskuspölynimuri?

  • Parempi siivoustulos perinteisiin imureihin verrattuna
  • Puhdistaa myös kaikkein pienimmätkin pölypatrikkelit
  • Hiljainen käyntiääni takaa käyttömukavuuden
  • Erittäin vähäinen huoltotarve
  • Helppo asennettavuus ja nopea käyttöönotto
  • Edullinen hinta-laatu suhde
KP-Tekno Oy
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
Tyttö nojaa sohvaan
Keskuspölynimurin toimintaperiaate
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.Yhdellä imurasialla jopa sata neliötäImuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Painovoimainen ilmanvaihto koneelliseksi
Kysymys:Vuonna 1985 rakennettuun omakotitaloon asennettiin vuonna 2004 koneellinen ilmanvaihto. Onko siitä mitään hyötyä tai peräti haittaa, koska talossa on alkujaan painovoimainen ilmanvaihto?
liedellä höyryää kolme kattilaa ja mies sekoittaa yhden kattilan kastiketta
Induktioliesi vai keraaminen liesi?
Kun mietit keittiön liesivaihtoehtoja, eteesi nousee usein kysymys: induktioliesi vai keraaminen liesi? Nyt pureudumme näiden kahden liesityypin eroihin käytännössä ja autamme sinua valitsemaan sen lieden, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi.
20186_53478.jpg
Muurikivet tekevät näyttävän pihan
Nyt pihan muurit kuntoon! Rakentaja.fi-Verkkokaupasta Ruduksen muurikivet edulliseen tarjoushintaan!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton