Lasitetulla terassilla kesä jatkuu pitkälle syksyyn

Lasitetulla terassilla aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin, kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle. Se on mainio kesäolohuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa.

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti terassilasituksesta


 Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi. Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi.

Onko talossasi valmis avonainen terassi vai haluatko rakentaa lasiterassin talon sivuun lisätilaksi?

Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi. Terassin katto ja runko, terassiovet, parvekelasitus ja kaiteet yhdistettynä antavat mahdollisuudet luoviin tilaratkaisuihin. Tarvittaessa terassiovet saa puitteellisena tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna.

Lumon tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa lasiterassiunelma. Kun valitset lasiterassia, ota huomioon ulkonäön ja tilan lisäksi myös rakenteet ja toimivuus. Rakennetaanhan lasiterassi palvelemaan vuosikymmeniä. Lasiterassi on osa ulkotilaa ja joutuu kestämään vaativat sääolosuhteet. Rankkasateet, lumi, pakkanen, hellepäivät ja ilman saasteet asettavat kovat vaatimukset toimivalle ja pitkäikäiselle lasiterassille. Lasiterassin tulee toimia moitteetta pitkään: se ei saa vääntyillä ja lasielementtien tulee liukua pehmeästi vielä vuosienkin kuluttua. Terassiovet voidaan toimittaa myös puitteellisena tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna. Lumon lasiterassi on ollut käytössä niin pohjolan pakkasissa kuin etelän eri tavalla vaativissa olosuhteissa.

Lasitettu terassi jatkaa olohuonetta kiehtovaksi uudeksi oleskelutilaksi, joka avautuu kauniilla säällä ulkotilaksi, ja sulkeutuu suojaisaksi tilaksi sateella tai tuulella.Lasitettu terassi jatkaa olohuonetta kiehtovaksi uudeksi oleskelutilaksi, joka avautuu kauniilla säällä ulkotilaksi, ja sulkeutuu suojaisaksi tilaksi sateella tai tuulella.

Uutta sisustettavaa lisätilaa

Lasitettu terassi jatkaa olohuonetta kiehtovaksi uudeksi oleskelutilaksi, joka avautuu kauniilla säällä ulkotilaksi, ja sulkeutuu suojaisaksi tilaksi sateella tai tuulella. Keittiön yhteydessä lasitettu terassi voi toimia isonkin joukon ruokailutilana ja pienenä keittiöpuutarhana. Lasitettu terassi laajentaa sisustusmahdollisuudet uusiin ulottuvuuksiin. Muista kuitenkin, että lasitettu terassi on ulkotilaa ja käytä huonekaluissa ja muissa sisustuselementeissä kosteutta kestäviä materiaaleja.

Lisäturvallisuutta

Turvalasit ja lukitusmahdollisuus antavat lisäturvallisuutta asumiseen. Lasitetulla terassilla voi säilyttää pyöriä ja urheiluvälineitä turvallisesti. Nyt terassi on myös turvallinen leikkipaikka lapsille ja viihtyisä ulkotila lemmikkieläimille. Lasitettu terassi suojaa myös julkisivua ja säästää lämmitysenergiaa.

Lasitettu terassi laajentaa sisustusmahdollisuudet uusiin ulottuvuuksiin.Lasitettu terassi laajentaa sisustusmahdollisuudet uusiin ulottuvuuksiin.

Tilaa maksuton arviokäynti

Jatka kesää varaamalla ilmainen sunnittelu- ja kustannusarviokäynti.

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti terassilasituksesta
 
Julkaistu
13.10.2014