Kylpyhuone ja sauna – Valitse sama design kytkimiin ja pistorasioihin

Valitse kylpytiloihin samanlaiset asennuskalusteet kuin muuallakin kotonasi

Kalusta kylpytilat samoilla sähköasennuskalusteilla kuin kodin muutkin pistorasiat ja kytkimet. Impressivo-sarjasta voit valita myös värin sopivaksi kylpytilojen kaakelointiin, jolloin perusvärit ovat valkoinen, alumiini ja antrasiitti.

Impressivo-sarjan monipuolisuus on sen vahvuus. Se käy sekä uppo- että pinta-asennukseen. Myös kosteisiin tiloihin löytyy oikeat ratkaisut. Impressivon voi asentaa myös ulos sekä uppoon että pintaa.

Lue lisää

Tilaa ilmainen ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta

Tilaa Ratkaisut sähkösaneeraukseen -esite Esitepalvelusta

Kylpytilojen kytkimet ja pistorasiat ovat samaa sarjaa kuin kodin muidenkin tilojen.Kylpytilojen kytkimet ja pistorasiat ovat samaa sarjaa kuin kodin muidenkin tilojen.

Roisketiiviit Kosti-pistorasiat ja kytkimet sopivat erinomaisesti myös ulos

Kosteisiin ja kylmiin tiloihin sekä ulos asennettavien asennuskalusteiden on oltava roiskevesitiiviitä (IP44) ja niiden on kestettävä vaativien olosuhteiden rasitukset. Kosti-sarja on tehty näiden vaatimusten mukaisesti ja lisäksi se on tehty kestämään kovaa käyttöä. Kosti-sarjaan sisältyy kaikki tarvittavat toiminnot pinta-asennukseen (sekä kaksoispistorasia myös uppoasennukseen).
Kosti-sarjan tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä raaka-aineesta ja ne soveltuvat asennettaviksi vaativimpiin olosuhteisiin kuten kylpyhuoneisiin ja muihin pesutiloihin, kellarikerroksiin ja ullakolle sekä ulos. Kosti-sarjan tuotteet voidaan asentaa yksittäisiksi tuotteiksi tai yhdistellä keskenään.  Kosti-sarjan valkoinen on RAL 9010.

750
 
Julkaistu
6.11.2017