Tuulisähkö yllättävän edullista

Helppo tapa vaikuttaa ympäristöön päivittäin on valita uusiutuva energiamuoto. Tuulisähkön valitseminen ei tule niin kalliiksi kuin usein kuvitellaan. Esimerkiksi kerrostalokaksiossa tuulisähkö maksaa yhden tikkarin hinnan enemmän kuukaudessa ja omakotitalossakaan tuulisähköstä aiheutuvalla lisähinnalla ei saa kuukaudessa edes yhtä litraa bensaa autoonsa.

Usein ajatellaan, että sähkölämmitteisessä omakotitalossa sähkönkulutus on niin merkittävä, että tuulisähköä ei kannata edes harkita. Ero tavalliseen sähköön on tässäkin tapauksessa kuukaudessa vain yhden karamellipussin hinnan verran suurempi.


Oheisesta taulukosta voi nähdä, että tuulisähkön saa melko pienillä uhrauksilla ja valitsemalla tuulisähkön on omalta osaltaan vaikuttamassa ympäristöasioihin ja tulevaisuuden energiamuotoihin.

Tuulisähkösopimuksen voi solmia helposti soittamalla Pori Energian asiakaspalvelunumeroon (02) 621 2050.
Esimerkkejä tuulisähkön hintaeroista eri asumismuodoissa, hinnat on laskettu Pori Energian voimassaolevilla hinnoilla.Esimerkkejä tuulisähkön hintaeroista eri asumismuodoissa, hinnat on laskettu Pori Energian voimassaolevilla hinnoilla.
Teksti: Marko Rinta-Korhonen/Pori Energia Oy
 
Julkaistu
29.9.2014