Tiedämme, miten kivitalo rakennetaan

Lammi-kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja. Toimintaperiaatteena on yksilöllisyys, joka parhaiten korostuu rajattomana suunnitteluvapautena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lisäkustannuksia, vaan hankkeen optimointia asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin.

Lammin Betoni tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta. Lammi on toimittanut tuhansia taloja ja onkin Suomen ostetuin kivitalo.

Jätä yhteydenottopyyntö Lammi-kivitaloista

Lammi-kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja.Lammi-kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja.

Lammi-kivitalo tehdään käsityönä

Uskomme yhteen neuvoon: käytä apunasi vain ammattilaista. Hän on ratkaissut saman ongelman kymmeniä kertoja aikaisemmin ja tuntee työmenetelmät, tarvikkeet ja niiden ominaisuudet. Kun kotisi on valmis, se on samalla kymmenien ammattimiesten taidonnäyte, jossa kiteytyy vuosien aikana hankittu kokemus.

Lammi-kivitalo pähkinänkuoressa

Lammi-kivitalon lähtökohtina ovat omat toiveesi

Asiakkaamme haluavat yksilöllisiä taloja persoonalliseen elämään - siksi emme tarjoa valmista talomallistoa. Lähtökohtina ovat omat toiveesi, käytössä oleva budjetti, tontti ja rakennuskaava. Lammi-Kivitalot vastaa kaikesta lopusta omalla toiminnallaan ja ammattitaidollaan, yhteistyökumppaneiden palveluilla sekä verkostoyhteistyökumppaneiden palveluilla.

Kaikelle sille, mitä sidomme tarjoukseen, annamme hintatakuun sekä sitovan toimitusaikataulun. Näin tiedät tarkoin, mitä tarjouksemme sisältää ja mikä jää omalle vastuullesi. Ja jos jokin rakennuskivi sattuu menemään rikki, et saa lisälaskua siitä, että toimitamme tontillesi uuden!

Tutustu Talogalleriaan
 

Aloita aamu unelmiesi  kylpyhuoneessa.Aloita aamu unelmiesi kylpyhuoneessa.

Hyvin suunniteltu on helpommin tehty

Huolellisella suunnittelulla säästetään siihen käytetyt eurot takaisin moninkertaisesti. Suunnittelijan työpöydällä lyödään lukkoon jopa 80 % koko projektisi kustannuksista. Kokenut, kivitalorakentamiseen perehtynyt arkkitehti ja rakennesuunnittelija sekä ammattitaitoiset erikoissuunnittelijat ovatkin rakentajan parhaita ystäviä. Hyvällä suunnittelutyöllä optimoidaan tilankäyttö ja löydetään kustannustehokkaat ratkaisut sekä sopivimmat materiaalit.

Alkuvaiheen arkkitehtisuunnittelun jälkeen muut osaavat ammattilaiset suunnittelevat talon rakenteet, lämmitys- ja sähköjärjestelmän, vesi- ja viemäriputkistot sekä ilmastoinnin. Kannattaako valita lämmitysjärjestelmäksi maalämpöpumppu vai sähkölämmitys? Miksi pitäisi investoida energiatehokkaisiin ikkunoihin? Entä pintamateriaalit? Säästetäänkö lattianpäällysteissä ja satsataan saunaosastoon?

Kun kotisi on valmis, sen pitää olla enemmän kuin uskalsit odottaa. Sen pitää olla yksilöllinen, turvallinen koti, joka peilaa haaveitasi ja toteuttaa ne. Vasta silloin me olemme onnistuneet.

Lisää suunnittelusta

Miksi Lammi?

Suomen suosituimpana kivitalovalmistajana Lammi on luotettava ja arvostettu.

  • Korkea laatu
  • Turvalliset materiaalit
  • Asiantunteva suunnittelu ja asiakaspalvelu
  • Laaja ammattilaisten verkosto
  • Sitova hintatakuu: kotisi pysyy budjetissa
  • Sitova toimitusaikataulu

Jätä yhteydenottopyyntö Lammi-kivitaloista
_mg_5760_photo_gallery_big

Jätä yhteydenottopyyntö Lammi-kivitaloille


Avarat ja korkeat tilat luovat kotiin arvokkuutta.Avarat ja korkeat tilat luovat kotiin arvokkuutta.
 
Julkaistu
9.10.2017