Asuntomessuilla uutuutena myös puutarhanäyttely

Asuntomessut on halunnut tuoda messuille uutta koettavaa. Yhtenä uutuutena monista on nyt asuntomessualueen sisälle rakentunut puutarhanäyttely.

Näyttely tuokin mukanaan maistiaisen Keski-Euroopassa nähtävillä olevasta puutarhanäyttelykulttuurista.

Samalla näyttely tukee omalta osaltaan Asuntomessujen yhtä teemaa: puutarhaa.
Neitoperhonen4

Puutarhanäyttelyssä yhdeksän erilaista mallipuutarhaa

Puutarhanäyttelyn alueella esitellään siis 9 erilaista mallipuutarhaa, joista voi napata omaan puutarhaan ne uusimmat ideat, vinkit ja viimeisimmät trendit. Jokaisen mallipuutarhassa on oma teemansa aina itämaisesta puutarhasta kierrätyspuutarhaan.
Alhambra Garden Cafe – itämainen puutarha
Matkalle mystiseen itään pääse Alhambra Garden Cafen puutarhassa. Puutarha toimiikin Asuntomessujen messuravintolan ulkoterassina, jossa aterioinnin yhteydessä pääsee nauttimaan veden solinasta sekä itämaiselle tyylille tyypillisestä väriloistosta.

Kivipuutarha – luonnon helmet
Puutarhan ajatuksena on kestävät ratkaisut, jotka tulevat esille muotoilussa ja ekologisuudessa unohtamatta puutarhan käytettävyttä sekä pitkäikäisyyttä. Puutarhassa on yhdistelty metallin lisäksi luonnonmateriaaleja kuten kiveä ja puuta.

”Sinä osaat, ideoita omaan pihaan”
Tämä ideoita pursuava puutarha tarjoaa sekä toteutettavan kokonaisuuden että yksittäisiä yksityiskohtia, joita voi lähteä toteuttamaan omaan puutarhaan. Materiaaleina on nähtävillä luonnonmateriaaleja aina puusta ja järviruo’osta metsänpohjakunttaan. Puutarhassa ei ole unohdettu myöskään hyötykasveja.

Design-puutarha – tyylikkyyttä kotimaisin voimin
Moderni talo tarvitsee ympärilleen myös modernia puutarhaa. Design-puutarha esitteleekin moderniin ympäristöön soveltuvia materiaaleja sekä tuotteita. Pihalta löytyykin tuotteita ja ideoita aina oleskelutiloista raikkaaseen vesiaiheeseen.

Sinä osaat, ideoita omaan pihaan -puutarha.Sinä osaat, ideoita omaan pihaan -puutarha.

Elä hetkessä: Kierrätyspuutarha
Mikäli mietit kierrätystä ja vanhojen tarvikkeiden uusiokäytön mahdollisuutta, tämä on puutarha sinun makuusi. Kierrätyspuutarhassa vanhat tavarat heräävät uudelleen eloon, romuromantiikkaa parhaimmillaan. Pihalla onkin käytetty kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita sekä vanhoja aarteita.

Golf-puutarha – St. Andrews
Toimintaa mallipihojen alueelle tuo Suomen Asuntomessujen Golf-puutarha. Golf-puutarhasta löytyykin puttausgreenin lisäksi kuohuviini-kahvila. Tässä puutarhassa voit haastaa sekä itsesi että ystäväsi leikkimieliseen puttikisaan.

Elä hetkessä: Kierrätyspuutarha.Elä hetkessä: Kierrätyspuutarha.

Puutarha osana sukupolvien välistä ketjua
Oletko kiinnostunut puutarhatuotannon kehityksestä Suomessa. Tässä kohteessa pääset seuraamaan Viherlandian luomaa aikakelloa aina 1930-luvulta 2000-luvulle. Aikakello esittelee eri vuosikymmenien keskeisiä työtapoja sekä viljelykasveja työvälineitä unohtamatta.

Crossfit-liikuntapuisto
Liikkumisen monipuolisuutta tarjoaa Crossfit-liikuntapuisto. Puisto esitteleekin mahdollisuuksia, joita puutarha voi lajin harrastajille tarjota. Jos olet kiinnostunut lajista, tämä on puutarha johon kannattaa tutustua.

Rohkeasti!
Puutarha, josta voit hakea rohkeutta toteuttaa oma unelmapuutarhasi. Puutarhassa on yhdistetty keskenään rohkeasti eri materiaaleja.

Tervetuloa tutustumaan puutarhoihin!Tervetuloa tutustumaan puutarhoihin!
Katso lisää www.asuntomessut.fi

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan
 
Julkaistu
7.7.2014