• Etusivu
  • Rakentaminen

Millaisen loma-asunnon haluat?

Tutustu hongan ratkaisuihin ja löydä oma tapasi rakentaa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Päivitetty 27.08.2014
20144_39040.jpg

Honka Valo -mallista löytyy useita kokoja.

Onko haaveissasi oma rentoutumispaikka, jonne mennä viettämään vaikka rentouttavia viikonloppuja yhdessä perheen kanssa. Kun otat avuksesi Hongan ammattilaisen, saat muutettua haaveistasi yllättävän helposti totta. Sinun tarvitsee vain miettiä, haluatko kestävän ja mittatarkan vapaa-ajan laatumökin kohtuuhintaan vai täysin toiveidesi mukaan räätälöidyn, yksilöllisen mökin.
Tartu tilaisuuteen – unelmasi on lähempänä kuin arvaatkaan.

Voit tutustua Hongan Mökki-mallistoon tästä ja saunamökkeihin tästä.

Hongan mökkimalliston ratkaisuista löytyy minun mökkini

Hongan mallistomökkien tilaratkaisut ovat valmiiksi mietittyjä. Selkeät ja toimivat pohjat takaavat viihtyisyyden. Hirsirunko on laadukasta kotimaista hirttä, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. Voit valita juuri sellaisen toimituskokonaisuuden, jonka tarvitset; esimerkiksi puuosatoimitus sopii osaavalle tekijälle. Tarvittaessa on mahdollista saada samassa paketissa myös perustus- ja pystytyspalvelut.

Tutustu polkuun, jonka viiden vaiheen avulla löydät itsellesi sopivan mallistomökin. Polun muutaman vaiheen avulla löydät itsellesi juuri oikeanlaisen mökkimallin ja toteutusvaihtoehdon.
Pääset mallistomallien polkuun tästä.

Haluan yksilöllisen Honka-mökin joka on toteutettu toiveideni mukaan

Yksilöllisesti suunniteltu mökki on mietitty ja sovitettu rakennuspaikalleen asiantuntevasti. Toiveidesi mökki voi olla tyyliltään moderni tai perinteinen, joka tapauksessa mökki on valmistettu aidoista luonnon materiaaleista hengittävällä hirsiseinärakenteella. Suunnitteluvaiheessa apunasi on asiansa osaava Honka-myyjä ja toimitusvaiheessa oma projektipäällikkö. Heidän tehtävänsä on varmistaa, että mökkisi on juuri toivomasi kaltainen ja toteutettu niin kuin pitää.

Tutustu polkuun, jonka viiden vaiheen avulla löydät lisätietoa, miten unelmiesi mökki toteutetaan.
Pääset yksilöllisten mökkien polkuun tästä.

Honka Fiskari edustaa suoraviivaista saaristolaistyyliä.
Honka Fiskari edustaa suoraviivaista saaristolaistyyliä.

Kiinnostuitko Honka-mökeistä?
Voit jättää yhteydenottopyynnön Hongalle tästä.

Info

Info

Kaipaatko lisätilaa mökille?

Käytä nyt hyödyksesi Hongan syysetu ja suunnitteluta mökkisi laajennus nyt!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Yhdessä Honka-ammattilaisen kanssa suunnittelemalla syntyy laajennussuunnitelma sekä pitävä aikataulu ja budjetti. Kokeneiden suunnittelijoilta saat vinkkejä niin säilytystilojen ratkaisuun kuin terassin suunnitteluun.

Valmista helpolla!
Onko ajatuksenasi rakentaa itse, vai jätätkö rakennustyöt ennemmin ammattilaisille? Hongan Rakentamispalvelusta saat projektisi haluamassasi laajuudessa. Näin voit olla varma, että suunnitelmat toteutuvat viimeistä piirtoa myöten niin, kuten tarkoitus oli.

Käytä nyt hyödyksesi Hongan etu:

Saat nyt laajennussuunnittelun -50 % hintaan. Etu koskee uusia laajennussuunnittelusopimuksia, jotka tehdään 30.11.2014 mennessä.

Kiinnostuitko? Voit jättää mökin laajentamista koskevan yhteydenottopyynnön Hongan edustajalle tästä

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200810_13484.jpg
Rohkea aluevaltaus
Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.
201312_37350.jpg
Hirsirakennuksessa korkeatasoinen asuinmukavuus
Hirsi on ikivanha rakennusmateriaali, jonka käytölle on monta perusteltua syytä. Massiivipuu tasaa kodin ilmankosteutta jo luonnostaan, jolloin huoneilma ei ole liian kuiva tai kostea. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet. Samalla hirsitalo on pitkäaikainen ja kestävä valinta myös tuleville polville.Tutustu Hongan laajaan valikoimaanJätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle
201312_37422.jpg
Hirrestä unelmiesi koti suunnittelupalvelun avulla
Moderni vai perinteinen? Valmiilta markkinoilta ei aina löydy juuri sitä omaa unelmien kotia –mikä silloin avuksi? Suunnittelupalvelun avulla saat luotua haaveidesi kodin yhdistelemällä eri malleja tai kokonaan oman ja täysin uniikin, juuri itsesi näköisen kodin. Haaveilu on siis sallittu.Suunnittelun lähtökohtana on yleensä omien yksilöllisten tarpeiden kartoitus. Perheen koko, harrastusten vaatimat tilatarpeet ja rakennuspaikan tuomat mahdollisuudet. Kun teet suunnittelusopimuksen Honka-myyjän luona, voit olla varma että perheesi koti on yksilöllinen ja tarpeitanne vastaava pitkäikäinen koti.Tutustu Honka-hirsitalojen laajaan valikoimaan
20101_19864.jpg
Maaperästä
Kun rakennetaan uutta taloa tai kunnostetaan vanhaa, on syytä varmistaa, että kaikki rakenteissa oleva ja niihin ajan myötä muodostuva kosteus pääsee poistumaan vahinkoa aiheuttamatta. Näin turvataan miellyttävä, viihtyisä ja terveellinen asuinilmasto.Toimiva perusmuurin eristysratkaisu suojaa talon rakenteita kosteudelta, parantaa asumisen laatua ja pidentää talon ikää. Rakenteisiin päästessään vesi ja kondensoituva kosteus aiheuttavat monenlaisia haittoja. Homeongelmat, rakenteiden muodonmuutokset ja muut vauriot ovat helposti estettävissä, kun jo rakennusvaiheessa kiinnitetään huomiota oikeaoppiseen kosteuseristämiseen.Lisätietoa Icopal-veden- ja kosteudeneristeistä>
20229_79556.jpg
Turvalliset eristysratkaisut myös Joutsenmerkittyyn kohteeseen
Ympäristöystävällisyys, pitkä elinkaari sekä käytettyjen tuotteiden laatu ovat niitä, jotka tämän päivän rakentajaa, niin oman kotinsa rakentavaa kuin alan ammattilaistakin, kiinnostavat. Yksi tunnetuimmista laadun merkeistä on Joutsenmerkki, joka kertoo terveellisyydestä sekä turvallisuudesta. Valmistuvan rakennuskohteen on mahdollista saada Joutsenmerkki, kohteen kaikkien rakennusmateriaalien täyttäessä rakennustuoteryhmälle asetetut kriteerit.
20193_56684.jpg
Oletko perustamassa uutta pihaa tai kasvimaata?
Esimerkiksi nurmikot ja isommat kukkapenkit kannattaa perustaa kokonaan istutusvalmiilla irtomullalla. Katso ohjeet, joilla onnistut oikeanlaisen mullan valinnassa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton