Tiivis valokate suojaa sateelta

Klik! ja tiivistä tuli. Fastlock-valokate asennetaan putkisaumakiinnityksellä, jolloin ruuvireikiä läpi katteen ei tarvita. Valokate valmistetaan polykarbonaatista, joka säilyttää kirkkautensa vuodesta toiseen. Valokate soveltuu terassien ja autokatosten kattamiseen - miksei myös sisääntulokatoksen.

Fastlock Canopy on samaa materiaalia kuin valokate. Kaarevan muotonsa ansiosta voit tehdä sillä ovikatoksen, jonka päälle ei lumi keräänny.

Valokate kiinnitetään ilman läpireikiä

Fastlock Uni -valokate koostuu 20 cm leveistä paneeleista, joiden reunoissa on putkisaumat. Levyt kiinnitetään painamalla putkisaumat kiinni toisiinsa. Uniikin kiinnitysratkaisun ansiosta levyyn ei tule lainkaan vuotokohtia aiheuttavia läpireikiä. Saumat ovat tiiviit ja ylösnostetut, joten lika ei livahda niihin pesimään. Fastlock Uni -valokatteen asentaminen on helppoa ja turvallista: kiinnitys voidaan tehdä katteen alapuolelta eikä rakentajan tarvitse kiivetä katteen päälle.

Taipuu myös kaareviksi katoiksi

Fastlock Uni on kevyt ja helposti taivuteltava valokate. Se taipuu nöyrästi myös kaareviin muotoihin, joten sitä voidaan käyttää mitä erilaisimpiin kohteisiin. Fastlock Uni valmistetaan kestävästä, kirkkaasta polykarbonaatista. Sen pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Fastlock Uni -valokatteella on kymmenen vuoden takuu.

Valokatteen asennus on helppoa

Artikkeliin upotettu TV-esitys ei ole enää käytettävissä

_

(Klikkaa kuva isommaksi)(Klikkaa kuva isommaksi)

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
1.9.2014