• Etusivu
  • Varusteet

Pieni ja kätevä Puzer Easy

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Julkaistu 08.10.2014
201410_41255.jpg

Puzer Easy on kehitetty erityisesti kerros- ja rivitaloasuntoja tai saneerauskohteita varten. Easyssa poistoilma ohjautuu vesipestävän HEPA 12 –allergiasuodattimen läpi asennustilaan eikä erillistä poistoilmanputkea tarvita. Laitteen asennus ei vaadi muita toimenpiteitä kuin kiinnityksen seinälle neljällä ruuvilla. Easyn etuna on, että poistoilmapuhallus ei kierrätä koko huoneiston ilmaa, kuten perässä vedettävä imuri tekee. Easy on erittäin hiljainen ja tehokas.

Easyssa on itsessään imurasia imuletkun liittämistä varten ja siihen voidaan myös liittää erillinen imuputkisto isompia huoneistoja varten.

Tekniset tiedot:

  • Moottoriteho 1200 W
  • Imuteho 550 W
  • Ilmamäärä 165 m3/h
  • Alipaine 28 kPa Käyntiääni 63 dB (A) Suojausluokka IPX0
  • Kotelo palosuojattua PC/ABS-muovia
  • Korkeus / leveys / syvyys 46 / 46 / 28 cm
  • Pölypussi 8 l, riittää n. 6-8 kk:n imurointiin
  • HEPA 12 –allergiasuodatin kerää n. 99 % kaikista haitallisista hiukkasista 0,15 mikrometrin kokoon saakka.
Info

Info

Nyt kannattaa hyödyntää Jäsentukun kampanjaetu!

Hanki helposti asennettava keskuspölynimuri kotiisi!
Tehokas Puzer Easy tarjous hintaan Jäsentukusta

KP-Tekno Oy
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
Tyttö nojaa sohvaan
Keskuspölynimurin toimintaperiaate
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.Yhdellä imurasialla jopa sata neliötäImuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Asunnon hallinnan luovutus
Asunnon hallinnan luovutus on tapahduttava kohtuullisessa ajassa kaupanteosta, elleivät myyjä ja ostaja ole toisin sopineet. Myyjä ei ole velvollinen luovuttamaan asunnon hallintaa ennen kuin kauppahinta on suoritettu, ellei asiassa ole toisin sovittu. Ostajalla on puolestaan oikeus saada kauppahinnan suoritusta vastaan osakekirjat ja muut hallintaan oikeuttavat asiakirjat.Asunnosta aiheutuvista kustannuksista, kuten esim. vastikkeista, hoito-, ylläpito tai parannuskustannuksista sekä asuntoon kohdistuvista julkisoikeudellisista maksuista vastaa myyjä siihen saakka, kunnes luovutus on tapahtunut. Mikäli luovutus viivästyy ostajasta johtuvasta syystä, vastaa ostaja edellä mainituista kuluista siitä lukien, jolloin luovutuksen sopimuksen mukaan olisi pitänyt tapahtua.Vaaranvastuu säilyy myyjällä pääsääntöisesti siihen saakka, jolloin hallinnan luovutus ostajalle tapahtuu. Mikäli hallinnanluovutus tapahtuu myöhemmin kuin on sovittu ostajasta johtuvasta syystä, siirtyy vaaranvastuu ostajalle siitä lähtien, kun hallinnan luovutuksen olisi pitänyt tapahtua. Ostaja on velvollinen suorittamaan kauppahinnan, mikäli hänellä on vaaranvastuu ja esim. asunto tuhoutuu tai vahingoittuu eikä voida katsoa, että vahinko olisi tapahtunut myyjästä johtuvasta syystä.
200710_7039.jpg
Tekijät ja tuotteet löytyvät Palveluhakemistosta
Palveluhakemisto on rakennus-, puutarha- ja sisustusalan yritysten yhteystietoja sisältävä hakupalvelu, joka on tarkoitettu palvelemaan sekä yksityisiä rakentajia ja remontoijia että edellä mainituilla aloilla toimivia yrityksiä. Palveluhakemis-tosta Rakentaja.fi-palvelujen käyttäjät voivat etsiä erilaisiin hankkeisiinsa toteuttajia ja tuotteita. Palveluhakemistoon liittyneet yritykset puolestaan saavat palvelunsa ja tuotteensa helposti näkyville Rakentaja.fin yli 190 000 rakentajaperhettä sisältävän jäsenkannan keskuudessa.Palveluhakemistossa olevat yritykset on jaoteltu kolmeen toimialaryhmään; suunnittelijoihin, urakoitsijoihin ja jälleenmyyjiin. Näiden toimialaryh-mien alta löytyvät tarkemmat toimialajaottelut sekä maakuntajaottelu. Valitsemalla haluamansa toimialan ja maakunnan hakija saa auki yrityskortin, joka kertoo oleellisen informaation yrityksestä. Palveluhakemis- toon tehdään n. 20 000 hakua kuukaudessa!
20235_81601.jpg
Siistit ja helppohoitoiset sokkelinvierustat
Sokkelinvierustat saat siisteiksi ja helppohoitoisiksi kiveyksillä. Kun teet pohjatyöt huolella, rikkakasvit eivät pääse kasvamaan eivätkä sadevedet ohjautumaan talonvierustoille. Ruduksen valikoimasta löydät pihapiiriisi ja taloosi sopivat kivet; malleja, muotoja ja ladontavaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Valitse sopivin betonisista pihakivistä tai luonnonkivistä!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton