Honka-hirsitalossa on hyvä olla ja elää

Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
 

Pino-mallit tarjoavat minimaalisen tyylikästä moderniin makuun.Pino-mallit tarjoavat minimaalisen tyylikästä moderniin makuun.

Minkä tyylinen sinun kotisi pitäisi olla?

Muuttovalmis-mallisto sisältää sekä yksi- että kaksikerroksisia omakotitaloja, joissa valo ja luonto on huomioitu suunnittelussa. Klassiset muodot pääsevät edukseen esimerkiksi Lounatuulessa, joka edustaa New England –tyyppistä arkkitehtuuria. Selkeän ja yksinkertaisen ystävälle hyvänä ehdokkaana on kaupunkikoti Pino, jonka turhasta riisuttu tyyli jättää tilaa ajatuksille. Mikä malliston kodeista olisi sinulle sopiva?
 
Lounatuuli vie ajatukset merelle ja rannalle.Lounatuuli vie ajatukset merelle ja rannalle.

Hongan Muuttovalmis-malliston talot mahdollista toteuttaa Honka Terve Talo™ -konseptilla

Rakentaminen on aina prosessi, joten miksi ei säästäisi itseään hankkimalla kotinsa muuttovalmiina? Muuttovalmis Honka-koti on vaivaton ja helppo tapa rakentaa, sillä kaikki onnistuu yhdellä sopimuksella, sovittuun hintaan ja ennalta sovitulla muuttopäivällä.

Muuttovalmis-talomallistosta löytyy useita ratkaisuja niin modernista kuin perinteisemmästä kodista pitävälle. Vaikka puhutaankin mallistomalleista, voidaan jokaista mallia muokata yksilöllisesti.

Halutessasi kotisi Honka Terve Talo™ -konseptilla toteutettuna, on sekin mahdollista. Konseptilla toteutettu koti täyttää tiukat vaatimukset sisäilman puhtaudesta, materiaalien vähäpäästöisyydestä, rakenteiden kosteusturvallisuuden sekä rakennustekniikan osalta.

Asuntomessuilla Jyväskylässä oli esittelyssä ensimmäinen sertifioitu Honka Terve Talo. Tämä terveellinen ja turvallinen koti rakennettiin vähäpäästöisistä, pääosin M1-sertifioiduista materiaaleista konseptin kriteerien mukaisesti.

Konsepti on suunniteltu yhteistyössä VTT:n sekä Allergia- ja astmaliiton kanssa.
 
Honka Terve Talo -konseptissa on tuotu terveellisyys ja turvallisuus täysin uudella tavalla asumisen lähtökohdaksi.Honka Terve Talo -konseptissa on tuotu terveellisyys ja turvallisuus täysin uudella tavalla asumisen lähtökohdaksi.
Vuoden 2014 Asuntomessuilla esittelyssä ollut Honka Harmonia edustaa allergiaperheelle suunniteltua ja toteutettua kotia.Vuoden 2014 Asuntomessuilla esittelyssä ollut Honka Harmonia edustaa allergiaperheelle suunniteltua ja toteutettua kotia.

Tiesitkö että hirsitalossa asuminen on myös hyväksi terveydelle?

Laadukkaasta suomalaisesta männystä rakennettu hirsitalo onkin todettu toimivaksi vaihtoehdoksi allergiaperheisiin. Seinien ollessa massiivipuuta, tasaavat ne kodin ilmankosteutta jo luonnostaan. Näin sisäilma ei ole liian kuiva tai kostea. Olosuhteiden ollessa ihanteelliset, on huoneilmaa helppo hengittää ja bakteerit tai homeitiöt eivät viihdy. Tällaista kosteuden sitomista ja luovuttamista kutsutaan hirsitalon hengittämiseksi. Hirsitalon hengittäessä on sinunkin hyvä hengittää.

Hongan hirsitaloissa ei käytetä rakenteen hengittävyyden estävää höyrynsulkumuovia. Lamellihirsien valmistuksessa käytetään liimaa, joka säilyttää puun luonnollisen hengittävyyden eikä päästä haitallisia aineita sisäilmaan.
 

Kiinnostuitko?
Jätä tästä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle


 
Julkaistu
20.10.2014