Sormatin uusi kätevä työkalu ratkaisee kaikki kiinnityspulmat

Suomalainen kiinnitystarvikevalmistaja Sormat on tarjonnut rakentavalle kansalle luotettavia ja turvallisia kiinnitystarvikkeita jo vuodesta 1970. Sormatin uusi verkkopalvelu www.sormat.com on tiedolla, taidolla ja tunteella rakennettu ratkaisu kaikkiin rakentajien, remontoijien ja sisustajien kiinnityspulmiin.

Ratkaise kiinnityspulma - Voita Samsungin 55” 4K UHD LED-TV!

Surffaa Sormatin sivustolle ja ratkaise samalla Kiinnityspulma! Voit voittaa jättimäisen Samsungin 55” 4K UHD LED-TV:n sekä käteviä pikapalkintoja!
Ratkaise Sormatin Kiinnityspulma, voita Samsungin 55” Taulu-TV!Ratkaise Sormatin Kiinnityspulma, voita Samsungin 55” Taulu-TV!

Kaikki kiinnitystieto yhdestä paikasta

Verkkopalvelu sisältää nopean kaikkea verkkosivuston sisältöä koskevan hakutoiminnon, tehokkaan tuotevalintatyökalun, koulutuskirjaston, asennusvideoita, työohjeita, case –esimerkkejä ja paljon paljon muuta.

Verkkosivuston tavoitteena on tehdä oikean kiinnikkeen löytäminen ja käyttäminen niin sujuvaksi kuin mahdollista. Mikäli sivustolta ei löydy vastausta senhetkiseen kiinnityspulmaan, niin hätä ei ole tämän näköinen: sivuston kautta on helppoa ottaa yhteyttä Sormatin kiinnitysasiantuntijaan, joka ottaa pulmasi pähkäiltäväksi ja vastaa heti tai palaa asiaan.

Surffaamalla Sormatin uuteen verkkopalveluun varmistat, että projektisi onnistuminen ei ole ainakaan kiinnikkeistä kiinni.

Sormat kiinnittämisen asiantuntija

Sormat Oy on jo 40 vuoden ajan tarjonnut suomalaisille rakentajille luotettavia ja turvallisia kiinnikkeitä. Tuntemus rakentamisen arjesta ja olosuhteista takaa tuotteiden helppokäyttöisyyden ja toimivuuden kaikissa käyttökohteissa. Näin rakentaja voi aina Sormat-tuotteen valitessaan olla varma tuotteen laadusta, turvallisuudesta ja käyttösopivuudesta, jopa kaikkein vaativimmissa kohteissa.
uusilogo_Sormat
 
Päivitetty
29.9.2014