• Etusivu
  • Rakentaminen

Tunnelmia Asuntomessuilta

Rakentajan toimitus
Päivitetty 16.07.2014
2429_466759743_201471414437.jpg

Kohteessa 3 Pääsee tutustumaan mm. Hurriganes-aiheiseen valokuvanäyttelyyn.

Asuntomessut

järjestetään vuonna 2014 Jyväskylän Äijälänrannassa.


Nähtävillä on kaikkiaan yli 40 erilaista kohdetta, joista voi hakea itselleen vinkkejä sekä rakentamiseen että sisustamiseen. Moni-ilmeinen messualue yhdistelee luonnonläheistä asumista kaupunkiasumiseen.

Alueen asemakaava mahdollisti monipuolisen asuinalueen toteutumisen. Tulevaisuudessa tällä Äijälänrannan asuinalueella tuleekin asumaan noin 800 - 1000 asukasta.

Tässä tarjolla muutamia tärppejä Asuntomessuilta!

2429_466759743_201471414517.jpg
Kohteen 4 pesutilan valaistus johdattaa kohti saunaa.
Info

Info

Katso lisää www.asuntomessut.fi

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon?
Voit ostaa pääsylippusi Asuntomessuille Jäsentukusta.

Lippukauppaan

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20223_77517.jpg
Mikä on lukijoidemme suosikkiovi? Katso äänestyksen tulokset!
Helmikuussa järjestetyn Kaunein väliovi -äänestyksen voittajaksi nousi kuuden ehdokkaan joukosta Liune Black, joka keräsi kiitosta erityisesti äänieristävyydestä ja ajattomasta tyylikkyydestään. Äänestyksessä annettiin yhteensä 640 ääntä. Kaikkien äänestäjien kesken arvotun palkinnon voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.
Lämminvesivaraaja, josta lähtee putkia
Akvaterm-varaajat
Lämmön varaaminen veteen on käytännöllinen ja helppo tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajalla täydennettyä vesikeskuslämmitystä voidaan pitää hyvänä ja toimivana ratkaisuna sekä nyt että myös pitkälle tulevaisuuteen, koska se on energian lähteestä riippumaton.
20187_54072.jpg
Aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön
Aamiaiskaappi on se yksittäinen ominaisuus, jota harkitsee varmasti jokainen tänä päivänä keittiötään uusiva rakentaja tai remontoija. Aamiaiskaapista on puhuttu jo useamman vuoden, eikä suosiossa näy laskua. Eikä ihme, sillä aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön.
20194_57641.jpg
Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta
Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?
20104_21081.jpg
Monitoimikoneella toteutat ideasi
Boschin monitoimityökalu PMF 180 E on uskomattoman monipuolinen: sillä onnistuu niin sahaus, jyrsintä, kaavinta, katkaisu kuin hiontakin. 180 W:n moottori on voimakas ja tehokas. Portaaton värähtelynopeuden säätö (15000-21000 värähdystä minuutissa) pitää tärinän vaimeana ja mahdollistaa erilaisten materiaalien takaiskuttoman ja tarkan työstämisen.Lisää sähkötyökaluista...
20183_51929.jpg
Lämmintä myös talvella
Viihtyisää vapaa-aikaa ympäri vuodenKastellin Täyslämpimät huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Arkkitehtien suunnittelema Kastelli-huvila on viihtyisä vapaa-ajanasunto, joka toimii täydellisesti myös ympärivuotisena kakkosasuntona. Kaikkien Kastelli-huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat samaa korkeaa tasoa kuin Kastellin omakotitaloissa.Toimivassa ja tasokkaasti varustellussa huvilassa on mukava viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa. Ja joskushan voi myös tehdä etätöitäkin rauhoittavan luonnon keskellä.Tutustu Kastelli-huvila mallistoonTilaa Kastellin huvilaesite

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton