Pidä pihatiesi sulana läpi talven

Syksy tekee jälleen tuloaan ja sen myötä myös talvi ja liukkaat kelit. Aamuhämärissä pihatiellä ja portailla liukastelu on talvisin aikamoinen urheilulaji. Eikö olisi mukavaa, jos pihatiet pysyisivät sulana? Ei lumen kolaamista pois pihalta, eikä liukasta jäistä pintaa. Tiesitkö myös että jäätyminen saattaa painavan lumen lisäksi aiheuttaa vaurioita myös katolla. DEVIn sulanapitojärjestelmän avulla pidät sulana sekä pihasi että kotisi kattorakenteet.

Järjestelmä soveltuu tavallisimmille pinnoille

Pihateiden sekä portaiden yleisimpinä materiaaleina on yleensä nähtävillä asfaltti, laatat sekä betoni. DEVI sulanapitojärjestemä soveltuukin käytettäväksi yhdessä näiden materiaalien kanssa. Järjestelmän tyypillisimpiä käyttökohteita ovat juuri ajorampit, ulkoportaat sekä pihatiet. Sulanapitojärjestelmän ansiosta helpottuu myös rakennusten kunnossapito, sillä routa ei pääse vaurioittamaan rakenteita.

Kattorakenteiden DEVI sulanapitojärjestelmä voidaan asentaa käytännöllisesti katsoen mihin tahansa kattoihin omakotitaloista lähtien. Tuoteperheen laaja valikoima mahdollistaa järjestelmän soveltuvuuden metalli- tai sorapinnoitteiselle katolle, bitumi- tai tiilikatolle. Kattorakenteille suunniteltu ratkaisu on hyvä vaihtoehto erityisesti vanhemmille rakennuksille, joissa kattorakenteiden ongelmana on usein eristyksen riittämättömyys sekä puutteellinen suunnittelu.

_

DEVIn sulanapitojärjestelmä soveltuu kaikille tavallisimmille pinnoille.DEVIn sulanapitojärjestelmä soveltuu kaikille tavallisimmille pinnoille.

Tehokas lämmönsäätely säästää kokonaiskustannuksissa

DEVIreg™ 850 sulanapito-ohjain varmistaa, että vähin tarvittava energiankulutus antaa parhaan mahdollisen tuloksen. DEVIreg™ 850 on täysin automaattinen ja toimii digitaalisesti älykkäiden antureiden välittämien tietojen perusteella. Jokainen anturi mittaa lämpötilaa sekä kosteutta ja järjestelmä kytkee näiden tietojen perusteella lämmityksen päälle tai pois päältä. Näin se käyttää energiaa perinteisiin järjestelmiin verrattuna huomattavasti vähemmän eli se sulattaa vain silloin kun on tarve.

Järjestelmän käyttökustannukset ovat pienet, kun verrataan niihin järjestelmän tuomiin etuihin: lumenajon ja suolauksen tarve poistuu, samoin korjauskustannukset, joita lumi, jää ja suolaus aiheuttavat.

DEVIreg™ 850 on täysin automaattinen ja toimii digitaalisesti älykkäiden antureiden välittämien tietojen perusteella.DEVIreg™ 850 on täysin automaattinen ja toimii digitaalisesti älykkäiden antureiden välittämien tietojen perusteella.
Pidä vesiputket sulana talvipakkasillakin.Pidä vesiputket sulana talvipakkasillakin.

Jäätyvätkö vesiputkesi joka talvi?

DEVI-putken sulanapitojärjestelmä DEVIpipeheat™ suojaa putkia jäätymiseltä ja pitää putkistossa olevan nesteen sulana silloin kun putkiston lämpötila laskee lähelle +0 ºC. Yleisin syy putken sulanapitojärjestelmän asentamiseen on tarve estää jäätyminen ja jään aiheuttamat vauriot vesi- ja saniteettiputkissa.
DEVIpipeheat™ kaapelit on varustettu pistotulpallisella 2 m kumikaapelilla.

Putken sulanapitojärjestelmä voidaan asentaa niin putken sisään kuin ulkopuolellekin. Kaapeli on päällystetty fluoropolymer-kerroksella. Materiaali on hyväksytty juomavesiputkien sisäiseen käyttöön. Putkiverkosto voi sijaita niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Erityisesti silloin kun putket ovat huonosti eristetyt, tai eristettä ei ole lainkaan, pitää järjestelmä putken kuuman veden halutussa lämpötilassa.

DEVIreg™-termostaatti suositellaan valittavaksi malleista 316, 330 (-10-+10 ºC) tai 610.

Investointi, joka on helppo perustella

  • DEVIn sulanapitojärjestelmä on investointi, jolla lisätään turvallisuutta sekä helpotetaan kiinteistön hoitoa.
  • Järjestelmä on helppo asentaa juuri sinne missä tarvitaan, vaikka portaisiin.
  • Sulanapitojärjestelmän toiminta on automaattista.
  • Sulanapitojärjestelmä on tehokas ja taloudellinen
  • Investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin.
  • Piha-alueilla sulanapitojärjestelmän asennusteho määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan. Yleisesti Suomessa käytettävä teho on 200-350 W/m² riippuen sulanapidettävän kohteen olosuhteista sekä vaatimuksista. Sulanapidon ohjaukseen Danfoss suosittelee DEVIreg™ 850 sulanapito-ohjainta varustettuna lämpötilan kosteuden tunnistavilla maa-alueantureilla.Lisätietoa devi-sulanapito.fi
 
Julkaistu
20.10.2014