Tilaa ilmainen käyttövesiremonttikartoitus

Omakotitalon käyttövesiremontti muutamassa päivässä

Suomessa on lähes puoli miljoonaa 30–50 vuotta vanhaa pientaloa. Tämän ikäisissä taloissa käyttövesi kulkee yleensä rakenteiden sisään asennetuissa metalliputkissa, joiden uusiminen alkaa olla ajankohtaista. Putkiston kestoon vaikuttaa mm. vesijohtoveden laatu. Rakenteiden sisällä olevien putkien vuoto saattaa alkaa piilevänä ja kestää kauan, ennen kuin se huomataan. Tällöin korjaustöiden määrä ja kustannukset nousevat huomattavasti ajoissa tehtyä käyttövesiremonttia suuremmiksi.

Suomalaisissa omakotitaloissa tehdäänkin käyttövesiremontteja nykyään aikaisempaa enemmän ja tarve kasvaa koko ajan. Kotitalousvähennyksellä on varmasti oma vaikutuksensa ennakoivien käyttövesiremonttien suosion kasvuun, mutta myös uusien menetelmien helppous lisää omakotitaloasukkaiden intoa ikääntyvien järjestelmien uusimiseen.

Uponor_pauseAd_putkiremontti2019

Käyttövesiremontti muutamassa päivässä

Käyttövesiremontti on perinteisesti mielletty kalliiksi, hankalaksi ja pitkäkestoiseksi remontiksi. Todellisuudessa omakotitalon käyttövesiremontti kestää yleensä vain n. 2-4 päivää ja se toteutetaan rakenteita rikkomatta. Vesi katkaistaan vain muutamaksi tunniksi ja asunnossa voi asua koko remontin ajan.

Uponor KOTI -käyttövesiremonttipalvelun paikalliset LVI-urakoitsijat tekevät nopeita ja taloudellisia käyttövesiverkoston saneerauksia omakotitaloihin. Käyttövesiremonttiin voidaan liittää käyttöveden lisäksi myös vesikiertoisen patterijärjestelmän kunnostus.

Uponor palkitsee vuosittain yhden kumppaninsa Vuoden Uponor KOTI -kumppanitittelillä. Valintakriteerit ovat: erinomainen asiakaspalaute, vankka kokemus LVI-alalta, aktiivinen ote Uponor KOTI -palvelukonseptin kehittämisessä ja laadukas työnjälki. Tutustu tähän mennessä valittuihin Uponor KOTI -kumppaneihin:

v. 2019: LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy, Ylöjärvi
v. 2018: Teamtech Oy, Tuusula
v. 2017: Nascotec Ky, Kouvola
v. 2016: TR LVI-Palvelut Oy, Pori
v. 2015 Vesitek Oy, Tampere (Lopettanut toimintansa)
v. 2014 LVI-Dalton Oy, Nurmijärvi
v. 2013 LVI-Putkilinkki Oy, Lahti
v. 2012: Semax-Team Oy, Vainikkala

Tilaa nyt kotiisi veloitukseton kartoituskäynti. Paikallinen asiantuntija opastaa sinua sopivien tuotteiden ja ratkaisujen valinnassa. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen kohteesi käyttövesiremontista.

Kyllä, olen kiinnostunut ilmaisesta käyttövesiremonttikartoituksesta


 
Päivitetty
16.11.2020