Kotisi lämmittäjäksi ilmeikäs
keraaminen tulisija

Tulikiven keraaminen takkamallisto koostuu CE-merkitystä sarjasta moderneja varaavia takkoja, jotka sopivat sisustukseen kuin sisustukseen. Mallistossa on kuusi erilaista runkoa, joiden avulla syntyy kaikkiaan jopa 1 000 erilaista mallia. Selkeistä elementeistä koostuva kokonaisuus on helppo koota mieleisekseen. Näin kotiin sopiva ratkaisu löydetään helposti.

Katso videolta lukuisat vaihtoehdot

Rauhallinen ja harmoninen ilme

Harmonisen pelkistetty mallisto koostuu kuudesta keraamisesta takkarungosta, joihin on valittavana useita pintaverhoiluja sekä korkeus- ja värivaihtoehtoja. Pintamateriaalien erilaisilla yhdistelmillä malliston takkarungoista voidaan muunnellen luoda yli 1 000 erilaista takkaa. Keraamiset takat Kalla, Vaala, Mustio, Nuuta, Lentua ja Jalanti ovat saaneet nimensä suomalaisilta järviltä. Malliston uusimpana tulokkaana on Lumme, joka on hyvä vaihtoehto kun kaipaat isoa takkaa.

Takoissa on Tulikiven itse kehittämä turvallinen sekä kaunis luukku, joka on upotettu tulisijan pintaan. Tulisijoissa ei ole näkyviä nuohousluukkuja, vaan ne on piilotettu yhden huoltoluukun taakse. Lukuisat pintamateriaalien vaihtoehdoista sekä väreistä voit valita helposti sisustukseesi parhaiten sopivat sävyt.

Laadukkaat sekä harkitut materiaalit kestävät suuret lämpötilavaihtelut. Tulisijan pinnan täyskivilaatta on tasavärinen sekä erittäin kestävä. Läpikotaisin yksivärinen keraaminen materiaali on päädystäänkin samaa väriä – näin on mahdollista saada suuretkin saumattomat pinnat. Runko on valmistettu kierrätyskeramiikasta tehdystä Celsius-massasta.
 

Tulikiven Lentua lattekahvin beigen sävyisenä.Tulikiven Lentua lattekahvin beigen sävyisenä.

Vastaa nykyrakentamisen vaatimuksia

Tulikiven keraamiset tulisijat on suunniteltu vastaamaan nykyrakentamisen asettamia vaatimuksia. Tulisijojen toiminta on vakiona huoneilmasta riippumatonta: paloilma tuodaan tulipesään ulkoa, ja luukut ovat kaasutiiviitä. Näin takka ei sekoita sisäilmaa palamiseen. Saneerauskohteissa palamisilma voidaan toki ottaa tarvittaessa myös sisäilmasta.

Uudet takat voidaan lisäksi liittää Tulikivi Green W10-vesilämmitysjärjestelmään, jolloin tulisijan tuottamaa lämpöä voidaan hyödyntää asunnon vesikeskuslämmityksessä ja lämpimän käyttöveden tuottamisessa.

Tulikiven Kalla on näyttävä tulisija.Tulikiven Kalla on näyttävä tulisija.

Tiesitkö että...

Tulikivi tekee yhteistyötä myös useiden talotoimittajien kanssa.

Valmiisiin talopaketteihin on tarjolla erikseen niihin räätälöityä Tulikiven tulisijamallistoa. Talopaketin ostajalla on kuitenkin aina mahdollisuus valita tulisijaksi myös mikä tahansa muu taloon sopiva Tulikiven takkamalli. Laajasta mallistosta löytyy useita eri näköisiä, kokoisia ja värisiä malleja, jotka ehkä istuvat paremmin talosi sisustukseen kuin talopaketin perusmallit.

Mieti myös minkälaiseen käyttöön takkaa olet hakemassa: erityisesti lämmönlähteeksi, ruoan valmistukseen, tunnelmointiin vai haluatko kenties hyödyntää takan tuottaman lämmön myös vesikiertoisessa lattialämmityksessä. Usein keskeisellä paikalla oleva takka on pitkäikäinen ja hyödyllinen osa kodin viihtyisyyttä. Sen valitsemiseen kannattaa käyttää hieman aikaa. Kysy lisää talopaketin toimittajaltasi tai ole yhteydessä lähimpään Tulikivi-studioon!


Vanhan takan purku ilmaiseksi

Tulikiven asiantuntevat asentajat ovat purkaneet ja asentaneet takkoja jo vuosikymmenten ajan. Työ vaatii tietoa ja taitoa - saat nyt vanhan takkasi purkutyön jopa veloituksetta ostaessasi Tulikivi-studiosta uuden varaavan Tulikivi-tulisijan.* Tule käymään studiolla tai kutsu Uunimestari ilmaiselle kotikäynnille. Lue lisää tästä.
 

* Purkupalvelu ilmaiseksi vähintään 5000,- normaalihintaisiin uusiin tulisijoihin, joissa purettava vanha takka on max. 2-kuution kokoinen. Purkupalvelua ei voi yhdistää muihin etuihin ja tarjouksiin.

Oletko kiinnostunut Tulikiven tulisijoista?


 
Päivitetty
21.2.2020