Miten kipsilevyn voi paikata?

Voi ei, oven kahva osui lujaa seinään ja teki kipsilevyyn reiän.
Kaapin takaa paljastui suuri aukko levyssä. Mikä siis avuksi?

Pienten kolhujen korjaamista varten kehitetty Gyprocin Kipsilevypaikka on kätevä sekä helppo tapa korjata kipsilevyyn syntyneitä reikiä. Kipsilevypaikkaa käyttäen paikkaus sujuu nopeasti ja helposti ilman sotkuja.

Mistä Kipsilevypaikka on valmistettu?

Kipsilevypaikka on rei’itetty ja lujitettu alumiinilevy, jonka päällä on lasikuituharso.

Lisäksi paikassa on asennustyötä helpottava tarraliimapinta, jonka ansiosta paikka pysyy paikallaan seinäpinnassa kunnes se on kiinnitetty kunnolla paikalleen valmistasoitteella.

Parhaiten Kipsilevypaikka soveltuu pienten reikien paikkaukseen. Paikkoja on saatavilla kolmea eri kokoa 150 x 150, 100 x 100 ja 50 x 50 mm.

Yhdessä pakkauksessa on kaikkiaan 12 paikkaa:
  • 5 kpl 150 x 150 mm
  • 5 kpl 100 x 100 mm sekä
  • 2 kpl 50 x 50 mm paikkoja


Kipsilevypaikka on erinomainen apu reiän korjaamiseen, sillä paikkaus sisältää vain kolme helppoa työvaihetta: paikan asentaminen, kittaus ja hionta. Valmis pinta voidaan pintakäsitellä halutulla tavalla.

Kipsilevypaikka on rei'itetty ja lujitettu alumiinilevy, jonka päällä on lasikuituharso. Taustan tarraliimapinta helpottaa asennusta.Kipsilevypaikka on rei'itetty ja lujitettu alumiinilevy, jonka päällä on lasikuituharso. Taustan tarraliimapinta helpottaa asennusta.

Gyproc Kipsilevypaikkaa saatavana nyt Verkkokaupasta!

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia Gyprocin Kipsilevypaikkoja Rakentaja.fi Verkkokaupasta!

Gyproc kipsilevypaikka on kätevä ja helppo tapa korjata kipsilevyn tullut reikä. Reikä voi olla seurausta esimerkiksi oven kahvan lujasta osumasta, tai jos seinään on jäänyt ylimääräinen rasianreikä, joka halutaan piiloon. Paikan avulla kipsilevyn paikkaus sujuu nopeasti ja helposti ilman ylimääräisiä tukia ja sotkua.

Klikkaa itsesi verkkokauppaan tästä!


Miten tehdä pienen reiän paikkaus?

Miten paikkaus oikein tapahtuu? Tutustu alla olevaan videoon, jossa näet vaihe vaiheelta, miten paikkaustyö tehdään.

 
Päivitetty
30.3.2020