Mitä kaikkea voitkaan löytää
Asuntomessuilta Jyväskylästä?

Sen lisäksi, että pääset Asuntomessuilla Jyväskylässä tutustumaan jopa 44 näyttelykohteeseen, kannattaa laittaa mieleen myös seuraavia tutustumisen arvoisia tapahtumapaikkoja ja käyttää hyödyksi alueella olevat palvelut ja näyttelyt.

Messualueelta löydät useita monipuolisia neuvontapalveluita. Yhdessä kumppaniensa kanssa Suomen Asuntomessut järjestää sisustus- , rakennus-, energia- ja sisäilmaneuvontapisteen messualueella. Neuvontapisteet ovat messuvieraille maksuttomia.

Lisäksi löydät messualueelta paljon uutta puutarhanäyttelyn muodossa. Puutarhanäyttely omalta osaltaan kantaa yhtä Asuntomessujen neljästä teemasta: puutarhaa. Puutarhoja on omalla näyttelyalueellaan kaikkiaan 9 erilaista, omalla teemallaan toteutettua.

Huomioi siis muun muassa nämä suunnitellessasi messukierrosta!

Puutarha on vahvasti esillä messualueella. Yhtenä alueella olevista taideteoksista voi mainita Puutarhurin taivaan.Puutarha on vahvasti esillä messualueella. Yhtenä alueella olevista taideteoksista voi mainita Puutarhurin taivaan.

Sisustusneuvonta:

Mikäli sinulla on sisustuspulmia, kannattaa tulla niistä juttelemaan sisustusneuvontapisteessä toimivan Sisustusklinikan kanssa. Sisustusklinikan henkilökunta koostuu eri puolella Suomea toimivista sisustusalan ammattilaisista. Neuvontapiste sijaitsee Sisustushallissa ja on avoinna päivittäin klo 11-17. Varaa oma puolituntisesi sisustusneuvojan kanssa numerosta 040 246 2272 tai tule osastolle kyselemään vapaita aikoja.

Rakennusneuvonta:

Jyväskylän Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK –yhdistysten asiantuntijat ovat paikalla opastamassa sinua rakennusaiheisissa pulmissa. Opastusta saat mm. pientalohankkeen sopimusten laadinnassa, tietopalveluissa sekä muissa omakotitalon rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä asioissa. Neuvontapiste sijaitsee Rakennushallissa. Rakennus- ja remontointineuvontapiste on avoinna päivittäin klo 10-18.

Energianeuvonta:

Keski-Suomen Energiatoimisto tarjoaa sinulle puolueetonta energianeuvontaa niin rakentamiseen kuin remontointiin ja asumiseen liittyvissä asioissa Energianeuvontapisteessa. Energianeuvontapiste sijaitsee rakentajahallissa ja on avoinna päivittäin klo 10-18.

Sisäilmaneuvonta:

Sisäilmainfopisteestä saat puolueetonta asiantuntijaneuvontaa messujen jokaisena päivänä klo 10-17 välisenä aikana. Neuvojina ovat rakennusterveysasiantuntija, terveystarkastaja, LVI-kouluttaja ja sisäilmaneuvoja.

Messukohteissa on paljon nähtävää.Messukohteissa on paljon nähtävää.

Messututkimus:

Saapuessasi messualueelle, jaetaan sinulle lipunmyynnin yhteydessä messututkimuslomake. Jotta messupalveluita voitaisiin kehittää, toivookin messuorganisaatio mahdollisimman monen vastaavan kyselyyn. Tutkimuslomakkeet palautetaan messuilta lähdettäessä messututkimuspisteeseen, joka sijaitsee sisustus- ja rakentajahallin läheisyydessä. Mikäli haluat vastata messututkimukseen sähköisesti, onnistuu se messututkimuspisteessä. Kaikkien tutkimukseen vastanneiden kesken arvotaan arvokkaita palkintoja.

Useita äänestyksiä

Voit valita messuilta oman suosikkisi. Anna äänesi messututkimuksen yhteydessä jaettavalla kilpailulomakkeella. Mikä on mielestäsi Paras Talo, Paras Sisustus ja Paras Piha? Äänestäessäsi osallistut samalla palkintojen arvontaan.

Voit ostaa liput jo ennakkoon

Katso lisää www.asuntomessut.fi

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Loma-asuntomessuille sekä Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan
 
Päivitetty
4.7.2014