• Etusivu
  • Rakentaminen

Rännit rempallaan? Pyydä ilmainen kartoitus Vesivekiltä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vesivek Oy
Julkaistu 26.08.2014
20148_40687.jpg

Vesirosvo kerää syöksytorvesta tulevan veden tehokkaasti talteen. Vesirosvon kyljessä on liitin puutarhaletkulle.

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Hyödynnä Vesivekin tarjoama ilmainen kartoitus heti!

Vesivekin asiantuntija käy kotonasi kartoittamassa sadevesijärjestelmän kunnon. Asiantuntija opastaa sopivien tuotteiden ja lisävarusteiden valinnassa. Tämän pohjalta tehdään tarjous haluamallasi sisällöllä.

Kampanjaetuna VESIVEK-sadevesijärjestelmän ostajalle sadevedenkerääjä asennettuna kaupan päälle! Kampanjaetu on voimassa syyskuun 2014 loppuun asti, toimi siis nopeasti!

Tilaa maksuton arviokäynti tästä

Sadevedenkerääjä eli vesirosvo kaupan päälle!

Osta VESIVEK-sadevesijärjestelmä asennettuna taloosi ja saat veloituksetta sadevedenkerääjän eli vesirosvon asennettuna kaupan päälle. VESIVEK-sadevesijärjestelmä on markkinoiden kestävin sadevesijärjestelmä. Kampanjaedusta on kerrottava myyjälle tarjouspyynnön yhteydessä. Etu on tarkoitettu vain omakotitalossa asuville henkilöille, ei asoy:lle tai muille tukkuasiakkaille.

Vesirosvon hyödyt

  • Vesirosvoilla voidaan kerätä sadevettä hyötykäyttöön. Esim. puutarhan hoidossa seisoneen veden on todettu olevan kasveille vesijohtovettä paremmin soveltuvaa
  • Puhdasta vettä säästyy ja vältytään hyötykäyttöön kerätyn sadeveden osalta vesi- ja jätevesimaksuilta. Vesi- ja jätevesimaksut vaihtelevat kunnittain ja keskimäärin vesimaksut ovat n. 3e/m3

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Tilaa esite!

Vesivek Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

punainen katto valkoinen talo
Sadevesijärjestelmät
Kunnollinen sadevesijärjestelmä ei ole joukko räystäälle ripustettuja tavaroita, vaan pitkäikäinen ratkaisu talon suojaamiseksi sadevedeltä. Eri seinä- ja kattomateriaaleille ja eri runkorakenteille löytyy sopivat ratkaisut, kun hankintoja ei tehdä hätiköidysti.
punainen katto valkoinen talo
Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet
Talosi tarvitsee toimivan sadevesijärjestelmänPuutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Katto kerää sadeveden räystäälle ja siitä seinän viereen niin, että esim. 1 m vuotuinen sademäärä kertautuu seinän vieressä viideksi metriksi. Mikäli tämä vesipatsas päästettäisiin vapaasti valumaan räystäsrakenteisiin, seinille ja perustuksiin, seuraisi vakavia kosteusongelmia. Sadevesijärjestelmän tehtävänä onkin kerätä tämä vesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä.
20071_3198.jpg
Vesivek-sadevesijärjestelmä
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi rakennusten homevaurioihin.Kunnollinen sadevesijärjestelmä ei ole joukko räystäälle ripustettuja tavaroita, vaan pitkäikäinen ratkaisu talon suojaamiseksi sadevedeltä. Eri seinä- ja kattomateriaaleilla ja eri runkorakenteilla luotettava kiinnitys edellyttää eri asioita. Tämän vuoksi on sekä sadevesijärjestelmien että kattoturvatuotteiden asennus syytä jättää ammattilaiselle. Antamalla asennus ammattilaisille, saadaan takuu tuotteiden lisäksi myös asennukselle. Kuluttajalle merkitystä on nimenomaan asennustakuulla, pelkkä materiaalitakuu ei riitä.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Puuliitoksiin käytettävistä ruuveista löytyi puutteita
Puurakenteiden liitoksiin käytettävistä yleisruuveista löytyi puutteita Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) teettämissä testeissä. Tuotteiden suoritustasoilmoituksista löytyi myös puutteellisuuksia. Tukes selvittää asiaa maahantuojien ja jakelijoiden kanssa.
20196_58833.jpg
Tiedätkö miten painovoimaisen ilmanvaihdon pitäisi toimia?
Jopa 1,5 miljoonaa suomalaista kotia on ilman toimivaa, hallittua ilmanvaihtoa. Painovoimaisen ilmanvaihdon ratkaisut ovat nopeita ja yksinkertaisia toteuttaa ja kustannuksiltaan edullisia. Mikä siis mättää?
20192_56377.jpg
Mittaa nopeammin ja luotettavammin
Lähes kaikessa rakentamisessa ja remontoinnissa tarvitaan mittaamista. Onnistuneen lopputuloksen kannalta tarkka mittaustulos on ehdottoman tärkeää. Vaikka huolellisesti käytettynä perinteinen rullamitta onkin hyvä työkalu, ei se kuitenkaan aina sovellu kaikkiin kohteisiin ja anna riittävän täsmällistä tulosta. Etenkin etäisyyksien kasvaessa tai kaarevilla pinnoilla käytettävyys saattaa osoittautua varsin haasteelliseksi. Uudenaikaisella lasertekniikalla varustetut Zamo-laseretäisyysmittalaitteet takaavat maksimaalisen tarkat ja luotettavat mittaustulokset kätevästi napin painalluksella.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton