Betoniantura valmiiksi päivässä

TASSU tarjoaa helpon, nopean ja edullisen menetelmän talon perustuksen toteuttamiseksi. Valmiiksi raudoitetun muotin avulla rakennuksen antura voidaan tehdä ja valaa valmiiksi päivässä. Lammi-Perustuksen valmistama, ympärivuotiseen rakentamiseen soveltuva, valmistustavaltaan patentoitu TASSU-valmisanturamuotti tarjoaa nopean, helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun rakennusten anturan toteuttamiseksi.

Katso kustannusvertailutaulukko tästä

IMG_2400_inkku

Tee rakennuksen betoniantura valmiiksi päivässä

Valmiiksi raudoitetut TASSU-valmismuotit tuodaan yhtenä toimituksena työmaalle sisäkkäin pinottuna. Asennusvaiheessa ei tarvita erikoistyökaluja: muottien leikkaamiseen soveltuvien voimasaksien lisäksi tarvitaan vain sidelankaa ja sidontakoukku muottien yhdistämiseksi.

Muottien mukana tulee yksityiskohtainen ja selkeä työohje, jossa käydään läpi erilaisten liitosten ja päätykappaleiden tekeminen. Työohje soveltuu niin ammatti- kuin omatoimirakentajalle. Muottien valu suoritetaan pumppuvaluna. Sokkelin rakentaminen voidaan aloittaa heti, kun betoni on kovettunut.

Miksi TASSU?

Helppo: TASSU-valmismuotti on kevyt käsitellä ja helppo työstää, eikä asennuksessa tarvita erikoistyökaluja tai -osaamista.

Nopea: Valmiiksi raudoitetun muotin avulla voidaan rakennuksen betonianturat muotittaa ja valaa valmiiksi yhdessä päivässä.

Edullinen: Nopean ja helpon asennuksen ansiosta voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Valettua muottia ei myöskään tarvitse purkaa, jolloin TASSUA käytettäessä ei synny purkujätettä. Työmaa pysyy näin siistinä ja turvallisena.
TASSU on valmiiksi raudoitettu.TASSU on valmiiksi raudoitettu.

Kevyt työstää, helppo asentaa

TASSU on 5 metriä pitkä, perusraudoitettu valmisanturamuotti, jonka asentaminen on helppoa ja nopeaa. Valuvalmis muotti syntyy käden käänteessä, eivätkä tontin tasoerotkaan tuota ongelmia. TASSUlla teet helposti myös kaarevat ja monikulmaiset anturan muodot.

Tarvitset vain:
  • voimapihdit, koko tarpeen mukaan
  • puukko
  • raudoittajan sidontakoukku
  • raudoitteiden sidontalankaa

Noudata muotteja asentaessasi työturvallisuusohjeita.
IMG_2155_1920p

Näin nopeaa TASSUn asennus on, katso video!

Katso video

 
Päivitetty
18.5.2021