Pisla-designia saunaan ja kylpyhuoneeseen

Pisla Earth -löylykiulun ja -kauhan voi ripustaa käytön jälkeen myös seinälle

Pislan uusi design-sarja Pisla Earth suunnittelijanaan vuoden teollinen muotoilija Kirsi Svärd tuo uutta muotoilua ja toiminnallisuutta saunaan ja kylpyhuoneeseen. Sarjan ensimmäiset uutuustuotteet Pisla Earth Löylykiulu ja -kauha ovat kauniin muotokielensä ja materiaaliensa lisäksi toiminnallisia. Näin esimerkiksi löylykiulun voi säilyttää myös seinällä.

Löylykiulu ja löylykauha -setti

Pisla Earth -designsarjan uusi Löylykiulu ja löylykauha -setti sopii erilaisiin sauna- ja kylpytiloihin modernista kotikylpylästä aina perinteiseen rantasaunaan - tai vaikkapa tuliaisiksi mökkireissulle.

Teollinen muotoilija Kirsi Svärd otti uuden Pisla design-tuoteperheen suunnittelussa lähtökohdakseen muotoilun ohella käytettävyyden. Tuotteiden materiaalina on moderni alumiini, joka on kestävimpiä kosteiden tilojen materiaaleja ja jonka ansiosta saadaan parhaiten esiin tuotteiden erilaiset muodot ja pinnoitukset.

Modernin pyöreämuotoisen ja siron Earth Löylykiulun ja -kauhan alumiiniset kiulu- ja kauhaosa täydentyvät koivuvanerista valmistetulla kädensijalla. Löylykiulun käytettävyyttä lisää mahdollisuus ripustaa kiulu myös seinälle odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Pisla Earth Löylykiulua ja -kauhaa myydään hyvin varustetuissa rautakaupoissa ja tavarataloissa kautta maan.


Osta saunatuotteita Verkkokaupasta!

Pisla Earth -kiulu
ja kauha seinälle
ripustettuna sarjaan
myöhemmin tulevalla
koukulla. Kauha voidaan
ripustaa myös erikseen.Pisla Earth -kiulu ja kauha seinälle ripustettuna sarjaan myöhemmin tulevalla koukulla. Kauha voidaan ripustaa myös erikseen.

Kirsi Svärd

ED-Design Oy:n muotoilujohtaja, teollinen muotoilija Kirsi Svärd on suunnitellut Pisla Oy:lle uuden Design-tuoteperheen. Hänet on palkittu mm. vuoden 2014 Vuoden teollisena muotoilijana. Tämän palkinnon lisäksi hän on saanut Fennia Prize –kunniamaininnan vuonna 2009.

Materiaaliksi Design-tuotteisiin valittiin alumiini useistakin syistä. Alumiinilla saadaan hyvin
moderni ilme, se on erittäin kestävä materiaali jopa kosteissa tiloissa.Materiaaliksi Design-tuotteisiin valittiin alumiini useistakin syistä. Alumiinilla saadaan hyvin moderni ilme, se on erittäin kestävä materiaali jopa kosteissa tiloissa.
 
Julkaistu
11.4.2016