• Etusivu
  • Energia

Ovipuhelinjärjestelmä on ovella vastassa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö ABB Oy
Päivitetty 09.10.2023
202310_83211.jpg

Nykymaailmassa on aina hyvä tietää kenelle ovensa avaa. Laadukkaassa ovipuhelimessa on ääniyhteyden lisäksi videoyhteys, jonka avulla sinun on helppo varmistaa tulijan henkilöllisyys ennen oven avaamista. ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmistä löytyy ratkaisut sekä videotunnistukseen että pelkkään ääniyhteyteen.

Ovipuhelinjärjestelmä tuo monia etuja omakotiasujalle

  1. Turvallisuus: Voit puhua ja nähdä vieraita ennen kuin päästät heidät sisään. Tämä auttaa estämään tuntemattomien henkilöiden pääsyn kotiisi.
  2. Helppous ja mukavuus: Voit avata oven tai portin etänä puhelimen avulla ilman tarvetta liikkua fyysisesti paikalle.
  3. Pääsyvalvonta: Voit hallita, kuka pääsee kotiisi ja milloin. Voit myös antaa väliaikaisen pääsyn esimerkiksi huoltotyöntekijöille tai vieraille, kun olet poissa kotoa.
  4. Lisää kiinteistön arvoa: Ovipuhelinjärjestelmä lisää kiinteistön arvoa. Monet potentiaaliset ostajat tai vuokralaiset arvostavat turvallisuutta ja mukavuutta, jonka tällainen järjestelmä tarjoaa.
  5. Lisää kodin älykkyyttä: Ovipuhelinjärjestelmä integroituu usein älykotijärjestelmiin, mikä mahdollistaa sen hallinnan älypuhelimella tai muilla älylaitteilla. Tämä lisää kodin älykkyyttä ja helpottaa kodin hallintaa.

Ovipuhelinjärjestelmä tuo siis monia käytännön etuja omakotiasujalle, jotka liittyvät turvallisuuteen, mukavuuteen ja kodin hallintaan. Se on investointi kotisi turvallisuuteen ja omalle mielenrauhalle.

ABB ovipuhelinjärjestelmä

ABB-Welcome-ovipuhelinlaitteet sopivat sekä uusiin että remonttikohteisiin

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmien tuotteet soveltuvat kaikkiin kohteisiin. Kodin ovipuhelimeen riittää seuraavat laitteet:

- tyylikäs ja yksinkertainen ulkoyksikkö joka asennetaan oven tai portin pieleen
- sisäyksiköksi voidaan valita joko 7-tuumainen näyttö tai audio-vastaanotin

Summeria soitettaessa vastaanotin hälyttää sisällä. Videovastaanottimeen tulee heti laadukasta videokuvaa ovelta, ja puheyhteys avataan erikseen nappia painamalla. Sisäyksiköitä voi olla asunnossa useampia, vaikkapa joka kerroksessa omansa. Poissa ollessasi näyttö tallentaa kaikista ulko-ovellasi summeria soittaneista kuvan, jolloin kotiin tullessa voit helposti tarkistaa kuka on käynyt ovella.

Ovipuhelimen soitto on mahdollista siirtää myös älypuhelimeen tai tablettiin, riippumatta siitä missä laite milloinkin on. Sisäyksiköitä ei siis välttämättä tarvitse asentaa useita, ja etäkäyttö mobiililaitteella on helppoa, silloinkin kun et ole kotona (iOS, Android).

Lisätietoa ABB:n ovipuhelinjärjestelmistä

Tyylikkäät laitteet sopivat suomalaiseen kotiin

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva muotoilultaan ja värimaailmaltaan IMPRESSIVO®-kalustesarjan kanssa.

Näyttövastaanotinta on saatavissa valkoisena ja alumiininvärisenä. Audio-vastaanottimia saa luurin kanssa valkoisena ja antrasiitin värisenä, ja handsfree-versiota (ilman luuria) valkoisena ja alumiininvärisenä.

Ulkoyksikön voi valita myös julkisivuun parhaiten sopivassa värissä joko valkoisena tai teräksen värisenä, joko uppoon tai pintaan asennettuna.

Lue lisää ABB:n esitteestä

Tilaa ABB Asennuskalusteet ja kodin ohjaus -esite

ABB Oy
Energia
turvallisuus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82937.jpg
Pihapiirin valvontaan langaton liiketunnistin
Liiketunnistimia on käytetty pihoilla jo vuosia, mutta ovatko niiden ominaisuudet muuttuneet? Kyllä ovat. Miltä kuulostaisi esimerkiksi maaston ja taustakentän tunnistus, ryömintäalueen suojaus ja valon automaattinen sytytys, kun astut ulos ovesta? Älä enää kapua laitteelle, vaan ohjaa liiketunnistintasi säätöjä kaukosäätimellä.
keittiön saarekkeen yläpuolella on kolme kattolamppua
Keittiössä tarvitaan valoa!
Riittävä yleisvalaistus on tärkeää keittiön turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. Keittiössä oleskellaan myös usein pitkiä aikoja ja valot ovat paljon päällä, siksi sinne kannattaa valita vähän energiaa kuluttavat, pitkäikäisillä loisteputkilla varustetut valaisimet.Enston valaistusratkaisut muodostavat keittiöön toimivan kokonaisuuden, jonka avulla on helppo lisätä työmukavuutta, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä. Valaisinmallistomme sopii moneen tarpeeseen ja erilaisiin tiloihin.
20207_65862.jpg
Pistorasiat ja kytkimet kosteisiin tiloihin
Pesuhuoneeseen ja kosteisiin tiloihin suunnitellut pistorasiat eroavat tavallisista pistorasioista niiden suunnittelussa, jotta ne täyttävät kosteuden ja turvallisuuden vaatimukset. Yleisimpiä piirteitä näissä pistorasioissa ovat roiskeveden ja kosteuden kestävyys, erityiset tiivisteet sekä asianmukainen suojaus sähköiskuilta.Pistorasioiden suojaaminen vikavirtasuojakytkimellä on ollut pakollista kylpyhuoneissa vuoden 1997 jälkeen. Kytkin kykenee katkaisemaan virran vikatilanteissa, tarjoten suojan huomattavasti sulaketta pienemmällä virralla ja estäen välittömän hengenvaaran syntymisen. Vuoden 2007 lopulla käyttöönotetut vaatimukset laajensivat tätä suojamekanismia koskemaan paitsi pistorasioita myös kaikkia muita sähköasennuksia uusissa kylpyhuonetiloissa.Tukesin ohjeiden mukaan sähkölaitteiden sijoittamista suihkun tai ammeen välittömään läheisyyteen on rajoitettu aluemäärittelyjen 0, 1 ja 2 avulla. Alueet on otettava huomioon, kun asennetaan uusia sähkölaitteita tai siirretään suihkun tai ammeen paikkaa. Alueiden yleispiirteet ja aluemäärittelyiden yleisimmät vaatimukset löydät Tukesin sivulta.
20191_56040.jpg
Lunta katolla?
Suomen ympäristökeskus (SYKE) seuraa aktiivisesti maaston lumikuormaa ja ylläpitää ajankohtaista tietoa sekä reaaliaikaista laskentaa lumikuormasta verkkosivuillaan. Rakennevioista johtuvia isojen hallien kattojen sortumia esiintyy usein alkutalvesta lumikuorman ylittäessä 100 kg/m2 tai runsaiden sateiden jälkeen, kun lumikuorma kasvaa nopeasti.
202111_73600.jpg
Koronapassin käytön laajentaminen rakennusalalle?
Rakennusteollisuus RT vaatii koronapassin käytön laajentamista rakennusalalla, jolla rokotekattavuus on vasta 60 prosenttia.
202111_73849.jpg
Kuntoarvio auttaa selvittämään korjaustarpeet
Pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS) yhdessä kuntoarvion kanssa auttaa hallitusta pitämään taloyhtiön kunnossa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton