Keittiömaailma Isku Lanternan avajaiset
LA 4.10. klo 10-18 ja SU 5.10. klo 12-18

Uuden Keittiömaailma Lanternan avajaisia juhlitaan 4.-5.10 osoitteessa Varikkotie 2. Keittiömaailma Lanterna toimii Isku myymälän yhteydessä. Avajaisia vietetään la 10-18 ja su 12-18.

Isku_lanterna

Ansaitset paremman keittiön

Avajaisissa tapaat kokeneet suunnittelijamme ja asiantuntijoita oheistuotetoimittajiltamme. Lauantaina AEG:n Veli Halonen kokkailee ja tarjoilee vierailijoille maistiaisia. Lauantaina paikalla asiantuntijoina Jukka Tielinen Ylämaan Graniiltilta, Harri Aarnio Siemensiltä ja Ilkka Kytö Stalalta. Sunnuntaina maistiaisia tarjoilee Mielen Jari Saarelainen.
Avajaiset ovat täynnä huippuetuja. Suunnitteluajanvaranneille lahjaksi valitsemasi aikakauslehti (Avotakka, Kauniit Kodit, Keittiöextra, Kotivinkki, Taloextra). Lahjoitamme myös 500€ lahjakortin Iskuun kaikille 31.10.14 mennessä yli 5000€ keittiönostajalle. Osallistu myymälässämme arvontaan ja voita itsellesi unelmiesi keittiö, arvo 10 000€. Lue lisää kampanjaeduista täältä.
Uudessa myymäläkonseptissa korostuvat elämyksellisyys, ostamisen miellyttävyys ja vaivattomuus. Asiakas löytää uudesta kauppapaikasta kiinnostavat laatubrändit ja monipuolisia, yksilöllisiä ratkaisuja. Uudet myymälät tarjoavat asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua. Asiakas saa suunnittelun, tuotteet, asennuksen ja remontointiavun samasta paikasta kaikkiin kodin tiloihin. Myymäläympäristön viihtyisyyteen on panostettu. Asiakkaalla on mahdollisuus kokeilla itse eri sisustusmateriaalien yhteensopivuutta sekä kodinkoneiden monipuolisia toiminnallisuuksia samalla kun hän nauttii kupin vastajauhettua kahvia Suomen pisimmän keittiöpöydän äärellä.
 
Julkaistu
3.10.2014