Viihtyisät ulko-oleskelutilat Asuntomessuilla

Uutta pihaa tehtäessä sekä vanhaa muokattaessa ja kunnostettaessa tulee ottaa huomioon muutamia asioita. Puutarhan kannalta yhtenä tärkeimmistä on kasvuolosuhteet; menestymisvyöhykkeet, paikallisilmasto unohtamatta tietenkään maaperän sekä kasvualustan laatua.

Jo olemassa oleva kasvillisuus kertoo oman tarinansa, jonka pohjalta on helpompi lähteä suunnittelemaan uutta. Pihan käyttöä suunniteltaessa tulee miettiä myös tulevat kulkureitit sekä käyttötarkoitukset: minne halutaan mitäkin toimintaa.

Kasvien lisäksi pihoilla näkyviin jäävät rakenteet, kuten aidat sekä terassit on hyvä miettiä kokonaisuuden sekä turvallisuuden kannalta. Terassin rakentamiseen löytyy useita ohjeita, joiden pohjalta on hyvä rakentaa. Tässäkin on muistettava, että hyvä perustus on kaiken A ja O.

Asuntomessuilta Jyväskylästä löydät helposti itsellesi mieluiset ratkaisut - onko pihallasi esimerkiksi tilaa laavulle, kuten kohteessa 17?
 
Pihan koristeet saattavat kertoa jotain talon asukkaista. Tämä kyseinen teos löytyy HauHausista, kohteesta nro 36.Pihan koristeet saattavat kertoa jotain talon asukkaista. Tämä kyseinen teos löytyy HauHausista, kohteesta nro 36.

Tutustu Asuntomessujen piharatkaisuihin

Tutustu millaisia ulko-oleskelutiloja Asuntomessuilla on nähtävillä. Piharatkaisut on tehty tulevaa asukasta ajatellen. Poimi kohteista ideoita myös omalle pihallesi.
 
Katso lisää www.asuntomessut.fi

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan
 
Julkaistu
30.7.2014