ABB:n ovipuhelinjärjestelmä on ovella vastassa

Lisää turvallisuutta ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmillä

Nykymaailmassa on aina hyvä tietää kenelle ovensa avaa. Laadukkaassa ovipuhelimessa on ääniyhteyden lisäksi videoyhteys, jonka avulla sinun on helppo varmistaa tulijan henkilöllisyys ennen oven avaamista. ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmistä löytyy ratkaisut sekä videotunnistukseen että pelkkään ääniyhteyteen.

Tilaa ABB Asennuskalusteet ja kodin ohjaus -esite

250

ABB-Welcome-ovipuhelinlaitteet sopivat sekä uusiin että remonttikohteisiin

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmien tuotteet soveltuvat kaikkiin kohteisiin. Kodin ovipuhelimeen riittää seuraavat laitteet:

- tyylikäs ja yksinkertainen ulkoyksikkö joka asennetaan oven tai portin pieleen
- sisäyksiköksi voidaan valita joko 7-tuumainen näyttö tai audio-vastaanotin

Summeria soitettaessa vastaanotin hälyttää sisällä. Videovastaanottimeen tulee heti laadukasta videokuvaa ovelta, ja puheyhteys avataan erikseen nappia painamalla. Sisäyksiköitä voi olla asunnossa useampia, vaikkapa joka kerroksessa omansa. Poissa ollessasi näyttö tallentaa kaikista ulko-ovellasi summeria soittaneista kuvan, jolloin kotiin tullessa voit helposti tarkistaa kuka on käynyt ovella.

Ovipuhelimen soitto on mahdollista siirtää myös älypuhelimeen tai tablettiin, riippumatta siitä missä laite milloinkin on. Sisäyksiköitä ei siis välttämättä tarvitse asentaa useita, ja etäkäyttö mobiililaitteella on helppoa, silloinkin kun et ole kotona (iOS, Android).

Lisätietoa ABB:n ovipuhelinjärjestelmistä

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmällä näet heti, kuka ovelta sisälle yrittää.ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmällä näet heti, kuka ovelta sisälle yrittää.

Tyylikkäät laitteet sopivat suomalaiseen kotiin

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva muotoilultaan ja värimaailmaltaan IMPRESSIVO®-kalustesarjan kanssa.

Näyttövastaanotinta on saatavissa valkoisena ja alumiininvärisenä. Audio-vastaanottimia saa luurin kanssa valkoisena ja antrasiitin värisenä, ja handsfree-versiota (ilman luuria) valkoisena ja alumiininvärisenä.

Ulkoyksikön voi valita myös julkisivuun parhaiten sopivassa värissä joko valkoisena tai teräksen värisenä, joko uppoon tai pintaan asennettuna.

Lue lisää ABB:n esitteestä

Tilaa ABB Asennuskalusteet ja kodin ohjaus -esite

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Julkaistu
4.12.2017