Kurapiste heti ovella estää kuran ajautumisen oleskelutiloihin

Kodin arvostus lisääntyy, kun kodin yksityiskohdat (kodin siivouksen helpottaminen kurapisteellä) on mietitty huolella. Laadukas varustelu on yhä enemmän tätä päivää.
Kurapiste on nykyaikaisen kodin vakiovaruste. Erityisen hyödyllinen se on lapsiperheille ja lemmikkien omistajille. Kurasyöpössä puhdistat niin saappaat, sadevaatteet, rattaiden ja vaunujen pyörät kuin koiran tassutkin nopeasti ja helposti. Myös harrastevälineiden puhdistus käy näppärästi kurapisteen päällä.
Mitä kurjempi keli, sitä enemmän kurapisteen Kurasyöpöllä on käyttöä.
Puhtaassa kodissa asuu tyytyväinen perhe!

Kurapisteen paikka valitaan suunnitteluvaiheessa

Kurapiste tarvitsee viemärin sekä vesijohtoliitännän. Uudisrakentajan on valittava kurapisteen paikka heti suunnitteluvaiheessa. Kun talon pohja on valettu, kurapisteen paikkaa on hankala vaihtaa.
250
Remontoijakin saa kurapisteen asennettua kotiinsa. Jos talossa on kylmä kuisti, kurapisteen viemäri voidaan yhdistää sadevesiputkeen. Vesijohto saadaan tuotua seinän läpi pinta-asennuksena.

Kurapisteen järkevin paikka on eteinen, erillinen kuraeteinen, kodinhoitohuone, autotalli tai varasto. Kurapisteen päällä puhdistuvat auton renkaat, puutarhavälineet ja lasten pihalelut.

Hanki Kavikan kurasyöppö Jäsentukusta

Säästä lattiapintoja

Kun kura ja hiekka pääsevät eteistiloista sisätiloihin, ne käyvät lattiapinnoitteen päälle. Uutta lattiapintaa voi säästää kurapisteen avustuksella. Hiekka ja kura jäävät kurapisteen sakkakoriin eivätkä ajaudu jalkojen mukana sohvalle tai sänkyyn.

Kurapiste on käytännöllinen ja turvallinen

Kavikan Kurasyöppö on ajattoman näköinen, Kestävä ja helppo pitää puhtaana, sillä se valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Tuotteen muotoilussa on monia turvallisuutta lisääviä yksityiskohtia.

Lattia-allas ruostumatonta terästä
Hygieeninen ja helppo puhdistaa. Altaassa ei ole saumoja ja sen nurkat on pyöristetty. Allas jää siististi piiloon säleritilän alle.

Säleritilä ruostumatonta terästä
Säleritilän ruudutus estää liukastumisen ja kulmien pyöristykset tekevät ritilän pinnasta paljaallekin jalalle miellyttävän.

Hanki Kavikan kurasyöppö Jäsentukusta
 
Julkaistu
8.9.2014