Millaisen loma-asunnon haluat?
Tutustu Hongan ratkaisuihin ja löydä oma tapasi rakentaa

Onko haaveissasi oma rentoutumispaikka, jonne mennä viettämään vaikka rentouttavia viikonloppuja yhdessä perheen kanssa. Kun otat avuksesi Hongan ammattilaisen, saat muutettua haaveistasi yllättävän helposti totta. Sinun tarvitsee vain miettiä, haluatko kestävän ja mittatarkan vapaa-ajan laatumökin kohtuuhintaan vai täysin toiveidesi mukaan räätälöidyn, yksilöllisen mökin.
Tartu tilaisuuteen – unelmasi on lähempänä kuin arvaatkaan.


Voit tutustua Hongan Mökki-mallistoon tästä ja saunamökkeihin tästä.

Hongan mökkimalliston ratkaisuista löytyy minun mökkini

Hongan mallistomökkien tilaratkaisut ovat valmiiksi mietittyjä. Selkeät ja toimivat pohjat takaavat viihtyisyyden. Hirsirunko on laadukasta kotimaista hirttä, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. Voit valita juuri sellaisen toimituskokonaisuuden, jonka tarvitset; esimerkiksi puuosatoimitus sopii osaavalle tekijälle. Tarvittaessa on mahdollista saada samassa paketissa myös perustus- ja pystytyspalvelut.

Tutustu polkuun, jonka viiden vaiheen avulla löydät itsellesi sopivan mallistomökin. Polun muutaman vaiheen avulla löydät itsellesi juuri oikeanlaisen mökkimallin ja toteutusvaihtoehdon.
Pääset mallistomallien polkuun tästä.

Honka Valo -mallista löytyy useita kokoja.Honka Valo -mallista löytyy useita kokoja.

Haluan yksilöllisen Honka-mökin joka on toteutettu toiveideni mukaan

Yksilöllisesti suunniteltu mökki on mietitty ja sovitettu rakennuspaikalleen asiantuntevasti. Toiveidesi mökki voi olla tyyliltään moderni tai perinteinen, joka tapauksessa mökki on valmistettu aidoista luonnon materiaaleista hengittävällä hirsiseinärakenteella. Suunnitteluvaiheessa apunasi on asiansa osaava Honka-myyjä ja toimitusvaiheessa oma projektipäällikkö. Heidän tehtävänsä on varmistaa, että mökkisi on juuri toivomasi kaltainen ja toteutettu niin kuin pitää.

Tutustu polkuun, jonka viiden vaiheen avulla löydät lisätietoa, miten unelmiesi mökki toteutetaan.
Pääset yksilöllisten mökkien polkuun tästä.

Honka Fiskari edustaa suoraviivaista saaristolaistyyliä.Honka Fiskari edustaa suoraviivaista saaristolaistyyliä.
Kiinnostuitko Honka-mökeistä?
Voit jättää yhteydenottopyynnön Hongalle tästä.

Kaipaatko lisätilaa mökille?

Käytä nyt hyödyksesi Hongan syysetu ja suunnitteluta mökkisi laajennus nyt!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Yhdessä Honka-ammattilaisen kanssa suunnittelemalla syntyy laajennussuunnitelma sekä pitävä aikataulu ja budjetti. Kokeneiden suunnittelijoilta saat vinkkejä niin säilytystilojen ratkaisuun kuin terassin suunnitteluun.

Valmista helpolla!
Onko ajatuksenasi rakentaa itse, vai jätätkö rakennustyöt ennemmin ammattilaisille? Hongan Rakentamispalvelusta saat projektisi haluamassasi laajuudessa. Näin voit olla varma, että suunnitelmat toteutuvat viimeistä piirtoa myöten niin, kuten tarkoitus oli.

Käytä nyt hyödyksesi Hongan etu:

Saat nyt laajennussuunnittelun -50 % hintaan. Etu koskee uusia laajennussuunnittelusopimuksia, jotka tehdään 30.11.2014 mennessä.

Kiinnostuitko? Voit jättää mökin laajentamista koskevan yhteydenottopyynnön Hongan edustajalle tästä
 
Julkaistu
1.9.2014