Rännit rempallaan? Pyydä ilmainen kartoitus Vesivekiltä

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Hyödynnä Vesivekin tarjoama ilmainen kartoitus heti!

Vesivekin asiantuntija käy kotonasi kartoittamassa sadevesijärjestelmän kunnon. Asiantuntija opastaa sopivien tuotteiden ja lisävarusteiden valinnassa. Tämän pohjalta tehdään tarjous haluamallasi sisällöllä.

Kampanjaetuna VESIVEK-sadevesijärjestelmän ostajalle sadevedenkerääjä asennettuna kaupan päälle! Kampanjaetu on voimassa syyskuun 2014 loppuun asti, toimi siis nopeasti!

Tilaa maksuton arviokäynti tästä

Sadevedenkerääjä eli vesirosvo kaupan päälle!

Osta VESIVEK-sadevesijärjestelmä asennettuna taloosi ja saat veloituksetta sadevedenkerääjän eli vesirosvon asennettuna kaupan päälle. VESIVEK-sadevesijärjestelmä on markkinoiden kestävin sadevesijärjestelmä. Kampanjaedusta on kerrottava myyjälle tarjouspyynnön yhteydessä. Etu on tarkoitettu vain omakotitalossa asuville henkilöille, ei asoy:lle tai muille tukkuasiakkaille.

 

Vesirosvon hyödyt

  • Vesirosvoilla voidaan kerätä sadevettä hyötykäyttöön. Esim. puutarhan hoidossa seisoneen veden on todettu olevan kasveille vesijohtovettä paremmin soveltuvaa
  • Puhdasta vettä säästyy ja vältytään hyötykäyttöön kerätyn sadeveden osalta vesi- ja jätevesimaksuilta. Vesi- ja jätevesimaksut vaihtelevat kunnittain ja keskimäärin vesimaksut ovat n. 3e/m3

 

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Tilaa esite!

Vesirosvo kerää syöksytorvesta tulevan veden tehokkaasti talteen. Vesirosvon kyljessä on liitin puutarhaletkulle.Vesirosvo kerää syöksytorvesta tulevan veden tehokkaasti talteen. Vesirosvon kyljessä on liitin puutarhaletkulle.
 
Julkaistu
1.9.2014