Hyväntekeväisyyshuutokauppa alkoi Asuntomessuilla

Asuntomessuilla Jyväskylässä alkoi tiistaina 29.7. hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa Remu Aaltosen sisustaman kohteen yläkerran kalusteet sekä kohteessa olevat valokuvanäyttelyn teokset huutokaupataan.

Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 –hankkeelle.


- Hoitolaitokset ja sairaalat ovat erityisasumisen muotoja. On luontevaa, että Asuntomessut yleishyödyllisenä osuuskuntana osallistuu myös lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja terveyden parantamiseen.
Huutokaupan avulla Asuntomessujen kävijät voivat osallistua tämän asumiseen osa-alueen tukemiseen, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen kertoo.

Kiinnostuitko?
Voit tutustua huutokauppakohteisiin tästä.
Remu Aaltosen sisustamien huoneiden huonekalut huutokaupataan Uuden Lastensairaalan hyväksi.Remu Aaltosen sisustamien huoneiden huonekalut huutokaupataan Uuden Lastensairaalan hyväksi.

Tarjolla persoonallista kalustetta kodin sisustukseen

Elämän Langan, kohde nro 3, yläkerran sisustus on muusikko Remu Aaltosen käsialaa. Aaltosen sisustusmaku näkyy lopputuloksessa selkeästi. Kalusteet ovat pääosin antiikkia ja muistuttavat tyyliltään Remun oman kodin sisustusta. Persoonallisiin huonekaluihin kuuluu mm. piironkeja, yöpöytiä sekä itämaisia laatumattoja.

- Jyväskylän kämppään mä olen valinnut vanhoja, mutta samalla ajattomia huonekaluja. Esimerkiksi sängyssä pitää olla kokoa, ettei putoa unissaan lattialle, mutta lisäksi joku jippo, joku jännä yksityiskohta, mikä tekee siitä kiinnostavan. Sängyn pitää olla kunnon puusta rakennettu, eikä mitään vaneria ja kakkosnelosta lomittain liimattuna, Remu perustelee.

- Ja tietysti kliffoja tauluja tai jotain hienoja esineitä, ikoneita tai peilejä tai jotain seinille, niistä mä diggaan. Ja sitten jotain snadia rekvisiittaa ympäri luukkua, jänniä taide-esineitä jonnekin piirongin kulmalle tai takan kulmalle koristeeksi ja virikkeeksi, hän jatkaa.

Huuda itsellesi persoonallisia huonekaluja. Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana.Huuda itsellesi persoonallisia huonekaluja. Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana.

Huuda itsellesi taulu Hurriganes-näyttelystä

Elämän Langan toiseen kerrokseen on sijoitettu myös Hurriganes-aiheinen valokuvanäyttely. Henrik Schüttin taltioimia Hurriganesin edesottamuksia on näyttelyssä 13 vuoden ajalta. Muoti- ja rock-valokuvaajana tunnetun Schüttin valokuvat ovat valokuvaajan signeeraamia. Valokuvissa, joissa Remu on nähtävillä, on myös Remun nimikirjoitus.

Hurriganes-aiheisesta valokuvanäyttelystä voit huutaa itsellesi signeeratun valokuvan.Hurriganes-aiheisesta valokuvanäyttelystä voit huutaa itsellesi signeeratun valokuvan.

Tutustu huutokauppakohteisiin Asuntomessuilla

Voit tutustua huutokaupattaviin kohteisiin Asuntomessuilla Jyväskylässä aina 10.8. asti. Remun valitsemia huonekaluja sekä Hurriganes-aiheisia valokuvatauluja voit huutaa netissä 9.8. klo 18.00 asti.

Huutokauppaan pääset osallistumaan tästä: Asuntomessujen huutokauppaan.


Katso lisää www.asuntomessut.fi

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan
 
Julkaistu
31.7.2014